Zapitaj se što je s tobom ako ti smeta drugačije mišljenje. Iz tvog posta se da iščitati da ne znaš osnove kako bi ovakva serija trebala izgledati. Serija nije sf ili horor. Ovakva vrsta serije mora težiti realnosti jer se najviše bavi odnosima između likova. Mislim, po tome onda nema realnih serija i ne trebaju postojati, a ima ih mali milijun. Svaka jača dramska serija se zasniva na tome.
Ovdje oni sami sebe shvaćaju previše ozbiljno pa debelo pretjeruju. Neću se uopće osvrtati na ovo
"možda malo pretjeruju". Stari moj, u redu je da ti se sviđa neka serija, ali daj malo se spusti. Pa ja više uživam u ovakvim serijama od svih ovdje zajedno. Zato što obožavam sve, apsolutno sve. Daj mi bilo kaj. Kad je dobro, pohvalit ću. Kad je loše, popljuvat ću, a ovo je jako loše i sa guštom pljujem po seriji i vrištim od smijeha na gluposti. Napušim ti se mado ili se najedem ludih gljiva i gledam ovo sranje. I gledat ću dalje. Ovo mi je orgazam od serije. Banshee bi trebala zamijeniti riječ uživancija.
I na kraju da se vratim na moju prvu rečenicu. Zapitaj se što nije u redu s tobom i kakvih imaš problema kada ne možeš podnijeti drugačije mišljenje.
Jebiga, takvi smo mi Saturnovci. Unikati