sudenje je bilo katastrofa, nevjerovatno kakvi fauli nisu sudeni (kao onaj na vidalu) a kakve gluposti su sudene, kao i onaj zuti lichtu,
pa nije bilo simuliranje, ovaj mu je usao u putanju i morao je pasti, nije nista pokusavao simulirati, nije bio faul al nije ni simuliranje
pirlo je podbacio i zato smo igrali ocajno, marchisio se nije cuo u prvih 60min utakmice, bonucciju bi trebalo zabranit duga dodavanja jer ni jedna lopta nije bila tocna.
moze se jos proci tesko ali moze. ako se ne primi gol, a obrana je dobra, samo da opet ne uleti neki krumpir, i posto ne igra vidal, nadam se da pogba igra od pocetka, i valjda ce asamoah igrati, u napad umjesto matrija vucinic i igrat strpljivo do 60-te zabit jedan gol a onda pritisak da kraja utakmice
posto sam spomenio sudenje, da objasnim da me ne shvatite krivo, bayern je bio bolji, zasluzio je pobjedit, ali uz tako sudenje i dva gola - jedna krumpir, drugi iz zaleda, ostaje samo razocaranje jer je ovo moglo zavrsit samo 1:0 i to bilo puno lakse stici u torinu
i mislim da je conte malo sjebo sa sastavom il je mozda asamoah ozljedjen ili ima kartone pa nije mogo igrat, ne znam
i ja sam se pitao gdje je asamoah