Pa kako su Kicanovic i Grbovic legende, a Dalipagic nije. Mada ja o njima mogu da pricam samo iz prica starijih je je njihovo igracko vreme za mene davno proslo vreme.
A za mene su svi oni koji su igrali srcem za Partizan legende, i Brkic, ali i Beric, pa cak i onaj smotani Cubrilo, a da ne pricam za Novicu.
Onog dana kad se bude vratio sta ce pisati u novinama nego "Legenda se vratila kuci".
Zato je za mene i Japanac legenda, jer je uvek dvao 200%, pa neka misli ko sta hoce.
A Djordjevic je '97/'98 dao Partizanu te silne poene u dresu Barselone, ne Reala i svaka njemu cast ali ja ipak vise gotivim Sasu Danilovica jer nije toliko ugladjen i svetski tip kao Djordjevic i deluje vise kao neko ko kao da je odrastao u Blokovima a ne u Sarajevu. A na Final 4 se sukobio sa Grobarima koji su vredjali Zorana Savica.
I vezano za ovo Vujosevicevo treniranje Zvezde. To je bilo one godine kad je Partizan postao sampion Evrope sa Obradovicem i profesorom Nikolicem na klupi i tada je izgubio sve meceve protiv Partizana. A poznato je da je Vujosevic vise puta izjavio "da navija za tim u kojem radi, a kad ne radi nigde onda navija za Partizan".
Veceras u 8 sati je emisija na SOS kod Tegeltije sa Vujosevicem kao gostom pa cemo iz prve ruke moci da saznamo da li je istinita prica sa CSKA.