Meni je iskreno najviše žao zbog Barklija, em je bio stvarno vanserijski igrač em se sjajno zajebavao i na terenu i van njega.
Njegove čuvene izjave tipa "moja baba u dubokim patikama je u napadu opasnija od Manute Bola", "šteta, bio je dobar skoro kao ja(komentar kada se MJ prvi put povukao iz košarke)", "Ah, ti belci...(kada mu je neko maznuo patike iz svlačionice)"...
Ovde ima malo veći spisak:
http://charlesbarkleyquotes.blogspot.com/ Ona pod brojem 1 je za padanje sa stolice
Pa onda šorke na terenu poput one sa Šejkilom i posebno kada je naplavio Bila Lejmbira
Dugo sam tražio neki film o njemu i relativno skoro sam našao na torentu neki NBA dokumentarac snimljen još 1994., pre nego što je otišao u Hjuston.... I sada ga volim još više
Dakle, njega mi je žao što nije uzeo prsten. Mada vidim da se i sada maestralno zabavlja pa mu verovatno i ne nedostaje mnogo(gledao sam neku emisiju gde je Kevin Smit doveo magarca u studio: Barkli se kladio da Jao Ming nema šanse da u ruki sezoni postigne više od 19 poena na jednom meču. Ako postigne, poljubiće Kenija u dupe(ass). Kada je Ming postigao 20 na nekom meču, ovaj je doveo magarca da ga Barkli poljubi
).
Žao mi je i Juinga, Drekslera, Vilkinsa... Ali za Melouna, posle onog lakta Ajzeji Tomasu, komentara o Medžiku i udaranja Bodiroge na olimpijadi, mogu samo reći: e baš volim