Prijevodi - Online

Serije => O serijama => Autor teme: lemonzoo - 28.02.2018. 20:13:44

Naslov: Bettys Diagnose
Autor: lemonzoo - 28.02.2018. 20:13:44
(http://www.prijevodi-online.org/slike/serije/bettys_diagnose.jpg)

Opis:
Betty i njezine dijagnoze njemačka je igrana serija medicinske tematike, viđena očima medicinskih sestara sa snažnim ženskim likom u središtu. To je odlučna i sposobna sestra Bettina Betty Dewald, zaposlena u Karlovoj klinici u Aachenu, koja se bori za pacijente, a protiv bolničkog sustava. Pritom se redovito sukobljava s dr. Marcom Behringom kojeg izaziva izravnošću. Za nju liječnici nisu bogovi u bijelom. Ona kaže što misli, a čini što kaže. U Bettynoj klinici mnogi životi kreću novim smjerom, ne samo životi pacijenata nego i njezinih kolega i kolegica. Kad liječnik na brzinu istrese pacijentu u lice gomilu stručnih izraza, pomaže samo netko tko će si uzeti vremena i objasniti mu liječnikovu dijagnozu. Upravo to radi medicinska sestra Betty. Ona želi ne samo liječiti pacijente, nego im želi i pomoći. To je glavna razlika između medicinskih sestara i liječnika, ne samo u Karlovoj klinici. Serija obrađuje i aktualne teme zdravstva, kao što su troškovi ili preopterećenost poslom. Pritom se često miješaju drama i komika, emocija i humor. Baš kao u stvarnom životu. Svojevrsno oko uragana sestrinska je soba, Bettyno utočište i glavni stožer. Tu Betty svakodnevno ustrojava udarne postrojbe za borbu protiv neznanja, multirezistentnih bolničkih bakterija i ljubavnih jada. Redovito se za to regrutiraju lijepa Lizzy i Talula koja tek pohađa školu za medicinske sestre. Voditeljica njegovateljskog osoblja Mechthild Puhl pretjerane emocije u bolnici smatra neumjesnima. Dr. Marco Behring je šef odjela i objekt požude ženskog dijela kolektiva. Samo Betty nije zanimljiv kao muškarac jer je ona u dugogodišnjoj sretnoj vezi s rock-glazbenikom Tamásom, s kojim napokon želi osnovati obitelj. No i u njezinu privatnom životu potrebna je dijagnoza. Je li Tamás zaista pravi čovjek za brak i djecu?

Izvor: TvProfil

Žanr: drama
Kanal: ZDF
Godina proizvodnje: 2015.
Glumci: Carolin Walter, Eric Klotzsch, Sybille J. Schedwill, Theresa Underberg, Claudia Hiersche, Maximilian Grill, Ercan Durmaz, Bettina Lamprecht, Teresa Harder, Annina Hellenthal

IMDb (http://www.imdb.com/title/tt4310426/)
TVDb (https://www.thetvdb.com/index.php?tab=series&id=290417&lid=7)
Wikipedia (https://en.wikipedia.org/wiki/Bettys_Diagnose)
TVmaze (https://www.tvmaze.com/shows/8035/bettys-diagnose)

Titlovi (https://www.prijevodi-online.org/serije/view/3340/bettys-diagnose)

Naslov: Odg: Bettys Diagnose
Autor: tajanaj - 18.03.2018. 22:05:28
Ja iz nekog razloga ne mogu da otvorim(kaze da je osteceno)od 4 do 12 epizode, prve sezone. Moze neki predlog kako da to resim?
Naslov: Odg: Bettys Diagnose
Autor: papaja - 18.03.2018. 22:15:08

Instaliraj 7-Zip program i sa njim otpakuj.