ne usporedujem ja nista, nego kazem da po tebi ispada da je chiellini najvece dubre koje postoji, kao da nitko nikad nije glumio i vecu glupost
sa jos boljim glumackim sposobnostima
i neznam sta si ti tocno mislio kad si bio sretan sto je juve pokraden u prvoj utakmici, jer ja ne mislim samo na zalede, mislim i na bitan zuti karton Lichtu koji je dobio zbog "simuliranja" iako nije simulirao a zbog toga nije mogao igrati uzvrat, lik se zatrcao naprijed i frajer mu je usao u putanju, Licht se zabio u njega i morao je pasti, nije nista pokusavao simulirati
mislim i na riberyjev start na vidalu za koji juve nije dobio ni faul, a trebao je biti i zuti za riberyja pa cak i crveni, skoro mu je nogu polomio
koliko je puta bilo teatralnih valjanja u El Clasicu i s jedne i s druge strane? to ti ja hocu reci, dizes frku kao da je chiellini prvi koji je to napravio
i da, s nama je bas suludo raspravljati, mozda i branimo svoj klub malo previse, ali bas zbog toga licemjerja, jer kad treba srat protiv juvea svi su glasni, i to ne govorim samo ovdje na forumu nego i po sportskim portalima, a kad je juve ostecen svi ili su sretni i nasladuju se ili sute ko picke
bas zato ja ne raspravljam cesto ni ovdje ni negdje drugdje, zato sto jedini s kojim mozes normalno raspravljat je mulder, jer je uvijek neutralan, i realno gleda situaciju, pa cak i kada je barca u pitanju
neznam zasto si toliko zapeo za moj komentar jer ja nisam rekao da je chiellini svetac, i nisam rekao da se nije teatralno valjao,
samo sam rekao da se to desilo vec milijun puta, i neznam zasto si toliko zapeo bas za ovaj milijun i prvi put (odnosno znam, zato sto je juve u pitanju)
ako mislis da ja nemogu kritizirat juve, varas se, evo primjer iz te utakmice, pirlo je nekoliko puta izgubio loptu bez faula, ali je faul sviran - zasto? zato sto je on pirlo, i mi tu ne mozemo nista, a bezveze se svadamo