Pozdrav,
samo da pozdravim sve ljubitelje serije i prevodioce. Registrovah se i ovde, prema koleginom savetu. Sa moje strane do sada prevedene epizode 4, 5, 9 i 10 i vidim da su sve vec postavljene, a trenutno zajednickim snagama sa Buletom radim na epizodi 8 i veceras bi mozda trebalo da cela sezona 2 bude prevedena.
Posle sezone 2 trebalo bi da nastavim direktno sezonu 3 ako ne bude nekih krupnijih poremacaja na poslovnom i privatnom planu.
Veliki pomoc imam od strane Icemahera i Bulebuska i za sada je to prakticno sve sto mi treba za nastavak. Dopada mi se sto prevodjenje ovakvim putem dobija lepu standardizaciju, i nastojacu da je postujem koliko god umem i mogu, ali je moguce da se uvek potkrade poneka greska. Za sada moja dvojica mentora to uspesno resavaju vezano za moje prevode, pa ako se jos sta potkrade i pored toga, ne zamerite.
Grupa prevodioca se siri, lepo je to cuti
evo ga jos jedan lancia88, fan serije pa resio da prevede s02e04, ima je na titlovi.com, onaj ko prati drugu sezonu, neka proveri titl pa neka postavi i ovde
potrebna je dorada i glancanje za PO standarde no meni OK za gledaj-briši
Ovo je, uzgred, bio moj apsolutno prvi prevod u zivotu, mislim da smo do kraja neke bar dve verzije prevoda odradili bas radi uklapanja u odredjeni standard, ali i meni deluje prihvatljivo za gledanje.