Pa Turci, a ni mi da smo prosli posle onakve utakmice od sinoc realno ne bi imali sanse protiv Amerikanaca.
Kako te ne mrzi da lupaš ovako? Zar stvarno misliš da ne bi imali snage u meču za prvo mesto? Ili da bi slabo odigrali? Mrzim o ovome da pričam, jer ne volim da pričam "šta bi bilo, kad bi bilo", ali da da smo kojim slučajem ušli u finale, ne da bi bili motivisani, nego bi grizli, ujedali, kidisali na Amerikance da ovi ne bi znali šta ih je snašlo.
Ne znam sta je lupanje ovde? Lepo kazem da je trebalo da daju dan pauze izmedju polufinala i finala.
A da smo usli u finale posle onakve utakmice sa Turskom izgubili bismo minimum 20 razlike ko od sale. Ameri koji su fizicki ubedljivo najdominantnija ekipa na prvenstvu su igrali ranije pritom jednu laganu utakmicu sa Litvanijom gde se nisu propisno ni oznojili, a mi smo se lomili 40 minuta sa Turskom.
Pa seti se prosle godine i evropskog prvenstva. Spanci su igrali prvo polufinale, lagano dobili, a mi smo sa Slovenijom igrali drugo polufinale i odigrali slicnu utakmicu kao sa Turskom, jedina je razlika sto smo tad dobili i to posle produzetaka.
I sta je bilo sutra dan u finalu? Je li se Srbija videla na terenu?
Dzaba ti je da ti budes motivisan i naostren ko nikad kad tvoje telo i misici ne mogu da izdrze.