Subtitle Workshop - Pitanja i saveti
0 članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Da li neko ima info kada pocinje nova sezona?
Pozdrav svima, i hvala ljudima koji prevode jer to rade zaista dobro.Zamolila bih za pomoc, kako da nadjem ovde prevode za -The amazing race- sezone 6,7,8 i ostale.Hvala
Svim ljubiteljima TAR-a (tj. obojci , šalim se) s ponosom mogu da kažem da trenutno imamo titlovanu tačno jednu trećinu serijala!Tačnije 118 od ukupno 354 epizoda, odnosno 9 punih sezona, i 10-tu na putu!Hvala nesebičnoj pomoći korisnika faks86 s kojim sam sarađivao oko titlova za prvih 5 sezona, a takođe hvala i manjini koja zapravo i koristi ove titlove.Ujedno najavljujem da kad završim 6. sezonu, da prestajem s prevodima starih sezona, konkretno zbog nikakve potražnje. Dakle, prevodiću samo tekuće sezone, 29. sigurno, pa ako ih bude bilo još (a biće ih 30 sigurno, daj bože i više) prevodim i to.Uživajte u prevodima: https://www.prijevodi-online.org/serije/view/553/action:open-62051
Obnovljeno za 30. sezonu.
E sad malo da se hvalim... Prevod za s29e07 je ukupno moj stoti autorski titl, a istovremeno i ukupno 125. titl TAR-a (neki su poskidani sa TV-a)
Dzony95, pre svega hvala za prevode. I da dodam da moja žena, moj devetogodišnji sin i ja redovno gledamo sve što je titlovano. dakle, nisi baš bezveze krečio Pitanje za sve je ima li negde engleskih titlova za sezone koje nemaju srpski prevod?