Koliko je samo ovo bolje od onog sranja Arrow. Marvel opet ubija DC. MCU je predivan svijet zabave i svih tih detalja. Ooo
Pogledana treća i četvrta
Izvrstan početak treće, ali se malo gube u sredini oko Karen i njezine priče koju žele predstaviti. Poslije toga i dalje odlično od suđenja do prvog pojavljivanja Kingpina. I samo na kratko, Vincent je jako karizmatičan i jedva ga čekam vidjeti u narednim epizodama.
A ta naredna epizoda je četvrta gdje polako upoznajemo Kingpina koji je pružio najbolju ulogu sezone trenutno. Vincent mi je prvi put zapeo za oči u filmu Full Metal Jacket od Kubricka. Bio mi je i najuvjerljiviji. Dobro, poslije narednika
ali ta uloga ga je dosta obilježila. Sad ima priliku prikazati Kingpina kakav je u stripovima. Odličan villain koji zna što želi, koji se borio i često sa Spidermanom, ali najviše naravno sa Daredevilom. I Kapetan Americi je zadao dosta velike muke nekoliko puta. Završna scena moćna, bila je svakako potrebna samo da vide i oni koji nisu upoznati s njim tko je on i koliki mu je autoritet.
S druge strane odlične scene borbe sa Daredevilom. Drago mi je da su se više posvetili odnosu između njega i sestre. Njegov je mrak, u mraku mu nitko ništa ne može. Zato je i lijepo ugasio svjetla. Šteta što nije bio potpuni mrak
Cox je sve bolji i bolji. Stvarno me ugodno iznenadio.
I zanimljivo je kako su sa lik Bena Uricha izabrali crnca. Inače je bijelac u stripovima. Meni on najbolji u stripu Civil War kao reporter. Pogotovo sve one stvari koje je pisao o Green Goblinu. I u njegovom uredu se iza njega vidjelo referenca na Hulka.
Za preporuke stripova o Daredevilu preporučujem
The Man Without Fear od
Millera koji je jedan od ključnih storylinea.
Daredevil: In Love and War, još jedan
Miller. Po meni najbolje napisani
Daredevil. Otmica i
Kingpin, završna borba vrh!
Guardian Devil, najbolji D strip, a da se bavi sa odnosom između njega i Karen. Pojavljuje se i
Bullseye, a nadam se da ću njega vidjeti ove sezone. I
Born Again kao najbolji. Isto
Miller. Grafička novele, a od toga ne može bolje. Miller je iste godine napravio i legendarni
The Dark Knight Returns.
Na Netflixu nas još očekuje Iron Fist, Lucas Cage i Jessica Jones u mini seriji
The Defenders. Uglavnom, nevjerojatan postao rade sa serijama i filmovima. Age of Ultron i Ant-Man završavaju Marvelov Phase 2, a u Phase 3:
Captain America: Civil War
Doctor Strange
Guardians of the Galaxy 2
Spider-Man
Thor: Ragnarok
Avengers: Infinity War Part I
Black Panther
Captain Marvel
Avengers: Infinity War Part II
InhumansDivota.