Kako postaviti titl na sajt?
0 članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
vidim da sam se uključio na vreme za malo girl on girl action... može... ja sam uvek za... nego... gledam ponekad seriju na RTS kad naletim, i sad sam odgledao jednu pa da pitamSpoiler for Hiden: jel onaj glavni Gideon stvarno overio? završava se epizoda on kao neko pismo piše i pištolj mu u ruci... jel to nešto što se vuče kroz više epizoda ili je rešeno samo u toj, nasekirao se i upucao se?
Spoiler for Hiden: Ne, Gideon se nije ubio. Živ je i zdrav, samo se povukao iz posla profajlera. Rizik profesije, neke stvari ne možeš da podneseš. Jedan, kojega je jurio, ubio je u njegovom stanu njegovu prijateljicu. Nakon toga se nije mogao usredsrediti na posao i dao je ostavku
Evo, nadam se da sam zadovoljila tvoju znatiženju. Jedan od serija koje treba pogledati.
Spoiler for Hiden: Nisam znala da si duh
I onda se pojedinci pitaju šta je ovom Dexu, u kojem je on tripu.
EDIT:A ovaj Dex, kao što svi znate, nije normalan!
Ja moram.on koji pravi izoblicenu facu i aka samog sebe prajsles!
Dex, iskreno, meni je nakon Gideona serija još bolja.Nije nimalo izgubila na kvaliteti nakon njega, a Hotch je došao u prvi plan.
Citat: Cata - 04.02.2010. 23:23:43Dex, iskreno, meni je nakon Gideona serija još bolja.Nije nimalo izgubila na kvaliteti nakon njega, a Hotch je došao u prvi plan.čiji crotch je došao u prvi plan?
Citat: Dexter`s Lab - 05.02.2010. 00:08:03Citat: Cata - 04.02.2010. 23:23:43Dex, iskreno, meni je nakon Gideona serija još bolja.Nije nimalo izgubila na kvaliteti nakon njega, a Hotch je došao u prvi plan.čiji crotch je došao u prvi plan? Još i to da ti otkrijem?!
Prijevod za 14-tu je na uploadu.Ovaj put glavni i odgovorni urednici su hajo 0309 i Bubasvaba
Moze li mi neko reci kakav je status tri posledenje epizode koje nisu jos prevedene, uzeo bih jednu da prevedem, pa ako ste neku vec poceli da ne radim tu...