Ma kakvi, pa svi koji imaju cap će ga pokušati dovesti, a to ti je uvijek slučaj sa takvim zvijezdama kada budu free agenti. Ove godine i pogotovo sljedeće cap će skoro pa sve ekipe imati ili će ga barem pokušati stvoriti ako ga već nemaju, jedino ti je pitanje ima li Orlando uopće ikakve šanse da ga dovede, a po meni nema. Na kraju će ti kao npr. Aldridge prošle godine on si izabrati cca pet ekipa s kojima će obaviti razgovor, a ostalima koji ga žele (a svi bi ga htjeli) će odmah dati košaricu. Ja pretpostavljam da će ostati u Oklahomi jer to mu je i dalje najbolja prilika za osvajanje uz to što će tako ostati vjeran toj franšizi, a i Oklahoma mu može ponuditi najviše novaca od svih. U igri će biti još i Warriorsi o kojima se prije koji mjesec pričalo da ga žele no oni će morati onda vjerojatno Barnesa i još nekoga pustiti kako bi imali mjesta za njega, naravno tu su i Spursi, pa se nešto i Miami spominje u zadnje vrijeme, a i Wizardsi koji su iz Washingtona otkud Durant i jest. Lakersi i Knicksi će kao big market također biti u igri no oni praktički da i nemaju neke šanse. Da su ispali u prvoj ili drugoj rundi vjerujem da bi se šanse povećale da ode, ali kako su bili samo jednu utakmicu od finala mislim da su stvarno mizerne šanse da ode bilo gdje, pa čak i u Warriorse ili Spurse koji bi si morali promijeniti izgled ekipe ukoliko bi im pristao doći. Orlando kao mlada ekipa teško, više bi šanse dao Washingtonu čak koji ima dva all stara, Beal nije još bio all star, ali kao da je, no i on će biti max player nakon ovog ljeta plus što teško da su contenderi i od toga isto vjerojatno ništa, jedina im je prednost istok koji je slabiji od zapada.