Novi postovi

 Str: [1] 2 3 ... 10
1
O serijama / Odg: Les rivières pourpres (2018)
« zadnji post sabko Danas u 19:45:19 »
Ovdje bi za kanale trebalo staviti: France 2 & ZDF (koprodukcija). Valjda 2. kanal javnog servisa i jedne i druge zemlje.
Negdje sam pročitao da je ZDF emitirao u dvostrukom formatu (po 2 spojene epizode) i ne baš istim redosljedom. Pretpostavljam i da su sinhronizirane (oni sve sinhroniziraju, inače).
2
O serijama / Odg: Les rivières pourpres (2018)
« zadnji post radovan-Odza Danas u 19:23:37 »
Za Francusku verziju prevodi pašu na epizodu 3 i 4.Provereno ja skinuo prve dve ono totalno nešto drugo pa sam onda skinuo celu sezonu da bih pronašao gde pašu prevodi.
  E sada kad sam već skinuo nadam se da će prevodioc prevesti serju do kraja jer po prve dve epizode obećava.
3
Srpski titl za:

Moneyball.2011.720p.BrRip.x264.YIFY

 drinks :volim
4
Prijedlozi serija i dokumentaraca / El pueblo
« zadnji post Lepi Dzoni Danas u 14:47:51 »

Opis:
Serija prati grupu stanovnika jednog grada koji dobrovoljno odlaze u jedno zabačeno selo koje je praktično ostalo bez populacije. Tamo će morati da nauče da žive lišeni udobnosti velikog grada, što će ih navesti da iskuse jedno intenzivno i urnebesno emocionalno putovanje.

Žanr: komedija
Kanal: Telecinco
Godina: 2019.
Scenarij: Alberto Caballero, Daniel Deorador, Julián Sastre, Nando Abad
Glumci: Santi Millán, Carlos Areces, Ingrid Rubio, María Hervás, Norma Ruíz, Raúl Fernández, Daniel Pérez Prada

IMDb
FormulaTV

5
Prijedlozi serija i dokumentaraca / Arde Madrid
« zadnji post Lepi Dzoni Danas u 14:43:35 »

Opis:
"Arde Madrid" je serija koja priča priču o Avi Gardner, glumici koja je bila ikona američke filmske industrije. Gardner se seli u Madrid 1950. godine kako bi radila na svom novom filmskom projektu "Pandora i ukleti Holanđanin" Alberta Levina, što će biti prvi kontakt sa Španijom ove filmske zvezde, koja je bila fascinirana njenom kulturom i običajima. Serija je smeštena u 1961. godinu, usred Frankove diktature, i prati Manola, Anu Mari i Pilar, poslužitelje i protagoniste svakodnevnice ove filmske zvezde tokom svog boravka u Španiji.

Žanr: drama, komedija
Kanal: Movistar+
Godina: 2018.
Scenarij: Anna R. Costa, Paco León, Fernando Pérez
Glumci: Inma Cuesta, Paco León, Debi Mazar, Anna Castillo, Julián Villagrán, Ken Appledorn, Carmen Machi, Osmar Nuñez, Fabiana García Lago, Silvia Tortosa, Miren Ibarguren, Mariola Fuentes, Manolo Solo, Manuel Manquiña, Elena Furiase, Eugenia Martínez de Irujo, Carmina Barrios, Julieta Serrano, Craig Stevenson, Daniel Ibañez, Julián Valcárcel, Miranda Makaroff, Eduardo Casanova, Moreno Borja, Chiqui Maya, María Hervás, Jorge Usón, Amara Carmona, Fanny Gautier, Secun De La Rosa, Tomasito

IMDb
TVDb
FormulaTV
Movistar+

6
Offtopic / Odg: Malo smijeha i .....
« zadnji post lemonzoo Danas u 14:42:50 »
7
Prijedlozi serija i dokumentaraca / + de 100 mentiras
« zadnji post Lepi Dzoni Danas u 14:37:25 »

Opis:
Svi elektronski uređaji studenata i nastavnika jedne škole su hakovani. Za ovo je odgovoran misteriozni haker koji sebe naziva "@blackrabbit", koji otkriva sve tajne i laži koje su ljudi sakrili. Lara, Angela, Joel i Irene su učenici škole koji će biti najveće žrtve haosa koji pri tome nastaje. Njih četvero skrivaju veliku tajnu koja je sada u opasnosti da bude otkrivena, što bi moglo potpuno da promeni njihove živote...

Žanr: triler, tinejdžerski
Kanal: Flooxer
Godina: 2019.
Scenarij: Nico Frasquet, Sara Belloso, Jorge Alonso, Carlota Dans, Amanda Encinas
Glumci: Teresa Peiroten, Veki Velilla, Javier Ruesga, Jorge Motos, Alexandra Masangkay

IMDb
TVDb
FormulaTV
Flooxer

9
O serijama / Odg: Man Seeking Woman
« zadnji post bianconeriSRB Danas u 06:40:04 »
Wait guys, whaaat? :facepalm
Serija je dobra, bre, nemojte zezati. :neverovatno:
Dobro, prva kandidatkinja je očaj, ali posle nje je sve kako treba. dobar-poso
Dobra komedija i od mene preporuka za gledanje. :majstore
10
O serijama / Odg: Fringe
« zadnji post sabko Danas u 01:47:55 »
A možda i pročita Sizif...  :)
Očito nije dovoljno pažljivo gledao, pa evo, jer sam skoro obnovio:

Spoiler for Hiden:
Nije popio mozak, nego su mu vratili te dijelove. Popio je samo neki anastetik ili nešto tako. To su isti oni dijelovi koje je u originalnoj vremenskoj liniji Newton uništio da bi došao do podataka o portalu.
Ta epizoda kad ih Etta pronalazi je zapravo probni balon za 5. sezonu. S04E19, ako se ne varam. Valjda su tad testirali publiku - vjerovatno je tad bilo neizvjesno hoće li 5. sezone biti uopšte. Poslije se nastavlja ono sa sprječavanjem smaka svijeta koji je pokušao izazvati Bell. Praktično je to mogla biti 1. epizoda 5. sezone.
Zbog blizine uređaju za raspršivanje jantara doživi takva oštećenja da je još u gorem stanju nego ranije. A bez njega ne mogu dalje.
Etta i Simon traže od Nine da im pomogne, pa ih ona šalje u "staru" zgradu Masive Dynamica, gdje su mu ih i usadili i Walter postaje skoro kao Walternate, ali se sjeća šta treba učiniti. Ne i potpunog plana, jer je kodiran u njegovom mozgu.
Kasnije, u 5. sezoni Walter (što je direktni nastavak te priče) zbog posljedica ispitivanja od strane Windmarka doživi takvu štetu da više liči na starog Waltera. Mada osjeća neke karakteristike koje je izgubio nakon Bellove operacije. Zato poslije i moli Petera da mu ne dopusti da postane takav, a onda i Ninu da mu ponovo ukloni dijelove mozga nakon što ispune plan.

Kad smo kod Waltera, ovo mi je jedna od najjačih završetaka epizode u 5. sezoni - kraj S05E07Ali se ne smije zaboraviti ni ona kompletna epizoda s tripom - Crni podsjetnik (Black Blotter) - i ono prisjećanje u montypytonovskom stilu.
 Str: [1] 2 3 ... 10