Gledam novi trailer za Batmana protiv Supermana i kako je to loše. Muzika prenaglašena, editing loš. Affleck smijeh. Crkao sam kad se pojavila WW jer izgleda loše u usporedbi sa strip verzijom. Mislim, imaju jebenu priliku nešto napraviti s njom i onda izabere totalno pogrešnu glumicu. Najsmješnije na kraju je kad se pojavi Doomsday koji je
Zašto ovo pišem? Pišem jer se opet pokazalo koliko MCU (Marvel cinematic universe) ima strpljenja i kako sav svoj svijet gradi polako kroz filmove/serije zadnjih 7 godina kad su počeli. Pisao sam o tome na prošlim stranicama kako je DC imao savršenu šansu sa Nolanovim Batmanima da prvi započne DCU, ali nisu. I tu su pogriješili. Ovako je Marvel tako nešto prvi započeo i u velikoj je prednosti. Ja ne pričam sad ovdje o kvaliteti filmova/serija već o svom tom marketingu/parama što je i njima bitno. Marvel ih šiša samo tako i ne znam kako će ih DC štići.
Marvel im je zadao ogroman udarac i to su primijetili i zato su počeli raditi iste stvari kao MCU, ali su pogriješili jer za razliku od Marvela koji je sve ovo gradio godinama, DC si to ne može pružiti upravo iz razloga što je Marvel najmanje 5 godina u prednosti, a to je ogromna razlika pogotovo danas. Ovako se kod DC-a sve čini razbacano,, sve nekako na silu.
Deveta epizoda je izašla, nisam ni vidio. Mislio sam da će stanka duže trajati. Odlično da nije.