Kako postaviti titl na sajt?
0 članova i 3 gostiju pregledava ovu temu.
Pogledaj, sigurno nećeš ostati ravnodušan. Ja večeras gledam ove posljednje tri, nadam se da će me oduševiti kao i prethodne.
Pogledana sedma Najjači dio Spoiler for Hiden: kad se ovaj u zadnji trenutak oslobodi, upadne najbolji haker na svijetu, još stigne doći do škole gdje se cijeli grad okupio. Upadne prije SWAT tima i naravno, na kraju ostane mala kćerka od one drolje samo kako bi je on spasio i na kraju je ona zahvalna, što smo i vidjeli. Pa to je najveći klišej koji postoji. ono, ikad. @tejmovitividim da imaš onaj gif od albina
Trebao si onaj gif kad ide s kišobranom
Ovo gledam sa hanumom subotom na TV. Moram, ne bi gledao ali moram.
Kako loše sa zadovoljstvom pljujem ovu seriju. Al ono, užitak mi je popljuvati nešto ovako loše.Spoiler for Hiden: Nakon osme epizode gdje smo imali onu borbu kroz cijelu epizodu i tad je to izgledalo toliko nerealno. Sad kad tek razmislite, vidite kakvu glupost gledati. Samo malo razmislite o toj borbi. Ima serija koje pretjeruju, ali ovo, ta borba gdje žena primi valjda preko 50 direktnih udaraca. Ma to je jebeni vrh. Izgleda da smo premalo kritični. Al treba stvarno na svakoj sceni se dobro zamislit i pitat "koji kurac ja to gledam?". Ono što je najsmješnije u ovoj seriji su upravo ljudi koji je rade. Oni ovo shvaćaju ozbiljno, previše ozbiljno. Serija je trash, malo skuplji trash. Bond filmovi su najpoznatiji primjeri skupog trasha gdje je uloženo puno, a filmovi su prepuninemogućih i nerealnih situacija, ali barem nisu ozbiljni. Uvijek su bili zabavni. Filmovi sa šarmom. Al ovo oni sebe shvaćaju ozbiljno. Misle da u rukama imaju neku kvalitetnu seriju ma ne, sa guštom. S A G U Š T O M ih pljujem koliko su loši. Toliko su loši da uživam. Jebote, kakav sam ja mazohist. Kome smeta ovoliko pljuvanje, preskočite me. Ja uživam i uživat ću dalje. Jedva čekam desetu. Ju-hu. Izgleda da će desete biti kao napad na policijsku postaju Ju-hu.