OCR skripta za SW
0 članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Sad kad je Supegirl prešla na CW, u pripremi je crossover u kojem će biti Supergirl, The Flash, Arrow i Legends of Tomorrow. Emitovanje se očekuje krajem godine.
Priznajem da sam se i ja smejao kad Ajris kaze razbij ga Beri, ono je bilo bas dno. Ima jos dosta losih momenata.Spoiler for Hiden: Na primer, citava prica sa pravim Dzej Gerikom, koja ispostavlja se uopste nije ni bitna. Zum mu je ukrao identitet samo da bi se zabavljao? A nas od polovine sezone zagrejali za to ko je covek ispod maske. Nasamarili su nas.I ona trka. Bar tri puta su tokom sezone menjali Zumove konacne ciljeve. Moglo je na primer unistavanje ostalih univerzuma biti glavna prica od pocetka sezone. Dopao mi se njegov plan, ali uvoditi ga u poslednjoj epizodi mi je ostavilo gorak ukus. Zbrzano je.Dobra, mnogo dobra stvar su borbe Flesa i Zuma, ali izgleda da su one preskupe za seriju pa ih je bilo jako malo. Borbe su nadopunjavali dosadnim razgovorima sto je ubijalo seriju. Ona borba sa pocetka epizode je bila sjajna, mnogo bolja od finalne borbe.Onako, dve dobre borbe (ali kratke) su jako malo za jedno finale. U finalu prve sezone je sve prstalo, dok ovde imamo malo akcije a visak bespotrebnih dijaloga. Ako se tokom citave sezone nisu ispricali, onda ne znam.Spoiler for Hiden: I to stalo ponavljanje. Beri hoce nesto da uradi, ostali mu govore da saceka, da se smiri. A na kraju se svi sloze.Najbolji momenat je sam kraj.Spoiler for Hiden: Znaci sada je Fles promenio proslost? U mnogome? Izbrisao sebe kao Flesa?Objasni nam Vizantijac sta bi dalje moglo da se dogadja. Ne drzi nas u neizvesnosti hehe. Da li se on vraca nazad i da li imamo dva Berija na ovoj zemlji? Otac i majka su mu zivi? Sta se od ovoga dogadjalo u stripu? Ne znam, bas sam zainteresovan za sledecu sezonu. I nadam se da ce biti bolji, i da ce Zum ako se vrati biti samo epizodista a ne glavni negativac.
gledao sam flashpoint paradox, nema sto sjajan crtani, ali racunat da ce poslije ovakve druge sezone ekipa iza flash-a napravit neki revolucionaran zaokret u trecoj sezoni i ocitit gomilu smeca koju su ostavili za sobom, tesko i da najveci optimist ikad moze vjerovat u to. fpp je genijalan i ako misle korisit tu pricu za S3 samo ce jos vece ruglo napravit od serije. dogledah finale i stvarno nemam sto dodat na prethodne postove kolega forumasa. hvala svim prevodiocima na trudu i utrosenom vremenu, i svim ljudima koji su komentarisali odje.
Spoiler for Hiden: Flash u stripovima isto može putovati kroz vrijeme, ali ne smije promijeniti puno toga. Jednom kad je promijenio nešto veliko i zbog toga je stvorio potpuno drugi svijet. Čista distopija. Zato on ne smije promijeniti puno toga. Sa Reverse Flashom je drugačija priča. On može mijenjati koliko god želi i neće biti posljedica. To je ta jedna vrsta paradoxa. To jest kod Flasha se dešava tkz. butterfly effect.I mala preporuka. Mala, ali možda i obavezna pročitajte Flashpoint. Nije dugačko, imate 5 stripova unutra. A dobro će vam doći za nastavak serije.