Pogledana druga i treća
Lange je još bolja zbog
Bates i
Bates je bolja zbog
Lange. Nevjerojatno su. Obožavam gledati takvu glumu gdje doslovno vidiš kako se poigravaju s ostalima. Njihovi izrazi lica ili pokreti tijela su savršeni.
Mislim da je malo prerano za usporedbu s prve dvije sezone. Uvijek volim pričekati dok završi cijela sezona, ali po ovom zasad je slabija od prve dvije sezone i kad kažem slabija, ne mislim da je loše. Sezona je dobra, ali očito su očekivanja bila visoka.
Pa ajmo na pluseve i minuse. Tematski je slabija od prve, a pogotovo druge sezone. Al mislim da će do kraja tematski prešišati prvu sezonu jer vidim dosta mjesta za napredak.
Atmosfera mi je jako bitna kod horor filmova/serija pa možda i najbitnija stavka. Atmosfera je slabija od prve dvije sezone. Tek u drugoj polovici prve sezone je serija imala dosta dobru atmosferu. Druga sezona je imala od početka do kraja. Bilo je dosta opipljivo i sav taj spoj bizarnosti je bio odličan.
U kategoriji režije treća sezona je najbolja. Tu ima dosta improvizacija pa ćete vidjeti dosta čudnih, ali učinkovitih pokreta kamerom. Sve je to viđeno u filmovima, ali rijetke su serije koje znaju dobro s kamerom to jest ljudi koji stoje iza toga. Dakle, režija mi je bolja u ovoj sezoni. Već u tri epizode smo vidjeli na desetke različitih tehnika što volim vidjeti. Sucker sam za to.
I muzika mi je bolja. La-la la-la laaa-laa
I ta muzika je još jedna posveta starijim hororima, u ovom slučaju
Rosemary's baby.
Generalno je mlaka. Puno opasnijih epizoda je bilo. Ali 2 momenta su bila odvratna
I prve dvije sezone su išle dosta na šok momente. Znači, sad smo vidjeli