Što bi rekao moj bivši profesor filosofije: "Da se svi slažu u mišljenjima ovo bi bila planeta ludaka".
Nisam ni ja ljubitelj komentara: "Ovo je loše", "sranje" itd. Ja sam naveo, evo citiraću samog sebe
Davno je Majkl Vesten izgubio šarm, ovo je samo ponavljanje prošle sezone. Bila je fora serija prve 4 sezone, sve kasnije je dno dna. Ova sezona isto kao prošla, samo u obrnutim ulogama.
I jeste, teško da koji glumac može da održi nivo kroz veliki broj sezona. A ipak je ovo BN, a ne neki hit, znači, ova je serija za razbribrigu ništa više.Zar nije? Sjećaš li se kraja pretprošle sezone? Svakako da je on protagonist ali molim te...
Čas radi za CIA, čas biva proganjan od CIA čas pokušavaju da ga ubiju, a uz sve te nedaće on obavlja skoro pa nemoguće poslove. I tako u nedogled.Da se razumijemo, to je i bio cilj serije, tačnije takva je svaka USA serija, na isti kalup. One mogu biti samo zabavne i to je sve. Samo pogledaj
Suits, Covert Affairs, White Collar, to su sve serije koje stoje u rangu sa
Burne Notice. O nelogičnostima ove serije bih mogao da komentarišem do jutra. Ali to mi nije cilj jer ne očekujem od nje previše. I ponoviću, drago mi je što će se završiti saga zvana Majkl Vesten.