Hvala svima, lijepo je dobiti takve riječi podrške nakon što sam cijelo popodne provela u suzama,
ali ja nikada nisam rekla da ne želim da minjabuu prevodi,
dapače, neka samo nastavi, ja sam bila od jednih koja joj je predložila kad je počela
prevoditi prošlu sezonu da spaja redove, jer su isto tako i meni
uputili savjet u počecima mojih prevođenja. Ona je na ovom forumu više od mjesec dana
i ona je ta koja se prošle sezone pojavila i počela isto prevoditi DH i postavljati ih na titlove.
Dobro, nema problema, neka je, meni ne smeta što su joj prijevodi na srpskom, oni koji me
znaju, a ovdje sam jako dugo, znaju da mi je važna kvaliteta prijevoda, a ne na kojem je jeziku.
Ali ne može mi reći da osoba koja prevodi dotičnu seriju ne uđe u tu temu i ne pogleda što se događa
i da nije vidjela kako me je Srđan zamolio da prevedem novu epizodu i da sam se ja javila i obavijestila
sve zainteresirane kako će prijevod biti u utorak u toku dana.
Pola sata prije mene ona postavi prijevod i onda, gle čuda, nađe temu da bi to i napisala.
Da sam znala da će ona prevesti i postaviti ne bih onda ja bezveze radila dupli posao. U tome je bit cijele
stvari, ali nisam zato zaslužila postati isfrustrirana osoba sa kompleksom, niti da me pljuju njene prijateljice
kojima je razlog registracije na forum bio omaložavanje mog dosadašnjeg rada koji traje 4 godine.
Još jednom hvala svima i ispričavam se na dužini posta.