Glumac Hju Lori razmišlja o povlačenju iz serije
Zbog uloge doktora Hausa zaista počeo da hramljeAutor: Blic online | Foto:AP, Reuters | 21.09.2009. - 14:42
Britanski glumac Hju Lori je izjavio da će možda biti primoran da prestane da glumi u seriji "Doktor Haus", zbog toga što je od glumljenja invaliditeta zadobio ozbiljne povrede kolena, prenosi "Dejli mejl".
Lori, poznat i po ulozi u čuvenoj engleskoj komičnoj seriji "Crna guja", počeo je da hramlje i u stvarnosti, nakon što je tokom proteklih pet godina kao doktor Gregori Haus u seriji hramao i hodao potpomognut štapom.
"Serija će možda imati sedmu, osmu ili devetu sezonu, ali ne znam da li ću ja to izdržati, jer imam ozbiljne probleme sa kolenima. Moraću da se bavim jogom, da se stanje ne bi pogoršalo", izjavio je 50-godišnji Lori.
Serija "Doktor Haus" o ciničnom doktoru koji sa svojim pomoćnicima leči misteriozne slučajeve bolesti je do sada prikazivana u 66 zemalja.
Glumac je za ulogu doktora tri godine zaredom nominovan za nagradu "Emi", kao najbolji glumac.
Lik doktora Hausa hramlje na desnu nogu, jer je u nju bio upucan.
U skorašnjem intervjuu, Lori je rekao kako mu je teško da živi u Los Anđelesu, odvojen od svoje porodice u Londonu.
"Nikada nisam pomišljao na to da ću živeti u Los Anđelesu, dok moja deca odrastaju u Engleskoj, ali sada sam tu gde sam i pokušavamo da izvučemo najbolje iz toga", rekao je Hju Lori.
Lori je dodao da su on i njegova supruga Džo odlučili da bi bilo previše teško za njihovu ćerku i dva sina da napuste svoj život u Londonu i presele se u Los Anđeles.
Izvor:
Blic