Moje saučešće. Znam kako ti je, jer sam skoro imala gubitak, i da mi nije bilo Igora(nenad.d, ne znam šta mu je to, ono kao Dr. Jekyll and Mr. Hyde), ne znam kako bih iznela to. Muškarci kakvi jesu, mogu mnogo da pomognu kad je ovako nešto u pitanju. Eto ovog mog, ceo dan je bio na arbajtu, naradio se kao konjić, i sad se zakopao ispred Arenasport, daljinski, pivo, večera.. a da sam mu rekla ajd da prošetamo, odgovor bi bio, pa hanuma moja draga, sreda je, imam nekog sporta, znaš, i naradio sam se, glava me boli.. a kad sam imala sličnu situaciju, kao i ti, sad.. mnogo mi je pomogao, imao je snage, volje, ideje.. samo da mi pokaže da nije kraj svega u životu.. ima još mnogo momenata u našim životima koje trebamo da iskorisitmo i da ih podelimo sa nama dragim ljudima koji nas okružuju. Život nema reprize(kad bi bar malo bio kao Radio Televizija Srbija), gledaj da se vratiš u kolosek sa porodicom, decom, mužem.. jer nije izbor uzeti čašu, to je kratkog daha, ne menja ništa, može samo da pogorša, a to, verujem, ne bih želela.. pronađi si neki izvor zadovoljstva, kroz decu.. nisam majka(na žalost, jer u Srbiji ti trebaju ogromna muda za tako nešto, izvini sad na izrazu), ali verujem da kroz njih, možeš imati mnogo dobar izvor unutrašnje snage da preboliš to što te je snašlo.
Elvis is leaving the building.
Poluvreme je, idem onom mom medi namestit krevet.
Svako dobro, ženska i ne daj se. Biće sve to OK.
Pozdrav od Valentine & Igora(nenad.d)