Prijevodi - Online

Filmovi => Prijedlozi i najave filmova i dokumentaraca => Autor teme: forzajuve - 28.07.2015. 06:05:41

Naslov: Fack ju Göhte (2013)
Autor: forzajuve - 28.07.2015. 06:05:41
(http://www.prijevodi-online.org/slike/filmovi/fack_ju_gohte.jpg)

Opis:
Netko je sagradio gimnaziju iznad sakrivenog novca kojeg je davno zakopala djevojka zatvorenika Zeki Müllera . A sada, bivši zatvorenik Zeki Müller (Elyas Mbarek) nema izbora i mora se zaposliti kao profesor na zamjeni u novoizgrađenoj gimnaziji koja skriva njegovo zakopano blago. S nesvakidašnjim pristupom, profesor Zeki postaje najluđi profesor svih vremena; danju se bori s obrazovnim sustavom, a noću potajno istražuje gdje se skriva njegov novac. Njegov pedagoški pristup u početku osuđuje kolegica Lisa Schnabelstedt (Karoline Herfurth) koja se s vremenom polako zaljubljuje u profesora Zekija i čak mu pomaže iskopati nešto vrijednije od novca, ostatke njegovog vlastitog integriteta.

Izvor: Cinestar

Međunarodni naziv: komedija
Žanr: komedija
Zemlja: Njemačka
Jezik: njemački
Trajanje: 119 min
Režija: Bora Dagtekin
Scenarij: Bora Dagtekin, Simon Hauschild
Glumci: Elyas M'Barek, Karoline Herfurth, Katja Riemann, Jana Pallaske, Alwara Höfels, Jella Haase, Max von der Groeben, Anna Lena Klenke, Gizem Emre, Aram Arami...

IMDb (http://www.imdb.com/title/tt2987732/)

Naslov: Odg: Fack ju Göhte (2013)
Autor: Red Dragon - 26.03.2020. 11:33:58
Ovaj prvi dio je bio zabavan i dobar. Prije čitam da su nezadovoljni s drugim i trećim dijelom. Tako da ću vjerovatno ostati na ovome samo. Mada ni sam nisam ljubitelj komedija (a  da to nisu britanci).