Ne znam šta ste vi u stvari očekivali... sve je realno, koliko ovakva serija može biti realna. Radnja se razvija, upoznajemo se sa likovima, nije bilo epizode zbog epizode, nadovezuju se, pa većina serija ima očajnu prvu polusezonu, dok se ne upoznamo sa svime, dok se otresemo predrasuda/očekivanja.... setite se SGU ili SN...
U svakom slučaju, meni je serija OK. Do duše, nisu mi loši ni Vampirski Dnevnici, definitivno su mi bolji od onogo što je postao True Blood. (Dalje idem u OT) Svima je jasno da su VD nastali kao odgovor na Sumrak sagu (pri tome ne mislim na knjige koje su starije već na seriju). Serija je odstupila od knjiga baš zbog toga i postala bolja od pisanog predloška. Ok. možemo reći da je sve sranje. Koja serija nije. GoT? Ja sam jedva odgledao prvu sezonu jer sam čitao knjige. Dexter? Ma dajte, kako je naivan razlog zbog kojeg je on Vigilante serijski ubica...
No, naravno, najlakše je pljuvati.
Meni se serija sviđa. Trebalo mi je nešto ovakvo. Imamo dva tabora, roditelje koji su spremni da izdaju svoju decu, babu... aj baba je ista kao i ona od Suki ali šta je tu je.