Prijevodi - Online

Serije => O serijama => Autor teme: backuper - 12.06.2016. 18:24:01

Naslov: Manoel dans l'île des merveilles
Autor: backuper - 12.06.2016. 18:24:01
(http://www.prijevodi-online.org/slike/serije/manoel_dans_lile_des_merveilles.jpg)

Opis:
Manoel ima sedam godina i živi u selu pokraj mora na otoku Madeira. Unatoč zabrani njegovih roditelja, jednog jutra na putu do škole odlazi u vrt i sreće se sa šest godina starijom verzijom sebe. Doznaje kako će odabiri koje će morati učiniti u budućnosti utjecati na njegovu sudbinu, ali i njegove cijele obitelji.

Međunarodni naziv: Manuel on the Island of Wonders
Žanr: drama, fantazija
Godina proizvodnje: 1984.
Glumci: Armanda Bacelar, Isabel Branco, Aurélie Chazelle, Luis Gaspar da Silva, José de Freitas, Marco Paulo de Freitas, Ruben de Freitas, Rafael de Sousa, Diogo Dória, Pedro Fernandes

IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0089018/)
TVDb (http://thetvdb.com/?tab=series&id=255447&lid=26)

Titlovi (http://www.prijevodi-online.org/serije/view/2772/manoel-dans-lile-des-merveilles)

Naslov: Odg: Manoel dans l'île des merveilles
Autor: backuper - 14.06.2016. 02:29:07
Ovo je jedna od nepopularnijih dječjih serija u Francuskoj, nije se često emitirala na TV-u, tako da je preporučljiva hipsterima. Nije klasična dječja serija s upadanjem u razne avanture, više je mješavina ozbiljnog i dječjeg. Prva epizoda s mijenjanjem prošlosti mi je najzanimljivija, u ostale dvije je puno toga nabacano, treba se to dvaput pogledati.
Koliko znam, postoje dvije verzije, francuska i portugalska. Portugalska je valjda raspoređena na četiri epizode. Ovi titlovi su za francusku. Hvala prevoditelju filaretu. Preporuka da skidate rip s KG-a od 25 fps. Ne znam koji im je izvor, vjerojatno s nekog streaming-portala. Ovaj VHSRip od 29,97 fps je dosta slabiji. Snimak s autralske televizije snimljen na VHS i kasnije još dalje presnimavan, tako da je ovo peto-šesto presnimavanje.