Prijevodi - Online

Serije => O serijama => Autor teme: Xenoborg - 29.11.2013. 17:01:24

Naslov: Andy Richter Controls the Universe
Autor: Xenoborg - 29.11.2013. 17:01:24
(http://www.prijevodi-online.org/slike/serije/andy_richter_controls_the_universe.jpg)

Opis:
Andy Richter upravlja svemirom američka je humoristična serija koja se prikazivala 2002. – 2003. godine. Snimljene su dvije sezone s ukupno 19 epizoda, a potom je otkazana zbog slabe gledanosti.
Smještena u urede velike tvrtke Pickering Industries (vanjski kadar zgrade preuzet je iz filma Kolo sreće, zgrada Duke & Duke) u Chicagu, serija se vrti oko pisca tehničkih priručnika Andyja Richtera i njegovih uredskih kolega i prijatelja. Tijekom epizoda pratimo događanja u stvarnome svijetu i u Andyjevoj neobičnoj i urnebesnoj mašti. Pored Andyja, likovi u seriji su njegova šefica Jessica (Paget Brewster), ponekad površna i hladna, ali dobra savjetnica Andyju, potom Keith (James Patrick Stuart), prijatelj koji je toliko zgodan da drugi obavljaju njegove poslove, a žene mora tjerati od sebe, uredski kolega Byron (Jonathan Slavin), ilustrator, sramežljiv, nesiguran, ali i dobrodušan te recepcionerka Wendy (Irene Molloy) koja se tek doselila u grad i želi istraživati svoju kreativnost. Pored ovih stvarnih, živih likova, u uredima Pickering Industriesa pojavljuje se i g. Pickering (John Bliss), odavno mrtav osnivač tvrtke koga vidi samo Andy i kojega on konstantno omalovažava i pokušava mu prenijeti svoje nerijetko zaostale šovinističke stavove.
Seriju je stvorio Victor Fresco, tvorac Better Off Teda (također otkazanog zbog slabe gledanosti) i Life on a Stick, scenarist kultnog My Name is Earl, a koji je rad počeo na Alfu.

Žanr: komedija

IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0307716/)
TVDb (http://thetvdb.com/?tab=series&id=77290&lid=7)
Wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Andy_Richter_Controls_the_Universe)
Epguides (http://www.epguides.com/andyrichtercontrolstheuniverse/)

Titlovi (http://www.prijevodi-online.org/serije/view/1997/andy-richter-controls-the-universe)
Naslov: Odg: Andy Richter Controls the Universe
Autor: Xenoborg - 29.11.2013. 17:04:24
Inače, da kažem, prejaka serija, strašna šteta šta su je otkazali.
Naslov: Odg: Andy Richter Controls the Universe
Autor: nenad.d - 31.01.2014. 22:04:05
Hvala puno. Pogledaće se nekad.