Video je cita glupost gdje tip cijelo vrijeme generalizira. Kazu da su i to Jordanu radili. Pricajte mi o hejtu gdje ti konstantno blatis starije igrace i kosarku. Za Jordanas u bad boy pistonsi osmislili posebno pravilo po imenom Jordan rules https://en.wikipedia.org/wiki/Jordan_Rules preko kojeg su Pistonsi dosli do prstena. A jel mozda znate sto su Pistonsi radili i kako su sve tukli. Zasluzeno jer su pravila bila dopustena.
wwin, ako nesto ne volim to je trpanje rijeci u usta. Odmah vidim po osobi tko ima iskustva u raspravama, a tko nema. Vi jednostavno nemate jer od mene nikada necete cuti da drugima govorim hejtaju ovo, hejtaju ono. Ne, imaju svoje misljenje. Ne mrzim nikoga pa i tamo nekog kosarkasa kojeg ni ne znam. I onda su vam to argumenti ili neki tip kojem se klanjate jer govori ono sto vi ne mozete. Napisao sam da bi Curry tad bio kvalitetan, ali zar je tako tesko jebeno shvatiti da bi bio tako dobar kao sto je danas zbog same tezine kosarke. Povijest se pise raspravama, diskusijama, usporedbama i to vi zemljani morate nauciti. Ako budete izbjegavali onda ce vam biti kako vam je danas. Kaos, nered.
Pa ja nisam ni govorio za tebe da hejtaš već za ekipu koje je stvarno puno, a da to govori. Tvoj je problem što ne pratiš toliko današnju košarku i na takav si način pristupio početku rasprave da si spominjao samo koliko je velik Jordan bio i koliko su veliki Bullsi bili da je tako ispalo.
Kad sam spominjao za obično i bezvezno hejtanje nisam uopće mislio na tebe jer ti si meni i sam rekao da bi vjerojatno bilo 4-2 ili tako nešto smo pričali i govorili kako i u kojim erama i po čijim pravilima bi se igralo, dok je npr. Pippen i još mnogi drugi rekao kako bi dali metlu Warriorsima bez ikakve rasprave. E pa to je glupo. Ili ono još gluplje što je Oscar Roberston bio izjavljivao da bi sve njegove ekipe pomele Warriorse i da Curry ne bi uopće mogao igrati u njegovoj eri, znači 70-ima. Pa je onda Steve Kerr sarkastično odgovorio da su tad igrači bili viši, jači i sve bolje.
“Oh I’m sure, yeah. I could have stopped this back in my time,” Kerr said, according to Fox Sports. “Boy, I would have shut Steph down. Because athletes, you know, 50 years ago were much bigger, stronger and faster, more finely tuned. So Steph might not have made it in the league.”I to je jedini odgovor takvim hejterima koji bubaju gluposti.
Napisao sam da bi Curry tad bio kvalitetan, ali zar je tako tesko jebeno shvatiti da bi bio tako dobar kao sto je danas zbog same tezine kosarke. Povijest se pise raspravama, diskusijama, usporedbama i to vi zemljani morate nauciti. Ako budete izbjegavali onda ce vam biti kako vam je danas. Kaos, nered.
Jedno je rasprava, a drugo je kad se buba i govori da bi netko nekog razvalio bez nekih detaljnijih argumenata. Pa koliko sam ti kad smo vodili raspravu ja napisao o tome i nisam nikad ni rekao da mislim da je ova ekipa Warriorsa bolja od Bullsa ili tako nešto, samo što to nisam javno ovdje na temi pisao.
Danas ti Warriorsi ne bi uspjeli u takvoj kosarci u smislu da bi bili kakvi su danas.
Naravno. Ne bi niti jedna ekipa iz bilo koje druge ere danas bila kakva je tada bila, niti bi bilo koja današnja ekipa u bilo kojoj drugoj eri bila kao što je danas. Niti bi Bullsi iz 90-ih bili ista ona ekipa koja su tada bili da ih se ubaci u 50-e ili 60-e.
I što znači ne uspjeti. Da, vjerojatno ne bi uspjeli osvojiti naslov u kasnim 80-ima i za vrijeme vladavine Bullsa. Ako misliš da ne bi uspijeli u smislu da bi bili loša ekipa ili da uopće ne bi mogli igrati u NBA-u u tome dobu onda je to glupost, ali ne mislim da tako misliš.
I Jordan je i dalje bio odlican, samo nisu osvojili. No, ono vaznije Jordan im se osvetio kao sto im je i obecao. Kad je ubacivao 40, 35 protiv takve obrane ili 49 kad je ubacio 1985. godine. Ili mozda 63 protiv Celticsa, tada najjace obrane i najtezeg gostovanja.
I naravno ovo. Pa da, ali vidiš što je ekipa govorila, da je ballhog i da nikad neće osvojiti. Zamisli da LeBron sad osvoji 7 prstena do kraja karijere ili Curry 10, onda bi sve današnje priče također pale u vodu. Rasprava se trenutno o sveukupnoj karijeri nikako ne može voditi između Curryja i Jordana, pa čak ni LeBrona koji je 5 godina duže u ligi od Curryja. Ja osobno ne volim te rasprave koji je igrač bolji već više volim timske no to kako tko, u redu.
Ono što bih ja vrlo rado diskutirao je je li Steph Curry iz sezone 2015./16. bolji od Jordana ili nekog drugog igrača iz te i te sezone. I to bi bio pravi užitak raspravljati i gledati i statistiku i ostalo, pa na samom kraju jesu li osvojili naslov te godine i koliko su daleko dogurali u playoffu.
Curry je po mnogo stvari imao povjesnu sezonu ove godine, jednu od najboljih ikada, ali ja onda vidim da je Jordan imao u prosjeku 37 poena na samom početku svoje karijere i ostanem paf. Ili tako neke nevjerojatne njegove statističke podatke kojih sam se stvarno mnogo puta nagledao i pomislim Curry ili bilo tko drugi ne bi mogao to nikada učiniti, ali time što sam zadivljen Jordanovim postignućima ne krećem omalovažavati Curryja ili bilo kog drugog.
Ove godine je inače Westbrook bio blizu rušenja rekorda sa triple-doubleima i to mislim od Magica i ja sam poput nekog starog hejtera navijao da ga ne sruši, ne znam sad točno o čemu se radilo, pa eto čisto da to spomenem jer nikad ne bih pljuvao ni u bilo kojem sportu neke all time veličine niti sam to ikad radio.