Kao i sve ostale serije koje trenutno pratim, jednu po jednu (izuzetak je jedino SW:TCW, tu jedino cekam da se nakupi malo vise epizoda, posto mi ne vrijedi za 20 min gledat).
Nema sanse da ja cekam da se prikazu sve epizode, kad znam da je vani ta i ta epizoda. Cim izade, odmah i pogledam. A kod 24 je druga stvar, tu ne mogu cekati toliko dugo jer kraj epizode bude toliko zanimljiv i napet tako da jedva cekam sljedecu, i tako do kraja sezone.
Ali dobro, kod 24 to i nije bas doslovno "jedna po jedna", jer su za proslu sezonu bile 2x dvije epizode iste veceri (zadnje dvije epizode i negdje na sredini sezone), a za pocetak, kao sto je tradicija kod ove serije, 4 epke u 2 noci. Vala, covjek bolje ne moze pozeljeti. A i jedva cekam, da dodem i ja na svoje, jos od kraja PB-a me ni jedna serija nije zadovoljila, a sudeci prema svim ovim najavama za 24, nova sezona itekako hoce. A tu je i nova serija Human Target, takoder po najavama po mojem ukusu, ah, jedva cekam taj prvi mjesec.
I da, mislim da se nekako atmosfera bolje docara gledanjem jedne po jedne epizode. I onda covjek ima vremena razmisliti i sagledati stvari i cinjenice, stigne i jos jednom pogledati epku pa mozda uociti nesto sto je prvi puta promaklo. Bas se nekako stvori pravi dojam o seriji. Ovako kad gledas sve skupa, pogledas za par dana i gotovo. Ali dakako, tu je ogromna prednost sto ne moras cekati sljedecu epku, nego kad te volja.