Spisak tema u podforumu O serijama
0 članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
@MulderSpoiler for Hiden: Sviđa mi se kako se dosjetio da izvuče Jesseja iz toga, on je zavisnik, a kuvar ne smije biti pijan. Dobro je pa nisu Mikea ponudili.
[/Spoiler]I da, ona scena u njihovom labu kada Spoiler for Hiden: Jesse drži prodike njihovom glavnom kemičaru mi je najbolji dio u ovoj epizodi
Spoiler for Hiden: Gus je znao da Mike neće biti ponuđen pićem zato što je on njegova desna ruka, a pravilo je da oni moraju biti trezni i u punoj pripravnosti.Takođe i desna ruka Don Eladia nije popio piće, pa je Mike morao da ga zadavi.
Citat: Posthuman - 21.09.2011. 09:59:22Spoiler for Hiden: Gus je znao da Mike neće biti ponuđen pićem zato što je on njegova desna ruka, a pravilo je da oni moraju biti trezni i u punoj pripravnosti.Takođe i desna ruka Don Eladia nije popio piće, pa je Mike morao da ga zadavi.Točno takoSpoiler for Hiden: i kad Mike govori Jessiu da se ne brine jer će otići ili svi ili nitko... samo sam čekao trenutak da popadaju svi kao muheI jedno pitanjeSpoiler for Hiden: Što vi mislite jeli sada Wolter izgubio Jessia zauvjek?
Spoiler for Hiden: mislim da nije, tu toliko ima preokreta da će opet pričati. Jer Jesse je nesigurana osoba, naljuti se na svakoga iz banalnog razloga. Vratiti će se on Waltu.
I da Spoiler for Hiden: Gilligan očito namjerno stavlja Waltera sa strane u čitavoj sezoni, i daje spotlight Jesseu, al mislim da će finale bit nešto nezamislivo. Jer pazi, tek sad dobijaš potvrdu koliko zapravo Walt voli Jessea kao vlastitog sina, čak i ne znajući, brine više o njemu nego Junioru. Bar sam takav uvid ja stekao. A Jesse je u potpunosti odan Gusu, kako se čini.
mogu reći da jedva čekam to finale... umirem od znatiželje
Citat: dome-nasty - 21.09.2011. 11:30:44mogu reći da jedva čekam to finale... umirem od znatiželje Ma svi čekamo, samo će onda opet biti "tko će dočekat sljedeću sezonu".
Je l spadam u manjinu ako mi je Walt omiljen lik? Spoiler for Hiden: Malo mi je bezveze odnos scenarista prema njemu u ovoj sezoni. Tri godine su ga postepeno gradili kao opakog madafaka, da bi ove sezone spao na prvobitnu kukavicu s pocetka. Kao da se spremaju da ga roknu, pa da sve prodje bezbolnije.
Spoiler for Hiden: Ma to su gluposti sa pištoljem. Ne znam šta hoće da kažu sa time...nije ni bitno...Da se osvrnem na ovo da je Walt ove sezone kao kukavica. Pa nebi ja rekao jer sada je u velikim govnima za razliku od prije, ne može sada glumiti opasnog lika protiv Gusa, trenutno je u nekoj bezizlaznoj situaciji...
POGLEDAJTE OVO Pratite Mikeovu rukuSpoiler for Hiden: Spoiler for Hiden:
FANTASTIČNA epizoda! Poslednja tri i po minuta i ona muzika, bukvalno sam gledao u jednom dahu.
I ja se slažem, odlična epizoda! Svaka im čast! Ovo uvek kažem, ali KO će dočekati još dve epizode!
eh,ko ce docekat sljedecu sezonu...jos ako bude pauza ka izmedju trece i 4-te...
I Cranston zaslužuje još jedan Emmy