Prijevodi - Online

Serije => O serijama => Autor teme: lemonzoo - 05.10.2013. 14:54:04

Naslov: Fargo
Autor: lemonzoo - 05.10.2013. 14:54:04
(http://www.prijevodi-online.org/slike/serije/fargo.jpg)

Opis:
FX-ova mini serija, adaptacija filmskog klasika braće Coen. Braća Coen su izvršni producenti, dok je prvu epizodu napisao Noah Hawley (The Unusuals, Bones), a režirao Adam Bernstein (Oz, 30 Rock, Breaking Bad).
Serija od 10 epizoda, inspirirana istoimenim filmom, prikazati će novu kriminalističku priču inspiriranu istinitim događajem, te će u seriji nastupiti novi likovi.
Radnja se vrti oko Lestera Nygaarda (Martin Freeman), prodavača osiguranja iz malog grada koji ima čangrizavu ženu i čiji se život promijeni kada u grad doputuje tajanstveni stranac Lorne Malvo (Billy Bob Thornton).

Žanr: kriminalistička, drama
Kanal: FX
Godina proizvodnje: 2014.
Glumci: Martin Freeman, Bob Odenkirk, Tom Musgrave, Liam Green, Julie Ann Emery, Spencer Drever, Susan Park, Lori Ravensborg, Chad Stanley Martin, Billy Bob Thornton

IMDb (http://www.imdb.com/title/tt2802850/)
TVDb (http://thetvdb.com/?tab=series&id=269613&lid=7)
TVRage (http://www.tvrage.com/shows/id-35276)
ShareTV (http://sharetv.org/shows/fargo)
Wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Fargo_%28TV_series%29)

Titlovi (http://www.prijevodi-online.org/serije/view/2057/fargo)

Naslov: Odg: Fargo
Autor: vukmar - 08.03.2014. 23:06:33
promo.. ima jos na kanalu..
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 08.03.2014. 23:25:58
Jedva čekam. Jedan od najboljih filmova braće Coen, ali i jedan od najjačih naslova 90-ih. Izvrsni i atmosferični neo-noir s odličnom heroinom. Veseli me što su braća producenti tako da polažem nade u onu njihovu prepoznatljivu atmosferu amerike.

A i vrlo dobra glumačka postava.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 12.03.2014. 08:44:45
Ubacio sam novi poster u 1. post. Što se tiče posterâ, već su najjači ove godine.:)
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Šćepo - 12.03.2014. 12:23:46
Izgleda zanimljivo, film je bio odlican stvarno, vjerujem i da ce serija biti dobra.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 24.03.2014. 20:55:30
Izašao je nedavno prvi trejler: http://www.youtube.com/watch?v=N60Kb54CPw0
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 16.04.2014. 01:36:51
Danas izlazi.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: pele - 16.04.2014. 06:32:11
Cekamo.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: pparadiso - 16.04.2014. 11:24:02
Serija krenula!  :sef:
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 16.04.2014. 15:50:21
Ako nema zainteresiranih za prevođenje mogu ja...
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 16.04.2014. 16:08:23
Hvala što zbog mene prevodiš  srcesmajli
Naslov: Odg: Fargo
Autor: domos - 17.04.2014. 00:25:16
Pogledao pilot... Teško mi je ne usporediti s filmom, ali ako ga ko nije gledao, možda će mu serija biti i bolja.
Početak (atmosfera) baš kao iz filma. Poslije se dosta mijenja.
Gluma: kako ko; Hobbit mi je najbolji.
Dijalekt je promijenjen, naglasak drastično ublažen. Imena promijenjena (malo me to zbunilo, film znam napamet ;D)
Neću stavljati nikakve spoilere; to svi čitaju ;D
Po meni dobar početak, ne znam kako će dalje izgurati s tolikom akcijom i događanjima. Možda neće biti samo jedna priča.

Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 17.04.2014. 01:45:04
Ovo je najbolji pilot ove sezone uz fenomenalno remek djelo True Detective. I najbolji FX-ov pilot još od The Shielda. Sad, kad takve izjave dolaze od mene, ima težinu. Evo da si sam sebi esam  ti_si_Bog

Plus
+ Billy Bob  ti_si_Bog Martin Freeman je dobar, ali to je njegova tipično ista uloga koju stalno ponavlja. Jedan i jedini britanski The Office, Hobbiti, Sherlock. Uvijek ima te pokrete glavom, izrazi lica isti. I bez obzira što se ponavlja, dobar je. No, Billy Bob je stari lisac i uzet će ovu seriju sam za sebe samo tako. Dominira karizmom i posebnim dijalozima isključivo napisanim za njega.
+ atmosfera je odlična. Kao da je izašla iz filma. Kao i mjuza tijekom cijele epizode.
+ Americana štih po kojem su Coenovci i najviše poznati. U zadnjih 30-ak godina otkad su počeli, jako je malo autora koji su imali toliki niz izvrsnih filmova kao oni. Stvorili su svoj stil i zbog toga su tako posebni. Drago mi je da se to prenijelo na seriju.
+ mnoštvo crnog humora i lude akcije. Ovo je over the top tako da vas odmah upozorim, ali onaj over the top koji paše uz sami stil ove serije.
+ drugačija imena likova u usporedbi s filmom i zbog toga mi je drago. Ovo sve gore jesu sličnosti što se tiče filma, ali je očito da će radnja biti drugačija iako u ovoj prvoj epizodi ima dosta sličnosti. No, recimo sjajna Frances McDormand koja je glumila Marge u filmu, njezin lik je bio trudan. U seriji Marge donekle glumi Allison Tolman (Molly). Ima dosta sličnosti između njih i stvarno je dobar odabir jer Marge je zamišljen kao heroina i koja ti se uvuče ispod kože koliko je simpatična. To je totalno uspjelo Frances McDormand. Allison (Moly) mi je dobra i ima mjesta za napredak.

Pa onda William H. Macy je u filmu glumio Jerrya i tu ima najviše sličnosti sa Freemanovim likom koji se u seriji zove Lester. Dakle, ono što je zanimljivo kako su imena likova promijenjena, ali ima sličnosti i tako je radnja nešto promijenjena, ali isto ima sličnosti. Sviđa mi se taj mali odmak koji će zasigurno biti bitan za nastavak radnje jer su si tako otvorili dosta opcija. Odmah su bili jasni te izašli iz okvira filma da bi mogli nastaviti s ovom radnjom.

Minus
- par sporednih likova.
- par nepotrebnih scena koje su djelovale nekako na silu, ali minusi su zaboravljivi u usporedbi s onim što je pozitivno.

Rasprava između Billy Boba i drota pred sami kraj.

"We could do it that way. You ask me for my papers. I tell you it's not my car, that I borrowed it...see where things go from there. We could do that. Or you could go get in your car and drive away. Now, why would I do that? Because some roads you shouldn't go down. Because maps used to say, "there be dragons here". Now they don't. But that don't mean the dragons aren't there. How old's your kid? Let me tell you what's gonna happen... Officer Grimly. I'm going to roll my window up, then I'm going to drive away, and you're gonna go home to your daughter, and every few years, you're gonna look at her face and know that you're alive because you chose not to go down a certain road on a certain night, that you chose to walk into the light instead of into the darkness. Do you understand me? I'm rolling up my window."
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 17.04.2014. 23:45:52
Trudio se, ali prijevod će biti sutra... Dugo traje epizoda.  :ne-zna
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 17.04.2014. 23:47:50
Onda gledamo sutra i gotovo :).
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Aleks@ - 17.04.2014. 23:57:00
Trudio se, ali prijevod će biti sutra... Dugo traje epizoda.  :ne-zna
ti_si_Bog hiphop 

Sutra stiže i sređen titl za film Fargo.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Amon Lee - 18.04.2014. 00:07:36
 Hvala Zoki,gušt je pratit sa tvojim prevodom.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Capone - 18.04.2014. 01:24:48
Znaci bice samo 1 sezona od 10 epizoda i to je to?
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 18.04.2014. 01:36:31
Ne, nije samo to. Pazi sad. Ovo će biti antologijska serija kao True Detective. Jedna sezona - jedan slučaj.

http://www.esquire.com/blogs/culture/fargo-tv-review

Citat: Esquire
Those doubts are understandable. And they are wiped away immediately by the fact that Fargo, an anthology-style TV show whose first season consists of just 10 episodes, is terrific. The first hour will intrigue you. The second and third will have you hooked. By the fourth — the last of the quartet of installments made available in advance for critics — you'll be marveling at how ingeniously showrunner Noah Hawley and his creative collaborators have created a work that's simultaneously faithful to the Coen sensibility and sculpted for FX from a fresh coat of Minnesota ice and snow. (The Coens, for the record, are among its executive producers.)

Citat: Esquire
Speaking of episode four: There's a key flashback moment in that episode that finally connects Fargo the TV show to Fargo the movie in a more direct way. It's a brilliant bit of MacGuffin planting, and one that this reviewer refuses to spoil ahead of time. But know this: that scene, which involves a key discovery that leads one character to believe in divine intervention, illustrates that Fargo the series knows that Fargo the movie gave it a supreme gift. And it's taking that gift and running with it, with the clear blessing of God, perhaps, but most certainly the brothers Coen.

Jedva čekam  navijacica

Promo za drugu.

Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 18.04.2014. 12:17:53
Postavljen titl...
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 18.04.2014. 13:24:27
Hvala.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 19.04.2014. 14:14:19
Dobar uvod. Lorne Malvo (Billy Bob Thornton) je najkvalitetniji lik, baš dobro odrađen. Dok mi je s druge strane Lester Nygaard (Martin Freeman) najslabiji. Solidan je on, ali je i naporan. Ide mi na živce ono njegovo pretjerano zamuckivanje. Takva mu je uloga, ali treba smanjiti intenzitet.
Scene su dosta preuzete iz filma, kao i općeniti ambijent. Nekako mi je čudno ako će ovo biti antologija i svi zločini budu na ovaj kalup...
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Aleks@ - 19.04.2014. 18:11:23
Jako slično filmu na prvi pogled. Trebao im je lik koji će izgledati kao pi*ketina neviđenih razmera, i tu se Freeman odlično uklopio. Isto kao i Macy u filmu.
B.B. Thornton zna posao da odradi psihopatu kako treba. U filmu mi je je nekako zbrzano, razumljivo, nema prostora. Ovde će biti sve temeljnije razrađeno. Samo da ne preteraju s tim.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 19.04.2014. 18:49:20
Dobar uvod. Lorne Malvo (Billy Bob Thornton) je najkvalitetniji lik, baš dobro odrađen. Dok mi je s druge strane Lester Nygaard (Martin Freeman) najslabiji. Solidan je on, ali je i naporan. Ide mi na živce ono njegovo pretjerano zamuckivanje. Takva mu je uloga, ali treba smanjiti intenzitet.
Scene su dosta preuzete iz filma, kao i općeniti ambijent. Nekako mi je čudno ako će ovo biti antologija i svi zločini budu na ovaj kalup...
Okupili su dobre scenariste i ne vjerujem da će biti sve na isti kalup jer ovdje nisu toliko bitna ubojstva koliko sami likovi, a većina ih je opićena i zato će serija imati dosta crnog humora. U prvoj epizodi uopće nisam dobio dojam da su stavili nekakav veliki fokus na to ubojstvo. Sigurno će to malo ispraviti, ali čisto sumnjam da će ovo biti toliko ozbiljno kao True Detective.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Dr.Cal - 19.04.2014. 19:06:13
Pre pocetka gledanja serije, odlucih da prvo pogledam film.

Ja ne znam, ali po meni dobru pricu kvare idiotski dijalozi, i glumci u fazonu kao da su blago retardirani..ne znam da li je neko to primetio..
 :facepalm

Hvala za prevod, moracu da pogledam pilot.  ;D
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 19.04.2014. 19:10:28
Pa možda zato što je to norveška manjina pa zato nemaju standardan am'rički naglasak na koji si navikao.(http://ourparadiseisland.com/images/smilies/eyeroll.gif)
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 19.04.2014. 19:47:13
Pre pocetka gledanja serije, odlucih da prvo pogledam film.

Ja ne znam, ali po meni dobru pricu kvare idiotski dijalozi, i glumci u fazonu kao da su blago retardirani..ne znam da li je neko to primetio..
 :facepalm
Ono što sam ja primijetio je to da su Coenovci jedni od rijetkih redatelja koji rade životopisne likove. Jesi li ikad razmišljao zašto su im likovi u Fargu, a i u svim njihovim filmovima toliko realni i ljudi s manama. Nije to kazalište gdje trebaš sve točno reći kako je. Pogledaj lik Marge (Frances McDormand). Jedan od najrealnijih ženskih likova ikada stvorenih. Ima toliko mana, ali upravo zbog toga je toliko simpatična. Jedna normalna žena koja se svakim danom bori da preživi.

Negativci su im u većini slučajeva neki sitni kriminalci zato je i dosta realno kako su ih prikazali. U ovom slučaju Steve Buscemi kao Carl i Peter Stormare kao Gaear. Zar njima treba nekakav kazališni komad gdje će im dijalozi biti čista teatralnost samo da bi nas se dojmilo. Ne, upravo trebaju biti onakvi kakvima su prikazani u filmu.

Jedan od rijetkih njihovih velikih i ozbiljnih negativaca je Anton iz NCFOM kojeg glumi Javier Bardem. Ozbiljan i hladnokrvan negativac koji izgovara jako malo rečenica, ali svaka mu je na mjestu gledajući iz njegove perspektive.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Aleks@ - 19.04.2014. 20:38:00
Podsetio me Thornton po izgledu odmah na Bardema iz NCFOM. Izraz lica, frizurica, košuljica...
Naslov: Odg: Fargo
Autor: diablono1 - 19.04.2014. 23:49:03
Ne ulazeći u dublje analize, mislim da će ovo biti jedna od najboljih novi serija u 2014.godini
Naslov: Odg: Fargo
Autor: vukmar - 20.04.2014. 18:28:30
Odgledao i ja, odlican pilot.. Thornton fantastican..
samo da ne bude k'o Following (mada cisto sumnjam)

Zoki, hvala na prevodu..

Rasprava između Billy Boba i drota pred sami kraj.
ubedljivo najaca scena u celoj epizodi..

I pitanje..
je l' neko video kako je lik Bili Boba izasao iz podruma?U filmu mi je Peter Stormare bio najbolji..
Bili Bob je ovde neka mesavina njega i Buscemi-ja?
Sad videh da je Frances McDormand dobila oskara za tu ulogu, zasluzeno...
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 20.04.2014. 18:38:21

je l' neko video kako je lik Bili Boba izasao iz podruma?


Prikazalo je mali podrumski prozor. Valjda se izmigoljio nekako kroz njega.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Red Dragon - 23.04.2014. 23:46:17
Odlična serija, svakako se nastavlja dalje pratiti.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: alexis - 24.04.2014. 12:49:51
Odlična serija, svakako se nastavlja dalje pratiti.
slazem se, kvalitetna je... bar za sada
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 25.04.2014. 13:04:53
Postavljen prijevod za one koji ne vole prijevode s google translatorom...  ;D
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Red Dragon - 25.04.2014. 16:07:26
Bolji su sa translatorom, ali poslužiće  :P
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 25.04.2014. 16:42:37
Otkinija sam kad sam vidija prijevod tamo...  :facepalm
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Talicni Tom - 26.04.2014. 00:00:02
zkarlov, mnogo hvala na tvojim odličnim prevodima  smileyNO1 smileyNO1 smileyNO1
Naslov: Odg: Fargo
Autor: domos - 26.04.2014. 00:37:55
Sad ću pogledati drugu, baš da vidim kako taj zkarlov prevodi  ;D smileyNO1
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 26.04.2014. 00:55:21
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Aleks@ - 26.04.2014. 01:30:14
Otkinija sam kad sam vidija prijevod tamo...  :facepalm
Aj što si ga vidija, nego što je odobren bez Fukušima znaka i još ocenjen peticom. Količina debilizma teži ∞.  u_jeeeeeeeeee
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 26.04.2014. 13:00:31
Ja sam otkinija kad je Lorne kenjao rofl .
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 26.04.2014. 13:42:55
I uzme onu knjigu  rofl rofl

Odlična druga. Meni je jaka scena kad Saul (BrBa) i Molly dođu do Lestera na ispitivanje
a Saul glumi baš glupog lika koji ne zna postavit prava pitanja, ali sasvim slučajno navodi Molly da postavlja prava pitanja kao kad kaže da ga je Sam Hess maltretirao u školi i onda prikažu facu od Lestera kao da govori "ne, kakav si ti idot" pa Molly počne postavljati ono što on ne želi čuti. To je odlično jer se toliko toga vidi kakvi su sami likovi. Ma izvrsno.

Molly je stvarno divan lik, kao i svi ostali. Kako je lijepo vidjeti prirodne likove na malom ekranu, a ne nekakve umjetno stvorene.

Bilo mi je i drago vidjeti Carradinea (Wild Bill iz Deadwooda). A poseban pogodak su Adam Goldberg i Russell Harvard to jest Mr. Numbers i Mr. Wrench. Dva psihopata koji bi trebali napraviti probleme Billy Bobu kad ga nađu. Svaki im je lik na mjestu i odlično su pogodili atmosferu malog gradića.

Zoka, hvala na najboljim prijevodima  drinks

Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 01.05.2014. 01:15:52
Postavljen prijevod za treću... Laku noć.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: stipest - 01.05.2014. 13:30:21
Hvala  clapp clapp clapp
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 02.05.2014. 03:44:35
Pogledana treća  :)

Molly je ovdje sama. Jedino ona nešto pokušava i vjeruje kako Lester nije onakav kakvim se predstavlja. Billy Bob ima neke druge zamisli  ;D sad bi se trebao u četvrtoj vratiti Lesteru i pomoći oko nekih stvari baš zbog te istrage na kojoj Molly inzistira, a i sin od Hanksa se uključio u sve to.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 02.05.2014. 11:28:59
Ja očekujem romansu između Molly i malog Hanksa. srcesmajli
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 07.05.2014. 13:56:16
Postavljen prijevod...  ;)
Naslov: Odg: Fargo
Autor: GATTUSO88 - 07.05.2014. 20:34:13
Sjajna serija! Billy Bob Thornton  clapp  clapp  clapp
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 13.05.2014. 14:56:50
Pogledana četvrta  :)

Billy Bob opet pokazuje kakav je kameleon. Odlično se sprdao sa Gusom u postaji. Da, pastor  rofl rofl

A što se tiče Lestera
mogao bi opet tražiti pomoć Billy Boba jer je sad imao sreće s onim duetom koji su se sad potukli. Nadam se dvoboju Billy Boba i njih.

Bill - najgluplji tv šef  rofl rofl
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 14.05.2014. 13:40:29
U ovoj četvrtoj su već napravili glupost s pričom.
Mali Hanksov uhvatio ubojicu i oni ga puste na osnovu neke njegove glupe priče bez da ga detaljno provjere, osim preko telefonskog poziva. :o  Jasno je meni da su ti Norvežmerikanci neki priprost narod, ali nitko nije toliko glup.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Commandoguru - 14.05.2014. 14:08:53
Nisi pogledao 5 epizodu pa nisi vidio da nisu zasrali.
Provjerili su oni sve kako treba, samo izgleda da je priča o svećeniku unaprijed pripremljen alibi...
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 14.05.2014. 14:17:00
Vidjet ćemo onda u petoj. smileyNO1
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 15.05.2014. 15:48:55
Umetnut prijevod.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 16.05.2014. 11:58:04
Hvala za titl. Ep 5 paše i za HDTV XViD-FUM.


Dotle je otišao s alibijem da je stvarno fratar :D; lud je. Molly je napokon uvjerila šefa da Lester smrdi, mogao bi pasti u idućoj epizodi.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Sheenter - 18.05.2014. 00:30:27
Odlična serija, True Detective i ova sigurno dve najbolje serije ove godine.
Hvala za prevode  smileyNO1
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 20.05.2014. 00:26:32
Zakon 5. epizoda  ;D

Napokon se i Bill opametio.

Hvala, Zoka  smileyNO1
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 21.05.2014. 23:43:01
Postavljen prijevod... Ovo je sve bolje i bolje...  hiphop
Naslov: Odg: Fargo
Autor: pljoska - 22.05.2014. 07:41:31
Hvala! Danas se gleda  drinks
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Aleks@ - 23.05.2014. 02:39:45
Ovo je sve bolje i bolje...  hiphop
Jes vala sve bolje i bolje.

Odlično su povezali sa filmom. Ipak je neko našao Bušemijevu grebalicu za led (i ono ispod nje).  ;D
Naslov: Odg: Fargo
Autor: maximus - 24.05.2014. 23:39:17
Odlična epizoda,
iako nisam skužio ovo sa ribama, što to bi?

A Lester je napravio odličan posao u ovoj epki  >:dj
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 24.05.2014. 23:47:39
To s ribama je ostalo nedorečeno. Ali kroz cijelu seriju Lorne pila Stavrosa Milosa da ga Bog kažnjava jer je uzeo one pare pa je možda povezano s tim. Ali ih je vjerojatno nanio nekakav vir pošto je bila oluja ili su ispale iz aviona.

Meni se nikako nije svidjela oluja jer je urađena CGI efektima, i to slabim. Bar je meni tako djelovalo, da je CGI.


P.S. Imam osjećaj da će se sve sezone temeljiti na onim parama ostavljenim u snijegu. Znači, Stavrosove pare pronađe netko drugi i oko toga će se vrtjeti radnja.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: maximus - 25.05.2014. 10:11:16
To s ribama je ostalo nedorečeno. Ali kroz cijelu seriju Lorne pila Stavrosa Milosa da ga Bog kažnjava jer je uzeo one pare pa je možda povezano s tim. Ali ih je vjerojatno nanio nekakav vir pošto je bila oluja ili su ispale iz aviona.

Meni se nikako nije svidjela oluja jer je urađena CGI efektima, i to slabim. Bar je meni tako djelovalo, da je CGI.


P.S. Imam osjećaj da će se sve sezone temeljiti na onim parama ostavljenim u snijegu. Znači, Stavrosove pare pronađe netko drugi i oko toga će se vrtjeti radnja.
A da, moguće da je od oluje, a ovaj je to shvatio kao još jedan znak s neba.

Ovo zadnje, s novcima je lako moguće. To je, izuzev naslova i mjesta radnje, jedina poveznica sa filmom i čini se da će nastaviti u tom ritmu
Naslov: Odg: Fargo
Autor: domos - 25.05.2014. 14:36:38
Ne se zamarati s "moguće-nemoguće sitnicama" ;D
Ribe koje donese pijavica su prirodna stvar, možda ne ove veličine, a posebno ne u ovakvom "istinitom" slijedu događaja ;D

Jedan od braće Coen je, nakon što je razotkriveno da film nije napravljen po stvarnim događajima,
likovima, mjestu i vremenu radnje, rekao nešto u stilu:
Kad to napišeš na početku filma, onda će gledatelji povjerovati i u izmišljene stvari.

Da je to istina svjedoči i ovo: http://www.imdb.com/title/tt0374278/ (http://www.imdb.com/title/tt0374278/)  ;D

Za sad serija po mom gušu, samo nek nastave tako smileyNO1

Hvala zkarlov smileyNO1
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 28.05.2014. 23:59:06
Solidna šesta, ali već skaču sami sebi u usta. Od odličnih prvih par epizoda do solidne sezone.

Oluja, blesava priča oko onog wannabe debelog gangstera pa sve do onih dvoje wannabe vidi-kako-smo-cool gangstera. Ajde molim vas maknite takve klišeje. Jedino što je sad dobro su Billy Bob i UVIJEK ISTA Martin Freeman. Al ajd, simpa je glumac pa mu opraštam. Oluja živi smijeh. Hahaha haha ha. HA! Koji kurac je ono bilo. Crkavao sam od smijeha kad sam vidio. I da, ne zaboravimo one iritantne drotčine koji glume finjaka. A tek ovaj Hanksov sin kak je upucal onu debeljucu, hehe. Simpatično riješenje i totalno originalno. Dajte mi još ovog. Da mogu srat o tome kako se upropaštava serije. Pleaseeee!

Drago mi je da je Billy Bob sredio onog zalizanka. Sad može nastaviti svoj pohod dalje. Volim bajke, ova je solidna.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 29.05.2014. 20:55:51
Muldi... Zanima me šta ćeš sad reći na UVIJEK ISTU...  ;D
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 29.05.2014. 22:07:25
Hahahaha, sad tek vidim uvijek ista  rofl rofl

Gledat će se malo kasnije pa javim. Ali nebitno jel njegov lik različit u serijama/filmovima, on je uvijek isti. I postaje naporan s istim izrazima lica. Jesi gledao The Office (onaj najbolji iz UK). E tamo sam ga prvi put vidio i bio mi je super. Ako si gledao, sigurno se sjećaš kako je uvijek imao izraze lica kao da je u čudu jer ne kuži šale od šefa i njegov desne ruke. Uvijek napravi pogled lijevo, desno. Onda kao sidekick Sherlocku isti. Opet ti izrazi lica. I to se kod njega baš primijeti. Pa u Hobbitima isto. I sad ovdje. Dakle, nebitno jel su mu likovi drugačiji, on kao glumac je uvijek isti i sad nakon nekog vremena kad to gledaš postane naporno. Pa daj nešto novo ponudi.

Ali i dalje mi je simpa glumac tako da mu ne zamjeram previše, ali postaje naporno. Zato Billy Bob sve spašava. Javim kasnije. Hihihihihihihi.  :om:
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 29.05.2014. 22:31:04
Iznenadit će te u ovoj...  :P

Usput, Billy Bob je opet spasio stvar.  ;D
Naslov: Odg: Fargo
Autor: domos - 29.05.2014. 23:29:04
Ja sinoć pogledao sedmu. Najavljeno Lesterovo buđenje i realizacija u šestoj previdljivo, ali meni zanimljivo...
Baš mi je prijala scena njegovog iskaza u policiji, gdje se nije trebao previše truditi, jer je policajac pravi imbecil, a još mu je i prijatelj ;D
I dalje najbolje dijaloge smišljaju za Thortona, mog najdražeg Djeda Mraza. Volio bih da su mu našli nekog kompanjona tipa neurotični Buscemi, ali ništa od toga, on je samotnjak, a i ko bi to odglumio ;D
U ovoj epizodi mi se nije svidjela scena...
kad Malvo upada u onu zgradu. Zvukovi i priča kao iz pucačke igrice. Mislio sam da će bar na zadnjem katu ubaciti kameru unutra, ali izgleda da je ovo puno jeftinije
Serija je i dalje mozak na pašu i uživaj smileyNO1
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 30.05.2014. 00:36:04
I dalje najbolje dijaloge smišljaju za Thortona, mog najdražeg Djeda Mraza. Volio bih da su mu našli nekog kompanjona tipa neurotični Buscemi, ali ništa od toga, on je samotnjak, a i ko bi to odglumio ;D
Definitivno najzabavnija uloga i film koji se gleda svake godine. No, uloga u
Sling Bladeu (http://www.imdb.com/title/tt0117666/?ref_=nv_sr_1/) je jedna od najboljih uloga 90-ih. Broj 1 što se tiče njega.

Inače, sviđa mi se Lesterova nova uloga  ;D
prvo smjestio burazu. Postao hladnokrvan, a i kad gledam, ne čudi me to. Jebemu, ubio je ženu iako je sav smotan i kaj mu je onda smjestiti burazu tako nešto. Mali psihopat koji će sve više tonuti.

Jaka scena u uredu između Billy Boba
i onog debila koji je pozvao one da riješe Lestera. Telefon za hitna kola i telefon za mrtvačka kola  rofl rofl

I meni se nije svidjela scena u zgradi. Totalno karikirana, ali važno je da su se vratili na pravi put.

Hvala na prijevodu  smileyNO1
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 30.05.2014. 00:41:04
Kako se gad mučki izvuče. :facepalm Šteta što nemaju veći budžet pa da smo vidjeli pucnjavu iznutra.
Mr. Wrench će sada vjerojatno surađivati s Molly i Gusom, pošto oni jedini i dalje sumnjaju u Lestera.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 30.05.2014. 09:05:54
Ovaj krvavi poster je zakon.
(http://abload.de/img/984025_27466470271176lms6w.jpg)
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mister No - 05.06.2014. 19:20:29
Fantasticna serija! Hvala na prevodima.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Šubi - 08.06.2014. 04:13:02
Serija ima neki cudan, nepredvidiv ton.

Pogledao za sada samo pilot, ne znam hocu nastaviti..
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 10.06.2014. 17:06:26
Pogledana osma  :)

Preskočili godinu. Lester si uredio život, ali zadnja scena u kafiću nam govori da će se sad još više preokrenuti cijela radnja.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lazavr - 10.06.2014. 23:38:16
Odlična serija. Dobro su preneli atmosferu filma.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 12.06.2014. 01:18:46
U osmoj epizodi slabo dogadjanja. Sve mi se cini da su je snimili da popune radnju.
U preskakanju cijele godine im zamjeram sto je preskoceno radjanje veze izmedju Gusa i Molly.
Jedino mi je bilo zanimljivo kada L. Malvo posjeti gluhonijemog placenog ubojicu, a i vidjet cemo sta ce biti s onim na kraju kada ga je Lester zamijetio. Sto se tice njegove zene, mislio sam da ce zavrsiti s bratovom a ne s onom Azijatkinjom. Posto je u nju odavno zaljubljen.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 12.06.2014. 19:20:23
Postavljen prijevod za 9. Odlično... Zadnja će biti mrak.  smileyNO1
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 12.06.2014. 20:40:06
Taman za odgledati pred meč. Hvala drinks
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 12.06.2014. 22:27:17
Koji ludjak onaj Lorne Malvo:-).
Ubio Lesterovu drugu zaredom zenu. Vidjet cemo kakav ce imati okrsaj, mislim da ce Lorne poginuti a Lester zavrsiti u zatvoru. A prema razgovoru s Mollynim ocem, izgleda da odavno ubija. Svidja mi se njegova hladnokrvnost, ako mora ubiti, ubit ce bez razmisljanja. Bez obzira na to sto gubi 100 tisuca.
Najjace je bilo kad smakne svoju zarucnicu:D.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Dersu - 13.06.2014. 11:04:22
Mislim da će
Molly da ih sredi, ili bar jednog od njih, onaj ludak se možda i izvuče  :)
Pilot mi ostaje najbolja epizoda.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: shinedesign - 19.06.2014. 02:02:07
Upravo odgledao i poslednju epizodu.
Sta da kazem serija je ludilo. Billy Bob Thorton i Martin Freeman su se pokazali kao odlicni glumci.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: groznim84 - 19.06.2014. 20:15:14
Meni se film jako svideo... :D Seriju nisam jos poceo da gledam sve nekako danas sutra... ustvari kao da ne pokvarim utisak filma... Iskreno misljenje da li da odlazem jos gledanje ili ne? :D
P.S. mrzime da kopam na netu a i nije neka hica pa mozda neko vec zna, da li je obnovljena ili je to to??? :D
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 19.06.2014. 20:52:04
Pogledana deveta  :)

Glupa scena kad Freeman čeka u autu da vidi jel Billy Bob tamo i čega da ga ubije pa ubije njegovu žensku. Glupo iz razloga što ne pušim takve propuste samo da bi napravili što inteligentniju radnju koja to nije. Ne pušim te fore iz razloga što nam je lik Billy Boba prikazan kao profesionalac, čovjek koji zna riješiti stvar i sigurno ne bi napravio ovakvu grešku, a da prije njega ne pogleda u lice i nešto mu kaže. Ovako promašaj od scene koja kvari dosta dobru epizodu na kraju.

Da vidim to finale.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: stipest - 19.06.2014. 20:53:15
Hvala zkarlov za sve  clapp clapp clapp !!!
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 19.06.2014. 20:56:59
 smileyNO1
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 19.06.2014. 20:59:58
Meni se film jako svideo... :D Seriju nisam jos poceo da gledam sve nekako danas sutra... ustvari kao da ne pokvarim utisak filma... Iskreno misljenje da li da odlazem jos gledanje ili ne? :D
P.S. mrzime da kopam na netu a i nije neka hica pa mozda neko vec zna, da li je obnovljena ili je to to??? :D
Nemaš što čekati obnavljanje, antologijska serija. Ali će vjerojatno biti 2. sezona.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: goran83 - 19.06.2014. 22:16:50
Da, biće druge sezone ali će biti drugi slučaj, drugi glumci. Samo će se radnja dešavati u istom gradu.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: groznim84 - 19.06.2014. 23:11:34
Pa tako sam i mislio... Hvala na odgovorima.... Evo skida se pa sutra lagano da se gleda posto se neide na posao... :D
Naslov: Odg: Fargo
Autor: nenad.d - 21.06.2014. 03:15:10
Pogledao pilot upravo.. sve mi je super.. za vikend ako bude nekog mesta i vremena moram sašiti sve.. jeste da počinje leto kod nas a kod njih onaj sneg uhf.. nije serija za leto.. za zimu ostavite gledanje ako niste još..
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Amon Lee - 21.06.2014. 04:06:43
http://www.deadline.com/2014/06/critics-choice-tv-awards-2014-winners-full-list/    Najbolja mini serija,Thorthon najbolji glavni muški glumac u mini seriji i očekivano Allison Tolman,najbolja ženska sporedna uloga u mini seriji emitovanoj 2013oj-2014oj godini.Nije loše.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 21.06.2014. 08:27:08
Eto, a mene optužuju da bezočnom propagandom veličam seriju...  ;D
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 21.06.2014. 15:40:37
Dobro finale.
Drago mi je da ga je mali Hanks sredio, zaslužio je.
  zkarlov, hvala na titlovima.
(http://i.imgur.com/rJySTQZ.gif)
Naslov: Odg: Fargo
Autor: domos - 21.06.2014. 17:09:19
Zašto mu je uzeo onaj nožić?
Iz straha da ne bi opet oživio pa ga bocnio ili... ;D
Nema serije do mini serije, a kad je ova najavljena, mislio sam da je neću ni gledati smileyNO1
zkarlov smileyNO1
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Konjokradica - 21.06.2014. 19:16:04
Zašto mu je uzeo onaj nožić?
Iz straha da ne bi opet oživio pa ga bocnio ili... ;D
gledao je puno horora i zna da negativac 5 puta oživi i naganja ovog koji ga je upucao 15'  ;D
odlična serija, srećom pa sam zaboravio film, pa ga mogu sad još jednom odgledat
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 22.06.2014. 02:27:14
Odlično finale.

Lester je umro baš onako kako su ga htjeli ubiti onih dvoje ubojica  ;D

Iako je bilo dosta oscilacija u nekoliko epizoda, sviđa mi se kako su zaokružili cijelu priču. Na kraju dosta dobra serija.

7.87696960956059605/10

Zoka Gonzalez, hvala na prijevodima.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: bedazzled - 22.06.2014. 02:31:59
Odlicna serija i ne vidim poentu osim uzimanja para u nastavku iste! zkarlov,Hvala na prevodima!
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Konjokradica - 22.06.2014. 09:30:37
odlična serija, srećom pa sam zaboravio film, pa ga mogu sad još jednom odgledat
nakon opet pogledanog filma preporuka onima koji nisu počeli gledat seriju da još jednom pogledaju film da utvrde gradivo, pa onda na seriju. neke stvari su puno razumljivije kad znaš cijeli film kao npr.
lova u snijegu
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Dersu - 22.06.2014. 10:14:29
Odlicna serija i ne vidim poentu osim uzimanja para u nastavku iste! zkarlov,Hvala na prevodima!

Ja se ne bih bunio  :). Već su pisali na ovoj temi, ne bi to bio klasičan nastavak na prvu sezonu sa istim likovima.

Naslov: Odg: Fargo
Autor: nenad.d - 02.07.2014. 14:11:22
Zoka hvala ti. Pogledao sam. Preporuka svima da gledaju ovu "limunadu". Thorthon je sjajan.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: groznim84 - 08.07.2014. 12:12:00
Zavrsio sam gledanje pe par dana... Ok izbor glumaca... Sto se tice same serije nisam sad nesto preterano odusevljen ali dobija prelaznu ocenu...
Ima jako malih dodirnih tacaka sa filmom... Recimo sigurno 70% stvari su izokrenuli....
U svakom slucaju kada nemate sta da gledate, a gleda vam se neka krimi serija odlicna preporuka... :D
Naslov: Odg: Fargo
Autor: morpheus86 - 08.07.2014. 13:26:53
Odlična serija!  smileyNO1 2. i 8. epizoda su bile lošije od ostatka, ali sve u svemu pravi užitak. Hvala na prevodima!  smileyNO1
Naslov: Odg: Fargo
Autor: alexis - 09.07.2014. 12:13:56
Pogledao sinoc poslednje dve epizode, serija je odlicna.
Thorton maestralan.
Zoki hvala na prevodima smileyNO1 clapp drinks
Naslov: Odg: Fargo
Autor: SuperSerb - 13.07.2014. 03:17:05
Super serija, nešto najsličnije Brejking Bedu do sada.
Hvala puno na prevodima!
Naslov: Odg: Fargo
Autor: pele - 14.07.2014. 11:37:12
Gledao sam,svojevremeno film,ali se ne secam utiska koji imam gledajuci ovu seriju - toliko smusenih policajaca i uopste likova,koji jedva sastavljaju jednu smislenu recenicu,pajkani kao da su iz srednjeg veka,onaj tip ide ubija,samo sto ne nosi tablu - "ubica" i niko da ga prokljuvi,pronadje,kamere dzaba sto postoje - nema ko da izracuna 2+2.Svi nesto u stilu - ma nemoguce je da je 4.Razumem i lepo je da likovi nisu svi manekeni i prepametni amerikanci,ali da su svi debili,mucavci,smuseni,i to mi je previse.Kao sto neko rece - ok limunada,ali daleko,daleko od Breaking B.Moram pogledati ponovo film,ali mi je istao,nekako u secanju kao ozbiljniji,realniji.Ovo cu pratiti kao komedijicu,ili kao sto neko gore napisa -ok limunada.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: NastyB - 14.07.2014. 21:14:11
Pele, ako se sećaš filma i u njemu su policajci bili pomalo kreteni, ali su radili svoj posao, što je Frances McDormand tako briljantno odigrala, da je sa pravom dobila oskara.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: pele - 14.07.2014. 22:41:31
verovatno da tih 1.40 filma mi to nije toliko bolo oci,a na ovu duzinu mi prosto zasmetala ta stalna smusenost i toliko neiskustva u ispitivanju.Ma,ako to izuzmem ok je.Gluma je dobra i treba je pogledati.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Goran88 - 21.07.2014. 19:48:50
Obnovljeno za drugu sezonu od 10 epizoda.

Nova sezona će imati nove glumce, novi zločin, i novi vremenski period.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 26.08.2014. 03:13:08
Directing for a Miniseries, Movie or a Dramatic Special
American Horror Story
Fargo
Muhammad Ali’s Greatest Fight
The Normal Heart
Sherlock


Prvi za Fargo večeras.

Miniseries
“American Horror Story: Coven”
“Bonnie & Clyde”
“Fargo”
“Luther”
“Treme”
“The White Queen”


Očekivano.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Nightmaster - 08.09.2014. 23:46:09
E, ovo je bilo uživanje gledati :)
Baš me zanima na šta će druga sezona ličiti :D
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Ulloa - 08.09.2014. 23:59:35
Obnovljeno za drugu sezonu od 10 epizoda.

Nova sezona će imati nove glumce, novi zločin, i novi vremenski period.
S obzirom na boldano, po čemu je to Fargo?
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 09.09.2014. 00:01:08
Ovo je antologijska serija. Jedna sezona - jedna priča. Vjerojatno će ambijent ostati isti, ali s drugim likovima.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Ulloa - 09.09.2014. 00:06:56
To je serija snimljena po filmu Fargo i gotova je.
Kakve veze naslov Fargo ima s novom sezonom?

Dobra je bila, ali s puno rupa, daleko od filma i humora braće Coen.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Peter_Petrelli - 09.09.2014. 07:55:33
To je serija snimljena po filmu Fargo i gotova je.
Kakve veze naslov Fargo ima s novom sezonom?

Dobra je bila, ali s puno rupa, daleko od filma i humora braće Coen.

Fargo je grad u Sjevernoj Dakoti i po tome je i film dobio ime. Kada izađe nova sezona ti prepravi naslov kako tebi odgovara  ;D
Serija je fantastična, ko nije gledao brzo u najbližu "prodavnicu" i kupite ovo.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: domos - 09.09.2014. 16:04:23
Fargo je grad u Sjevernoj Dakoti i po tome je i film dobio ime. 
Istina, ali taj grad je u filmu jedva spomenut i nakon samog gledanja filma može se pitati zašto Fargo  ;D

Sad je taj neodređeni a poznati naziv filma i serije dobro došao producentima za nastavak...
Antologijska - kako to lijepo zvuči, a sad se može koristiti i u ovakvim situacijama...
Ajmo snimit mini seriju, ako dobro prođe, idemo dalje; bit će antologijska - ostaje ime. Prva sezona je garancija dobre prodaje i druge.

Zbog ovog koncepta spajanja (širenja) mini serija u antologijske, želim im lošu žetvu.
Zbog takvog širenja američke "kulture", želim im lošu žetvu.
Zbog iskorištavanja one zlatne "I loša reklama je reklama", tu spada i ovo moje brljanje, želim im lošu žetvu.
Iako ne plaćam nikakve TV pakete i direktno ne ispaštam zbog njihovih eksperimenata, želim im lošu žetvu.

Sad sam valjda nekav "hater", mini serije Fargo, dok je to bila, nisam.
P.S.
Ne znači da neću gledati nastavak, ako mi se želja ne ispuni ;D
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Ulloa - 09.09.2014. 16:29:31
To je serija snimljena po filmu Fargo i gotova je.
Kakve veze naslov Fargo ima s novom sezonom?

Dobra je bila, ali s puno rupa, daleko od filma i humora braće Coen.

Fargo je grad u Sjevernoj Dakoti i po tome je i film dobio ime. Kada izađe nova sezona ti prepravi naslov kako tebi odgovara  ;D
Serija je fantastična, ko nije gledao brzo u najbližu "prodavnicu" i kupite ovo.
Fargo je jedan od najboljih filmova ikad na osnovu kojeg je snimljena serija. I sretno dovršena.
Nova sezona s Fargom nema veze.

Serija je bila OK, pazarili smo ju i pogledali, red užitka, red dosade. 
Naslov: Odg: Fargo
Autor: pljoska - 10.09.2014. 07:20:45
Ti si baš odlučila dati nam do znanja da 2. sezona nema nikakve veze s Fargom  :rose:
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Nightmaster - 05.10.2014. 15:29:34
Zna li se kad se emituje druga sezona?
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 05.10.2014. 15:31:48
Nisu još poznati datumi.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Raex - 16.10.2014. 13:16:44
Ima vec dugo kako sam pogledao ovu seriju, ali eto,  posto nisam stavio ovdje svoje misljenje budem sada.
Fantasticna serija. Radnja, glumci i sve mi se svidjelo. Nisu stavljali nekakve gluposti kako bi popunili svaku epizodu, nego je sve povezano sa pricom i niti jedna epizoda nije dosadna.
Zadnja epizoda je bila stvarno ''HOOLY SHIT!'' Napetosti u onih sat vremena, pa kraj u kojemu ja bas i nisam uzivao, ali nema veze... Bilo je i ocekivano. Ugl. jedna jako dobra serija kojoj uopce nije potrebna 2. sezona, iako sam procitao negdje da mozda bude bila... 8/10
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 16.10.2014. 18:39:58
^Bit će antologijska serija, druga sezona je nepovezana s ovom pričom.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Šubi - 03.01.2015. 11:10:52
Pogledao sve, jako dobra serija.. sjećam se da sam nekad davno, ljetos, upalio prvu epizodu i nije mi sjelo, ali sad u zimske dane mnogo bolje.

Trebali su ubaciti da se Lester spetlja sa bratovom ženom, umjesto kineskinje, bilo bi zanimljivije. Plus ona reče da je bila manekenka, zna brat izabrati.  ;D Fora sa ribom nije nikako objašnjena, u početku me malo nerviralo što su likovi vidno blago retardirani, ali se kasnije promijenilo, i Lester je nekako "očvrsnuo". Mislim naravno da treba istinit portret, ali onolika mentalna rasijanost, nepovezivanje 2+2, na momente pokrete i priča kao da su ljudi sa specijalnim potrebama..

Inače, područje Minesote vam je izuzetno naseljeno Skandinavcima, što se može vidjeti i po Lesterovom prezimenu. :) Nekada davno, ljudi iz mahom ruralnih područja su odlazili u Ameriku, išli su tamo gdje im je klima najsličnija kući.. i izabraše Minesotu.
Iz ruralnog područja u ruralno područje, samo što su šanse za normalan život tada bile veće jer je Skandinavija bila jako nepovoljna za život.. samo iz Švedske, preko milion ljudi otišlo. Dobro ste to primjetili, bez uvrede ali najčešće se radi o malo... priprostom narodu.  ;D


Dakle.. biće nova sezona, skroz druga priča, drugi likovi, samo ostaje ime serije Fargo? A opet, Fargo sa radnjom prve sezone nema puno veze, pošto se samo mali dio serije u 1 sezoni odvija u Fargu tj Sjevernoj Dakoti.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Perkone - 06.01.2015. 02:13:25
Nedavno sam poceo da gledam i danas zavrsio. Cekao sam malo zimske idile (obozavam da gledam filmove i serije gde se radnja odigrava u zimskim krajevima) da bi se opustio uz seriju, koju sam i ocekivao da ce biti dobro, a ujedno sam i video od vas pohvale za istu. Billy Bob Thornton je doneo jednog odlicnog negativca koji ce ostati upamcen. Serija ima malo naivnosti, malo gluposti ali su to daleki razlozi da je ne uvrstim u bolje serije koje sam gledao.
Inace se ne radujem nastavku jer je ovo zlouptrebljena serija. Sta cemo dalje dobiti ne zna se. A postaje i popularno praviti antologijske serije. Da li je to nedostatak da se prati dobra radnja ili sigurnija investicija gde je izvodljivije u 8-10 ep. upakovati jednu dobru pricu pa nastaviti sa nekom novom.


8/10 od mene. Hvala na prevodima.

----
Dva dobra video za pogledati LESTER NYGAARD i LORNE MALVO. Oba videa sadrze spojlere.Naslov: Odg: Fargo
Autor: nenad.d - 12.01.2015. 01:47:33
Fargo - uskoro na AMC.

http://www.amctvce.com/series/fargo
Naslov: Odg: Fargo
Autor: nenad.d - 20.01.2015. 15:23:44
Fargo sredom u 22.00 na AMC kanalu od 28.01.2015
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 20.01.2015. 20:20:47
Daklem, ja bih se opet pozabavio s ovim ako nitko drugi neće...
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Bad Boy - 20.01.2015. 22:36:08
Prva sezona je u pitanju za 28.01. I ide na srpskom (?) AMC-ju.  ;D
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 20.01.2015. 23:06:03
Nema veze, kad bude...  ;D
Naslov: Odg: Fargo
Autor: MilanRS - 20.01.2015. 23:39:31
Biće tek na jesen. Juče je tek počela produkcija druge sezone.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: nenad.d - 20.01.2015. 23:46:05
Da, prva sezona ide na AMC tj. bivšem MGM. Verujem da je za celu regiju isti program.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Drifter - 22.02.2015. 18:34:02
Pozz ..Zelio bih poceti gledat ovu seriju ,nisam gledao film Fargo..jeli mi predlazete da odma gledam seriju ili da prvo film pogledam ?
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Dersu - 22.02.2015. 20:17:46
Pozz ..Zelio bih poceti gledat ovu seriju ,nisam gledao film Fargo..jeli mi predlazete da odma gledam seriju ili da prvo film pogledam ?
Film je jako dobar pa vredi pogledati svakako. Da li će ti promeniti utisak o seriji? Ne, tako da ne mora da se gleda.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Drifter - 22.02.2015. 21:12:27
ok hvala ..pogledat cu i film i seriju
Naslov: Odg: Fargo
Autor: vizigot - 19.06.2015. 00:27:54
Naslov: Fargo - Curl Up N' Dye
Autor: lemonzoo - 09.07.2015. 21:53:20
Naslov: Odg: Fargo
Autor: iTransformerZ - 10.07.2015. 01:35:19
Ostarila Mary Jane. :)
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Perkone - 15.07.2015. 02:23:49

To je ta atmosfera, dopada mi se kako za sada idu najave za novu sezonu.

Naslov: Odg: Fargo
Autor: Sheenter - 25.07.2015. 13:00:19
Naslov: Odg: Fargo
Autor: marjanbaz - 25.07.2015. 13:54:02
Ne mogu da verujem da su isto uradili kao i sa True Detective, promenili su kompletnu glumacku ekipu!  :no-no Onu seriju su ukenjali, a mislim i bez gledanja, i ovu. Ne kapiram zasto to rade?!
Naslov: Odg: Fargo
Autor: groznim84 - 25.07.2015. 13:56:59
videcemo, potpuno nova prica verovatno samo isti grad... nema veze sa prvom sezonom takodje... vec vidim istu raspravu kao kod TD  rofl rofl rofl
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 25.07.2015. 14:17:34
Ne mogu da verujem da su isto uradili kao i sa True Detective, promenili su kompletnu glumacku ekipu!  :no-no Onu seriju su ukenjali, a mislim i bez gledanja, i ovu. Ne kapiram zasto to rade?!
Da ponovim ono kaj sam napisao na temi True Detective.

Serija ti je antologijska, a to znači drugi slučaj i drugi glumci. Kao serija Fargo. Samo što imaš različite antologijske serije. Najpoznatije su one horor/sf/fantasy serije. Taj termin su popularizirali originalna Zona Sumraka i Alfred Hitchcock Presents pa sve do Tales from the Crypt. Samo što je u tim serijama svaka epizoda drugačija sa drugim likovima i radnjom. I uglavnom su trajale pola sata. Šteta što više nema takvih, a da su kvalitetne.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Dersu - 25.07.2015. 15:35:34
Ima i dalje ljudi kojima je to nejasno, neka zamisle da je serija završena sa prvom sezonom ako im je teško da shvate tako jednostavnu stvar. Plus je priča zaokružena u oba slučaja i nema šta da se nastavi.

Gle, Ted Danson, nisam ni gledao ove trailere  :)
Naslov: Odg: Fargo
Autor: marjanbaz - 26.07.2015. 13:45:08
Nemam sta da razumem ili ne razumem, nije to bas toliko komplikovano koliko ti mislis. Jednostavno mi se ne svidja. Postoji dosta drugih serija koje su imale razlicite price u svakoj sezoni pa opet nisu menjali celu glumacku postavu. Evo da uzmemo za primer TD, po meni druga sezona je potpuni promasaj, svetlosnim godinama je daleko od prve sezone. Verujem da ce sa Fargo da bude potpuno ista situacija.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: groznim84 - 26.07.2015. 13:52:28
Pazi sto se tice True Detective to se znao pre prve sezone da ce biti vise sezona i da ce svaka imati svoju pricui glumce, i bilo bi glupo da su isti glumci. I to mi je ok.
Ali sto se tice Farga malo je glupo jer je serija radjena po filmu koji je istiniti dogadjaj (sad neki tvrde da nije ili jeste, ima citava teorija zavere o tome). Tako da su trebali da naprave ili nastavak da izmisle nesto ili da promene ime serije... Ali to su sad sitni detalji ako serija bude dobra nikom to nece smetati... :)
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 26.07.2015. 14:49:26
Nemam sta da razumem ili ne razumem, nije to bas toliko komplikovano koliko ti mislis. Jednostavno mi se ne svidja. Postoji dosta drugih serija koje su imale razlicite price u svakoj sezoni pa opet nisu menjali celu glumacku postavu. Evo da uzmemo za primer TD, po meni druga sezona je potpuni promasaj, svetlosnim godinama je daleko od prve sezone. Verujem da ce sa Fargo da bude potpuno ista situacija.
Serija je ANTOLOGIJSKA i tu svaka priča staje. To se znalo od početka serije, prije nego što je izašla. Čim je antologijska, mijenja se sve. Svaka sezona je drugačija, likovi, glumci. Jedino u slučaju American Horror Story koja je isto antologijska serija, ali tamo se većinom glumci ne mijenjaju, samo glume drugačije likove iz sezone u sezonu. Radnja je isto drugačija. To su te moderne antologijske serije. Nekome se ne sviđa, nekome da i to je u redu, ali se znalo od samoga početka da će tako biti.

Moja je najveća želja kod modernih serija da se vrati stare antologijske serije gdje je svaka epizoda drugačija. To su uglavnom epizode od pola sata. Toga fali danas.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mostar - 31.07.2015. 17:27:22
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Goran88 - 07.08.2015. 19:11:42
Druga sezona počinje 12. 10. 2015.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 09.10.2015. 00:48:46
Ovaj radi  :)

Naslov: Odg: Fargo
Autor: groznim84 - 13.10.2015. 12:08:20
Krenulo... Koliko vidim odlicna ocena za prvu ep, ali mislim da cu cekati da izadje cela sezona... a i popunjen mi je raspored gledanja  rofl
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Derek Trotter - 15.10.2015. 13:50:07
Totalno sam zaboravio da je ovo krenulo. Gledace se. Prva sezona mi je bila odlicna. Kako sezona tako i sama prica i glumacka ekipa.
Ovo krecem da gledam. Mislim da ce biti dobra sezona. Pored Farga, trenutno se prati Homeland, Bron. A Profugos cekam da se kompletira prevod pa da i njega odgledam.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 19.10.2015. 13:44:43
Pojavom drugog prijevoda imate moj na našoj stranici.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: nenad.d - 19.10.2015. 20:06:44
Hvala Z.
Umoran sam kao pas ali toliko ću se sastaviti da pogledam ep.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: vanovste . - 20.10.2015. 17:25:47
Pogledan pilot druge sezone, i stvarno je odlican. Na jako lep nacin je sve izneseno, nema komplikacija, likovi su interesantni, dijalozi su isto dobri, muzika je fino uklopljena sa ambijentom.

zkarlov, hvala na prevodu!


Naslov: Odg: Fargo
Autor: goran83 - 20.10.2015. 19:48:19
Nema šta, ovo ostaje najbolja američka serija i u drugoj sezoni. Jednostavno savršeno otvaranje sezone.  :majstore clapp smileyNO1
Naslov: Odg: Fargo
Autor: DžaBuaner - 20.10.2015. 19:58:43
Početak obećava... :aha:
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 21.10.2015. 16:14:49
Postavljen prijevod za drugu...
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Perkone - 21.10.2015. 20:09:37
Hvala  smileyNO1
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 21.10.2015. 20:16:02
Pogledan početak nove sezone  :)

Meni ovo bolje otvaranje od prve sezone. Prva sezona mi od početka imala nekako prihvatljivije likove, ali ova epizoda je napravila sjajan posao u spajanju svih tih važnih scena u prvoj polovici epizode. Zato su mi na kraju svi likovi jako dobro sjeli. Patrick Wilson još jednom pokazuje da je kvalitetan glumac i da treba dobiti puno više hvalospjeva za svoju glumu. Jessea Plemonsa uopće nisam prepoznao. Većini će biti najpoznatiji po Breaking Badu, ali meni je najviše ostao u pamćenju iz serije Friday Nights Lights. Tamo je imao i puno veću ulogu. Ovdje se bome dobro udebljao.

Kristen Dunst isto odlična. Prilično neprepoznatljiva. Znam da još uvijek ima nekih koji misle da je bezvezna glumica radi nekih filmova, ali za najbolje upoznavanje s njom pogledati The Virgin Suicides http://www.imdb.com/title/tt0159097/

Bolja mi je i atmosfera nego u prvoj sezoni. Više je u neo-noir stilu.

Zoka, hvala na najboljim prijevodima.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: pklat - 21.10.2015. 21:16:33
 clapp za prevode!
Resili da pokidaju sezonu! Kako dobre prve dve epizode!
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zaboravko - 21.10.2015. 22:11:50
Hvala za prijevode! :naklon:
Naslov: Odg: Fargo
Autor: pljoska - 22.10.2015. 12:10:05
Postavljen prijevod za drugu... idx/sub format.
Hoće taj format radit na androidu (mx player)?
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 22.10.2015. 12:35:48
Netko je čini mi se napisao da radi
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Derek Trotter - 22.10.2015. 14:38:28
Ja skinuo verziju Fargo.S02E02.720p.HDTV.x264-KILLERS i kad skinem ovaj prevod , uopste mi nema nikakvog prevoda. Koristim Daum Pot Player na kompu. Ranije sam skidao slicne veryije i prevode koje su za druge verzije i u vecini slucajeva je prevod odgovarao. Sad ga pustim, prevoda nigde u plejeru.  :(
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 22.10.2015. 14:50:16
VLC, GOM i HPC-HC player provjereno puštaju te titlove
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Perkone - 22.10.2015. 14:51:13
Kao i PotPlayer
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 22.10.2015. 14:55:21
Možda je stavio samo .sub fajl. Trebaju oba fajla biti u folderu s videom
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Derek Trotter - 22.10.2015. 15:05:41
Možda je stavio samo .sub fajl. Trebaju oba fajla biti u folderu s videom

Jesam. Samo sam stavio jedan fajl. Prvo jedan, pa drugi. Sad sam stavio oba i preimenovao kao ime video fajla. I sada radi.
Super. Veliko hvala  :naklon:
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 23.10.2015. 04:07:03
Briljantna druga epizoda, briljantna.

Od početka s onom glavnom babom. Obiteljski biznis, to volim. Predstavljanje novih likova pa sve do kraja u mesnici. Mogu si misliti kako je bilo scenaristu kad je pisao onu scenu
kad Lou pokuca na vrata, a Ed odsjeće prste od kojih jedan prođe ispood vratiju. Crni humor na vrhuncu, a tek kako je scenaristu kad piše takve stvari i automatski si vizualizira.

Jedan od highlight ove epizode je onaj crnac i braća. Svakako su dojmljivi, a bome su dojmili i Hanka. Hanka nisam pohvalio nakon prve, uvijek rado viđeni Ted Danson. I još jednom najviše pohvale idu Kristen Dunst. Najbolja je zasad. Ako se malo zagleda u nju, primijetit će se da fizički to ona iako je i to malo teže, ali sve ostalo je vrh od naglaska, kako priča, mimike lice. Sva je onako malo blesavo vrckava.

Sad me zanima što će biti između te obitelji i onog crnca koji isto traži Raya. Tu će se Lou i Hank naći u sredini i kao šećer na kraju Ed i njegova žena Peggy. Odlično prikazane i blažene 70-e. Kad se dobro prikažu 70-e, nema ništa bolje.

Zoka, hvala na najboljim prijevodima.

PJESME U DRUGOJ EPIZODI
Bobbie Gentry - Reunion  (https://www.youtube.com/watch?v=YN72xDolGSI&feature=youtu.be)
Song of the Soul - Cris Williamson  (https://www.youtube.com/watch?v=W-7yjMLNops&feature=youtu.be)
Burl Ives - One Hour Ahead Of The Posse (https://www.youtube.com/watch?v=K_tlOzZQ1JQ)
Fats Domino - Kansas City  (https://www.youtube.com/watch?v=l9O8XjZTrp4&feature=youtu.be)
Jeff Wayne - The Eve Of War  (https://www.youtube.com/watch?v=BgIuUyAUxaw&feature=youtu.be)

"No one would have believed, in the last years of the nineteenth century that human affairs were being watched from the timeless worlds of space. No one could have dreamed that we were being scrutinized, as someone with a microscope studies creatures that swarm and multiply in a drop of water. Few men even considered the possibility of life on other planets and yet, across the gulf of space, minds immeasurably superior to ours regarded this Earth with envious eyes, and slowly and surely, they drew their plans against us."
Naslov: Odg: Fargo
Autor: mwsavko - 23.10.2015. 09:25:13
Ja skinuo verziju Fargo.S02E02.720p.HDTV.x264-KILLERS i kad skinem ovaj prevod , uopste mi nema nikakvog prevoda. Koristim Daum Pot Player na kompu. Ranije sam skidao slicne veryije i prevode koje su za druge verzije i u vecini slucajeva je prevod odgovarao. Sad ga pustim, prevoda nigde u plejeru.  :(

Najbolji player za HD sadrzaj je Splash Pro EX. Neverovatan player sa mogucnoscu poboljsanja kvaliteta slike.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Doggy - 23.10.2015. 15:41:47
ni jedan ni drugi format ne radi u bsplayeru...
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Commandoguru - 23.10.2015. 16:32:44
ni jedan ni drugi format ne radi u bsplayeru...

Zato ima VLC ili Media player classic
Naslov: Odg: Fargo
Autor: DžaBuaner - 23.10.2015. 18:08:15
Deluje mi da će druga sezona biti zanimljivija od prve.

Epizodu sam gledao u BS plejeru. Po uputstvu, ubacio sam oba fajla u folder sa epizodom i preimenovao ih u naziv epizode, titl radi.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: driftwood - 27.10.2015. 02:19:59
ni jedan ni drugi format ne radi u bsplayeru...

Radi sa BS playerom. Provjereno.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Illuminati - 29.10.2015. 18:18:16
Odličan početak druge sezone.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: nenad.d - 31.10.2015. 21:57:12
Odlična treća ep.
Hvala Z.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mostar - 05.11.2015. 22:52:30
4. epizoda isto dobra. Zakuhava se opasno.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Commandoguru - 12.11.2015. 15:52:29
Ova 2 sezona je bolja nego prva.

A najbolji su mi komični elementi...

Usput, mala koja glumi Molly je tako slična glumici koja je lani glumila odraslu verziju da je to nestvarno...
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 15.11.2015. 17:27:46
Pogledana treća i četvrta  :)

Opet odlične epizode. Prva sezona je imala Billy Boba, tako odlično odglumljenog lika nema u drugoj sezoni, ali u svemu ostalome druga sezona šiša prvu.

Rat počinje između jedne tradicionalne obitelji i onih poslovnih mafijaša. Crnac je i dalje faca. Kasnije nekako vidim kako on i ona braća susreću indijanca koji radi za tu obitelj i kreće obračun.

Zoka, hvala na najboljim prijevodima  drinks

Naslov: Odg: Fargo
Autor: pljoska - 15.11.2015. 20:03:29
I meni se ova sezona sviđa. Volio sam i prvu sezonu, svaka im čast što su nastavili u istom tonu.  :majstore Hvala na prijevodima.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Thomas Shelby - 15.11.2015. 20:34:07
Po meni druga sezona dosta bolja od prve. :D
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Derek Trotter - 16.11.2015. 13:02:37
Kako serija odmiče,epizode sve bolje i bolje. Sjajna serija, priča, gluma...
Zahvaljujem na prevodima prevoditeljima.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 19.11.2015. 22:16:16
Pogledana peta  :)

Znači, remek djelo od epizode. Jedan detalj me se posebno dojmio. Kad su rekli mesar iz Luvernea. Zašto? Zato što ta scena pokazuje koliko je ova druga sezona vrhunski napisana i koliko paze na detalje. Scena je isto prilično smiješna iako je ozbiljna. Baš sam se dobro nasmijao kad su počeli ozbiljno razgovarati o mesaru iz Lovernea kao da se radi o nekom serijskom ubojici  rofl rofl rofl rofl rofl briljatna scena jer oni ne znaju kakav je to mladić i koliko je ustvari daleko od tog epiteta. I stvarno zvuči kao neki serijski ubojica kad se kaže mesar iz Luvernea.

Odlična scena u šumi, Indijanac očekivano. Sad kad gledam, on je nekako alternativna zamjena za Billy Boba makar može i onaj crnac. I guverner Bruce Cambell  ;D

Volim te sitne momente i detalje na koje paze. Samo upotpunjuju ovu genijalnost.

Zoka, hvala na najboljim prijevodima.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Aleks@ - 20.11.2015. 01:31:02
I guverner Bruce Cambell  ;D

Dobro je skinuo Regana, čak i liči po malo iz profila.  ;D
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 20.11.2015. 01:39:22
Šesta u srt formatu...
Naslov: Odg: Fargo
Autor: disturbedHR - 21.11.2015. 15:02:10
Šesta u srt formatu...

Hvala za prijevode!
Naslov: Odg: Fargo
Autor: TimeLordHR - 22.11.2015. 21:38:16
Fantastično. Fantastično. Fantastično.
Ja tako volim postavke ove serije, scenarije, braću Coen... Uff, baš je lijepo uživati u ovoj seriji.
Iskreno, želio bih da Ed nekako preživi, da ova njegova Peggy umre (super bi bilo da ju on ubije, ali nema on takav moral). Ova baka Gerhardt, jedino za nju želim da od Gerhardta ostane živa...
I žao mi je što ova uzima fejk lijekove (već iz prve sezone znamo da neće preživjet', zar ne?
Anyway, Fargo je baš supač.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Šćepo - 22.11.2015. 23:22:55
Pogledah prvu sezonu. Moram reći da sam oduševljen! Možda i najbolja sezona neke serije ikad. Bili Bob i Martin Frimen fenomenalni. Ostao sam oduševljen Lesterovom transformacijom, i šokiran time kakvo je hodajuće zlo bio Malvo.  ;D


Zorane fala na prevodima!!!  smileyNO1 Smajlicvece
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Goran88 - 23.11.2015. 20:41:58
Obnovljeno za treću sezonu.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: vanovste . - 23.11.2015. 22:10:55
Obnovljeno za treću sezonu.

to mi reci  :mjuza
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Hajzenberg - 25.11.2015. 01:08:07
Nisam nešto mnogo bio zagrijan za drugu sezonu. Bez nekog posebnog razloga. Toliko mi je bila dobra prva sezona, pa valjda nisam bio optimističan za ovu. Ni traileri me uopšte nisu zaigrijali bili. Ali... Druga sezona je jedno jebeno veliko remek-djelo! Jednostavno još uvijek ne mogu da vjerujem koliko je ovo dobro.  clapp  Mora se priznati da je uveliko bolja od prve sezone. Džaba Lorne Malvo i genijalni Billy Bob koji će ostati nezaboravan u toj ulozi, ali u ovoj sezoni su razbili sa scenarijem i svime ostalim.  :)  Pogledao sam šest epizoda. Mogao se o svakoj pisati veliki post koliko su dobre epizode.  smileyNO1
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Wrda - 25.11.2015. 11:47:29
Jel se tko može sjetiti u kojoj je našoj TV emisiji iz osamdesetih u naslovnoj špici bila ova stvar s kraja druge epizode (The Eve of War):
https://www.youtube.com/watch?v=BgIuUyAUxaw
Kopka me to već par dana.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Derek Trotter - 25.11.2015. 12:05:39
Nisam nešto mnogo bio zagrijan za drugu sezonu. Bez nekog posebnog razloga. Toliko mi je bila dobra prva sezona, pa valjda nisam bio optimističan za ovu. Ni traileri me uopšte nisu zaigrijali bili. Ali... Druga sezona je jedno jebeno veliko remek-djelo! Jednostavno još uvijek ne mogu da vjerujem koliko je ovo dobro.  clapp  Mora se priznati da je uveliko bolja od prve sezone. Džaba Lorne Malvo i genijalni Billy Bob koji će ostati nezaboravan u toj ulozi, ali u ovoj sezoni su razbili sa scenarijem i svime ostalim.  :)  Pogledao sam šest epizoda. Mogao se o svakoj pisati veliki post koliko su dobre epizode.  smileyNO1
U potpunosti se slažem sa tobom. I ja sam bio skeptičan kad je krenula druga sezona. Mislio sam da će to biti prosečna sezona. Prevario sam se. Meni druga sezona za nijansu bolja od prve. Ostale još tri epizode . Ko zna šta će se sve izdešavati.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Commandoguru - 25.11.2015. 12:47:40
Jel se tko može sjetiti u kojoj je našoj TV emisiji iz osamdesetih u naslovnoj špici bila ova stvar s kraja druge epizode (The Eve of War):
https://www.youtube.com/watch?v=BgIuUyAUxaw (https://www.youtube.com/watch?v=BgIuUyAUxaw)
Kopka me to već par dana.

Nije onaj neki talk show koji je vodio Ivan Hetrich na TV Zagreb?
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Fire - 26.11.2015. 12:47:12
Odakle mi je toliko poznata Floyd Gerhardt (Jean Smart)?Lupam glavu vec par dana i ne mogu da se setim gde sam je vec gledao?   ;D
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Commandoguru - 26.11.2015. 13:04:44
Između ostalog je glumila u Frasieru i 24.

Možda si je tamo vidio
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Fire - 26.11.2015. 13:09:24
Moguce.Nisam pratio te serije ali sam povremeno odgledao par epizoda pa mi je verovatno ostala u secanju
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Hajzenberg - 26.11.2015. 14:39:45
A moguće je i da je miješaš sa onom iz Two and a half Men - (Holland Taylor). Možda na nju podsjeća.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mostar - 26.11.2015. 14:58:38
Odakle mi je toliko poznata Floyd Gerhardt (Jean Smart)?Lupam glavu vec par dana i ne mogu da se setim gde sam je vec gledao?   ;D

Vjeruj da i meni izgleda pravo poznato. A evo pogledah njenu biografiju, ništa od ovih serija gdje je glumila nisam pratio.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 26.11.2015. 15:01:02
Ja joj gledam filmografiju i igrala je važnu ulogu u puno serija koje su se kod nas vrtile na TV-u. Možda ste je upamtili iz neke od njih. http://www.imdb.com/name/nm0005443/
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Derek Trotter - 26.11.2015. 18:01:16
A danas baš ćitam o glumcima iz filma Sam kod kuće. Tekst o tome kako su izgledali u filmu Sam kod kuće i kako izgledaju danas. I tu spazim Kieran Culkina koji u seriji Fargo glumi Ryea Gerhardta , u filmu Sam u Kuci 2 malog Fullera McCallistera.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Sida - 26.11.2015. 23:40:51
Odakle mi je toliko poznata Floyd Gerhardt (Jean Smart)?Lupam glavu vec par dana i ne mogu da se setim gde sam je vec gledao?   ;D

Pravo lici na Samnahtu (Kim Cattrall) iz Sex and the City, kao da su sestre ;)
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Augment - 28.11.2015. 03:21:04
Odgledao 1. sezonu.. poanta price: ako zelis da prestanes biti luzer i da te krene u zivotu, samo trebas zatuci zenu cekicem.  rofl


Hobbitu ne bih dao da glumi ni u mappet show-u,veoma iritantan glumac.. neko je rekao da ima iste pokrete glavom, da, stvarno nervira...
isti frajer kao luzer i kao uspjesan poslovni covjek.
bbt je izgurao sezonu inace bi bila nevidjen fail.

sve u svemu zadovoljan sam, iako me finale malo razocaralo zbog par sitnica, ali dobro tako je moralo da bude i nikako drugacije.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: papundeck - 28.11.2015. 04:14:26
Jel se tko može sjetiti u kojoj je našoj TV emisiji iz osamdesetih u naslovnoj špici bila ova stvar s kraja druge epizode (The Eve of War):
https://www.youtube.com/watch?v=BgIuUyAUxaw
Kopka me to već par dana.

Da nije ova emisija, meni jedna od najdražih iz (veoma) rane mladosti


Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 28.11.2015. 21:59:25
Pogledana šesta  :)

Indijanac je svemoguć, ali uvjerljivo napravljen. Epizoda me podsjetila na Carpenterov film Napad na policijsku postaju 13 i to bi epizoda bila da nije bilo onog odličnog advokata.

Atmosfera, režija, dijalozi sve dalje na visokoj razini. Samim time razina iznad prve sezone.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Wrda - 29.11.2015. 20:43:43
Jel se tko može sjetiti u kojoj je našoj TV emisiji iz osamdesetih u naslovnoj špici bila ova stvar s kraja druge epizode (The Eve of War):
https://www.youtube.com/watch?v=BgIuUyAUxaw
Kopka me to već par dana.

Da nije ova emisija, meni jedna od najdražih iz (veoma) rane mladosti


Bravo, to je to!
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 03.12.2015. 05:26:11
Pogledana sedma  :)

Hehe, imao sam deja vu. Scena kad se Bear i Simone voze u autu me jako podjsetila na Sopranose i onu scenu
kad Silvio vozi Adrianu kroz šumu koja ubrzo shvaća da će biti ubijena. Kasnije ju odvuče iz auta i ubije ju. Tako je i ova scena jako slična.

Mike je sve bolji lik. Tipičan predstavnik tog doba. Totalno ga vidim u blaxploitation filmovima kakvi su se snimali 70-ih godina. A i dijaloge koje izgovara su zanimljivi i leže mu. Nije da svaki lik tako priča. Samo on što samo daje svim likovima određenu širinu.

I odlična referenca na Ralje.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 06.12.2015. 00:07:30
Pogledana osma  :)

Kad sam pomislio da ne može bolje, uvjere me da može. Najviše ide pohvale redatelju koji je dosta eksperimentirao, ali isplatilo mu se. Neke scene su me ostavile bez daha. Orgazam od kamere kao ona scena u kolibi kolko je samo pažljivo režirana.
Indijanac sjedi na stolici, a Peggy mu razvlači kosu i priprema sa škarama odsjeći jedan dio. Ed primjećuje da dolaze Lou i Hank, a Indijanac to vidi i diže se sa stolice dok Peggine škare taman pokušavaju odsjeći dio kose, ali ne uspijevaju i kosa od Indijanac samo prolazi kroz škare i kreće pucnjava.

Koliko je samo tu sitnih detalja uhvaćeno u malom vremenu. Takve scene odlično nadopunjuju odličnu epizodu i ostavljaju je ta na kraju epizode sretnim. Poptuno druga razina naspram vrlo dobre prve sezone.

Braća Coen su producenti serije i onda ne čudi da imamo lika kao Indijanca ili Billy Bob u prvoj sezoni zato što je jedan od mnogih njihovih trademarka osim suptilne i crne komedije te americane su i tihi ubojice. Oni likovi koji uvijek hodaju mirno, malo pričaju, ali najveći profesionalci u svojem poslu. To je bio Billy Bob u prvoj sezoni, to je Indijanac u ovoj sezoni. Kod njihovih filmova to je odlični Javier Bardem iz No Country for Old Men (http://www.imdb.com/title/tt0477348/) - Randall "Tex" Cobb u  Raising Arizona  (http://www.imdb.com/title/tt0093822/) - M. Emmet Walsh u odličnom neo-noiru Blood Simple. (http://www.imdb.com/title/tt0086979/) i da ne nabrajam dalje.

Zoka, hvala na najboljim prijevodima.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Augment - 07.12.2015. 03:45:51
ne volim ovog glumca koji glumi Todd-a.. i u BB je bio odvratan.. ne znam ko mu daje uloge.
zadnja epizoda mnogo predvidljiva
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Thomas Shelby - 08.12.2015. 19:12:24
Pogledana deveta..

Savrsenstvo.. nemam reci.
Jedva cekam finale! clapp clapp clapp
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 08.12.2015. 20:21:50
Vau, kakva serija... Prijevod za devetu gotov.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Commandoguru - 08.12.2015. 22:47:09
Ja sam skoro pao sa trosjeda od smijeha kad je Peggy rekla "Pa to je samo leteći tanjur. Idemo!"
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 09.12.2015. 05:21:27
Objasnit ću kasnije UFO slučaj i kako je to odlično ubačeno. Baš imaju muda za tako nešto.

Cijeli dio sa naracijom (Martin Freeman) je bilo odlično. Fokus na indijanca i pitanja koja postavljaju povjesničari je fantastično napravljeno. Baš kao u stvarnosti kad se povjesničari pitaju što je nekim povijesnim osobama prolazilo kroz glavu u tom nekom odlučujućem trenutku. Cijeli setup je izveden maestralno. Napad na hotel me podsjetio na No Country for Old Men, jako slična scena.

I sad se može ovo stavit  :)


Skoro sam napisao kako je Carradine skinuo Patricka Wilsona,  a ustvari je obrnuto  ;D pogledajte kako Wilson glumi ove sezone i pogledajte način govora, izraze lica od Carradinea. Wilson je tu napravio odličan posao. Isti su.

Sad na UFO. NLO dođe kao simbol/metafora tog vremena. Popularnost NLO-a je krenula 50-ih godina kad je bio boom sf filmova koji su uključivali vanzemaljce i leteće tanjure. Prvo je došao Roswell 1947. zbog kojeg se sve to dogodilo u 50-ima. Zato je u drugoj epizodi ovo rečeno kroz naraciju Richarda Burtona "No one would have believed, in the last years of the nineteenth century that human affairs were being watched from the timeless worlds of space. No one could have dreamed that we were being scrutinized, as someone with a microscope studies creatures that swarm and multiply in a drop of water. Few men even considered the possibility of life on other planets and yet, across the gulf of space, minds immeasurably superior to ours regarded this Earth with envious eyes, and slowly and surely, they drew their plans against us." sa fantastičnog albuma Jeff Wayne's Musical Version of The War of the Worlds (https://en.wikipedia.org/wiki/Jeff_Wayne's_Musical_Version_of_The_War_of_the_Worlds) i pjesma The Eve Of War (https://www.youtube.com/watch?v=BgIuUyAUxaw&feature=youtu.be)

Zato ne treba zaboraviti da je od 50-ih pa sve do danas NLO-i postali globalni fenomen i popularnost im je posebno krenula od 90-ih (doći ću do toga). Odlično su prikazali to vrijeme i zašto ne tako nešto prikazati kad je bio boom otmica kao jedan od najpoznatijih Travis Walton što se i dogodilo 70-ih. To je jedan od najčvrščih slučajeva, a UFO viđenje u Fargu se temelji na slavnom Val Johnson incidentu (https://en.wikipedia.org/wiki/Val_Johnson_incident) koji je tad izazvao dosta buke. Taj danas slučaj spada među najutjecajnije bliske susrete iako meni kao ufologu ima dosta važnijih  ;D

Chris Carter (The X-Files) je bio dijete Watergate skandala (70-e kad se i druga sezona Farga događa) je rekao da su osim Watergatea utjecali i neki NLO slučajev iz 70-ih. A što se tiče popularnosti NLO-a kroz 90-e, za to su najviše zaslužni X-Filesi kad se dogodio ogroman boom izvještaja
(http://www.questionable-economics.com/content/images/2015/03/xfiles-3.png)

Inače http://www.ew.com/article/2015/12/07/fargo-ufo/2

Vidim da je Adam Arkin režirao ovu epizodu.

Zoka, hvala na najboljim prijevodima. Koja je privilegija gledati sa takvim prijevodima.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Derek Trotter - 09.12.2015. 09:43:10
Odlična deveta epizoda. Sad razmišljam i kažem sebi da mi je druga sezona bolja od prve. Jedva čekam desetu i finale.

I naravno, zkarlov, hvala na prevodima.  clapp
Naslov: Odg: Fargo
Autor: den78 - 09.12.2015. 10:39:26
Prejaka 9. epizoda.  rofl Ovi wtf momenti su pravi "breath of fresh air". Poređenja radi, u Red Oaksu su napravili "Freaky Friday" epizodu.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Hajzenberg - 09.12.2015. 16:45:01
Ova sezona je prešla svaku granicu pristojnosti što se tiče kvaliteta, jer jednostavno ne smiješ ovako dobar biti, nije fer prema svim ostalim serijama što trenutno idu i muče se sa kreativnošću.  ;D


Suludo bi bilo izdvajati šta je sve dobro bilo u devetoj epizodi, ali najsmješniji detalj mi je sa početka epizode kad je Peggy rekla: We are on the journey.  ;D
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 10.12.2015. 00:02:47
Promo za finale.

Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 12.12.2015. 20:59:31
Samo za ameo2 i suadnovica...

(http://cdn.someecards.com/someecards/usercards/1347578113779_8412751.png)
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zweistein - 13.12.2015. 10:57:07
Ljubičanstveno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Čak i ona glupost s NLO nije naštetila. ( mogli su prikazat i slijetanje  De Lorean s Martyem i Docom i sve bi sjelo )
Naslov: Fargo s02e01-e09
Autor: lemonzoo - 14.12.2015. 09:34:50
Pogledao sam dosadašnje epizode. Kvalitetom je mrvicu slabija od prošle, ali i dalje sjajna. Fali joj jak lik poput Lornea Malva. Puno jakih glumačkih imena i ima puno likova koje mi se sviđaju, čak i Kirsten Dunst, koja mi je inače iritantna otkad je glumila u Spider-Manima.
Ono s vanzemaljcima mi je nepotrebano popunjavanje, ali neću imati ništa protiv ako se razvije i taj dio priče, a i malo su pretjerali s filterima za boju da bi što bolje prikazali štih 70-ih.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: DeRadicci - 14.12.2015. 10:56:10
Jeste da nije toliko komicna, ali mi je dosta bolja od prve...po svemu ostalom. A i likovi nisu onoliko glupavi, da ne kazem glupi, kao u prvoj sezoni. :D Gerhardtovi, face.
Btw, naziv osme epizode je Loplop - ispravite.

Hvala na prevodima! Prilagodio sam za WEBRip, postavljeni su, ako nekome zatreba.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: sean21 - 14.12.2015. 18:20:09
Odlična prva sezona a i odlična druga. Mislio da će zabrljati, ali kreativnosti im nbije manjkalo. Hvala zkarlov na prijevodima!  :naklon:
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zaboravko - 14.12.2015. 20:36:15
Odlični prijevodi za odličnu seriju! :naklon:
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 15.12.2015. 11:30:18
Izašlo. Kasnije se gleda. Očekujem jednako kvalitetnu epizodu kao prijašnje. Ako tako bude, ova druga sezona koja je točno četiri puta bolja od prve koja je na kraju dosta razočarala stavljam u top 100 (http://www.prijevodi-online.org/smf/index.php/topic,24082.0.html) nebitno je sad koje mjesto, samo je bitno da bi upala. Fargo sok je spreman ooo
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Goran88 - 15.12.2015. 21:01:13
Noah Hawley, autor serije, izjavio je da će treća sezona krenuti tek 2017. godine.


Izvor (http://www.ew.com/article/2015/12/15/fargo-season-3-2017-premiere?hootPostID=e8992a2a2a3c75039e7718f2725cec99)
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 15.12.2015. 23:16:31
Za vjerne članove PO-a titl za 10. epizodu je u srt formatu
Naslov: Odg: Fargo
Autor: bebapecic - 15.12.2015. 23:29:36
Hvala za prevod zzkarlov.Odlicna serija(duh,atmosfera,ironija,akcija) i odlicni prevodi. :naklon:
Naslov: Odg: Fargo
Autor: topmir - 16.12.2015. 00:08:09
Hvala na prijevodu zkarlov  drinks bacam se na gledanje.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: clearcut - 16.12.2015. 09:15:39
 drinks drinks drinks
Naslov: Fargo s02e10
Autor: lemonzoo - 16.12.2015. 09:25:32
Dopala mi se zadnja epizoda, ostvarili su dobar ambijent. Svaka čast što su ubacili pjesmu War Pigs, to mi je među dražim stvarima. https://www.youtube.com/watch?v=LQUXuQ6Zd9w
Dobro je svršena sezona, nije bilo puno patetike. Čak su i ubacili likove iz prve sezone. Tko zna, možda ih nekako i sve povežu u sljedećim sezonama.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: stipest - 16.12.2015. 15:56:25
Hvala za sve prijevode  clapp clapp clapp !!!
Naslov: Odg: Fargo
Autor: DžaBuaner - 16.12.2015. 16:30:56
Dobra serija, hvala za prevode. clapp
Naslov: Odg: Fargo
Autor: groznim84 - 16.12.2015. 17:24:37
Ja tek poceo juce da gledam, cekao sam da cela sezona izadje... Pogledao 3ep za sada odlicno. :D
Naslov: Odg: Fargo
Autor: DJOXXXA - 17.12.2015. 05:59:42
Upravo mi se skida S02, planiram da je odgledam u jednom danu. Super mi je što se pojavljuju glumci iz S01 na kraju  smileyNO1
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 17.12.2015. 09:13:45
Pričao sam s nekim o ovome i vidim da su u drugoj sezoni isti glavni likovi kao u prvoj, samo su mlađi. Molly je dijete, a njen otac je glavni lik. Nisam prije provjeravao taj podatak. A oni vanzemaljci su očito ovi iz incidenta oko Vala Johnsona.
(Ne otvarajte ako niste gledali sezonu)
http://www.mprnews.org/story/2015/10/27/fargo-val-johnson-incident
https://en.wikipedia.org/wiki/Val_Johnson_incident
Naslov: Odg: Fargo
Autor: DeRadicci - 17.12.2015. 09:57:12
Poslednja epizoda je solidna, mada su je mogli spojiti, kao finalnu, sa prethodnom u 70-80min trajanja.
Svidela mi se povezanost sa pojedinim likovima iz prve sezone.
-Indijanac je u stvari onaj boss iz Farga, sto ga Malvo ubije
-Dva decaka na terenu, koji su u stvari ona dva hitmena sto su lovili Malva
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 17.12.2015. 10:50:21
Poslednja epizoda je solidna, mada su je mogli spojiti, kao finalnu, sa prethodnom u 70-80min trajanja.
Svidela mi se povezanost sa pojedinim likovima iz prve sezone.
-Indijanac je u stvari onaj boss iz Farga, sto ga Malvo ubije
-Dva decaka na terenu, koji su u stvari ona dva hitmena sto su lovili Malva
Možeš me podsjetiti koja dva dječaka? Ako ima neka slika.

Edit: to su ova dvojica iz prve:

http://www.imdb.com/character/ch0418092/?ref_=tt_cl_t9
http://www.imdb.com/character/ch0418093/?ref_=tt_cl_t10
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 17.12.2015. 10:53:53
Objasnit ću kasnije UFO slučaj i kako je to odlično ubačeno. Baš imaju muda za tako nešto.

Cijeli dio sa naracijom (Martin Freeman) je bilo odlično. Fokus na indijanca i pitanja koja postavljaju povjesničari je fantastično napravljeno. Baš kao u stvarnosti kad se povjesničari pitaju što je nekim povijesnim osobama prolazilo kroz glavu u tom nekom odlučujućem trenutku. Cijeli setup je izveden maestralno. Napad na hotel me podsjetio na No Country for Old Men, jako slična scena.

I sad se može ovo stavit  :)


Skoro sam napisao kako je Carradine skinuo Patricka Wilsona,  a ustvari je obrnuto  ;D pogledajte kako Wilson glumi ove sezone i pogledajte način govora, izraze lica od Carradinea. Wilson je tu napravio odličan posao. Isti su.

Sad na UFO. NLO dođe kao simbol/metafora tog vremena. Popularnost NLO-a je krenula 50-ih godina kad je bio boom sf filmova koji su uključivali vanzemaljce i leteće tanjure. Prvo je došao Roswell 1947. zbog kojeg se sve to dogodilo u 50-ima. Zato je u drugoj epizodi ovo rečeno kroz naraciju Richarda Burtona "No one would have believed, in the last years of the nineteenth century that human affairs were being watched from the timeless worlds of space. No one could have dreamed that we were being scrutinized, as someone with a microscope studies creatures that swarm and multiply in a drop of water. Few men even considered the possibility of life on other planets and yet, across the gulf of space, minds immeasurably superior to ours regarded this Earth with envious eyes, and slowly and surely, they drew their plans against us." sa fantastičnog albuma Jeff Wayne's Musical Version of The War of the Worlds (https://en.wikipedia.org/wiki/Jeff_Wayne's_Musical_Version_of_The_War_of_the_Worlds) i pjesma The Eve Of War (https://www.youtube.com/watch?v=BgIuUyAUxaw&feature=youtu.be)

Zato ne treba zaboraviti da je od 50-ih pa sve do danas NLO-i postali globalni fenomen i popularnost im je posebno krenula od 90-ih (doći ću do toga). Odlično su prikazali to vrijeme i zašto ne tako nešto prikazati kad je bio boom otmica kao jedan od najpoznatijih Travis Walton što se i dogodilo 70-ih. To je jedan od najčvrščih slučajeva, a UFO viđenje u Fargu se temelji na slavnom Val Johnson incidentu (https://en.wikipedia.org/wiki/Val_Johnson_incident) koji je tad izazvao dosta buke. Taj danas slučaj spada među najutjecajnije bliske susrete iako meni kao ufologu ima dosta važnijih  ;D

Chris Carter (The X-Files) je bio dijete Watergate skandala (70-e kad se i druga sezona Farga događa) je rekao da su osim Watergatea utjecali i neki NLO slučajev iz 70-ih. A što se tiče popularnosti NLO-a kroz 90-e, za to su najviše zaslužni X-Filesi kad se dogodio ogroman boom izvještaja
(http://www.questionable-economics.com/content/images/2015/03/xfiles-3.png)

Inače http://www.ew.com/article/2015/12/07/fargo-ufo/2
Kao što sam ovdje već objasnio, tako je i finale dodatno objasnio referirajući se na prvu sezonu i likove iako iz prošlosti  ;D

Vrlo dobro finale, očekivano je prošlo mirno. Ova sezona osim što je aad i službeno četiri i pol puta bolja od prve sezone, ima više jakih likova kao što su Indijanac i Milligan. Arkin se na kraju pojavio, samo bez kose umro sam  rofl rofl rofl rofl rofl

Malo me po načinu govora podsjetio na njegovu legendarnu ulogu iz Northern Exposure i Adam
(https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScdWxXC4wGtkQXEAFUBMNFmAbQFPoUDqCXK7wbiiww1_tO3PEQ)

Najviše treba pohvaliti odličnu Kirsten Dunst. Nadam se da osvaja globusa jer me ne prestaje oduševljavati u svojim ulogama. Ovo joj je uz The Virgin Suicides, najbolja uloga.

Poslednja epizoda je solidna, mada su je mogli spojiti, kao finalnu, sa prethodnom u 70-80min trajanja.
Svidela mi se povezanost sa pojedinim likovima iz prve sezone.
-Indijanac je u stvari onaj boss iz Farga, sto ga Malvo ubije
-Dva decaka na terenu, koji su u stvari ona dva hitmena sto su lovili Malva

Tako je. Drago mi je da se pažljivo prati serija  smileyNO1 Mr. Wrench i Mr. Numbers. Svidjelo mi se kaj je Indijanac doslovno uvijek dva koraka ispred svih tako i u ovom slučaju. Gleda za budućnost  ;D
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zweistein - 17.12.2015. 11:14:45
fantastična sezona!!!!!
zadnja epizoda tanka.

DeRadicci je dobro primjetio: "...Poslednja epizoda je solidna, mada su je mogli spojiti, kao finalnu, sa prethodnom u 70-80min trajanja...."

sve u svemu: ljubičanstveno
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Hajzenberg - 17.12.2015. 11:40:01
Znači ovo je indijanac


   
(http://s3.amazonaws.com/images.hitfix.com/assets/9885/fargo-hanzee-old.jpg)


Naslov: Odg: Fargo
Autor: groznim84 - 17.12.2015. 17:53:20
pogledana cela sezona, vidim svi pricaju da je druga sezona bolja od prve ali meni nije, jeste bolja u smislu tehnickih detalja, sto se tice same price prva sezona daleko bolja... ovde se svi poklase tako smesno i glupo... ali sve u svemu jedna od boljih serija ove sezone...
Naslov: Odg: Fargo
Autor: paul spector - 18.12.2015. 01:01:21
obe sezone su zanmljive i imaju tu neobicnost u razvoju radnje....ali pogotovo u ovoj sezoni sam se iznervirao zbog necega sto bar po meni nije prikazano nimalo realnim...to je pretjerano podredjeni stav zakona tj.policije prema mafiji...da policija nije u fokusu serije,kako se to da prikazati u serijama o natprirodnim pojavama gdje su u centru paznje vise vampiri vukodlaci i njihov zivot a manje realan zakon,to je tada shvatljivo...ali ovo je krimi serija gdje nema drugog usmjerenja do na kriminalce-drotove i u slicnim serijama se desi da kad policija otkrije leglo narko dilera ili bilo kojih kriminalaca da ti isti zbog straha pucaju prvi ali ko prezivi BJEZI jer se na njih sruci cijela drzava a ovdje su toliko smjeli da sami napadaju policijsku postaju odajuci svoj identitet i nakon toga kao da nista nije bilo...kao da ta obecana pomoc od sat vremena udaljene druge postaje ne moze stici kasnije sa vecim trupama(cak i helikopterom).. dotle su dosli da nisu sigurni staviti likove u zatvor da ih mafijasi ne bi opkolili svojom "vojskom"od ljudi?! to je pomalo nerealno za moje vidjenje jer i tada su postojali FBI i druge agencije...uporedite samo realno stanje prikaza u the americans,otprilike isto vrijeme,80-te(ako bi neko pomislio pa ok tada nije to bilo razvijeno kao danas,specijalci fazonu itd) ali niko nije napadao policijsku postaju otkrivajuci svoj identitet i onda samo da ode vec se bas kriju sto daje seriji veliki osecaj uzbudjenja a sto je i realno..mislim znam neko ce reci zabaceno mjesto ali postoji podrska iz veceg mjesta,postoji telefon a ovdje ispadose policajci bjegunci i pri obicnom susretu sa kriminalcima drhte od straha..uzmite bilo koji krimi seriju ozbiljniju pa uporedite ovo sto navodim...npr.breaking bad(koja je usput jedna od najboljih ikad) odlicno prikazuje kako radi mafija...radi pod krinkom, ne zele otvoren sukob sa drzavom,niko nije uletio tek tako u postaju i rekao mi smo ti i ti i sad dajemo uslove te i te,oslobodite naseg tog i tog,to bi bas bilo smijesno...e cuj ne mogu da zatvore mesara i zenu mu jer ce neko korumpiran dojavit u kansas city i onda ce poslat 'vojsku' hahaha....a policijo:gdje je vasa vojska????u sibiru??! radnja zanimljiva ali sve je nekako prikazano kao da su svi pomalo ludi i glupi
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Neozbiljni pesimista - 18.12.2015. 01:34:23
Znači ovo je indijanac


   
(http://s3.amazonaws.com/images.hitfix.com/assets/9885/fargo-hanzee-old.jpg)Ala je prop'o  ;D
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 18.12.2015. 08:42:56
obe sezone su zanmljive i imaju tu neobicnost u razvoju radnje....ali pogotovo u ovoj sezoni sam se iznervirao zbog necega sto bar po meni nije prikazano nimalo realnim...to je pretjerano podredjeni stav zakona tj.policije prema mafiji...da policija nije u fokusu serije,kako se to da prikazati u serijama o natprirodnim pojavama gdje su u centru paznje vise vampiri vukodlaci i njihov zivot a manje realan zakon,to je tada shvatljivo...ali ovo je krimi serija gdje nema drugog usmjerenja do na kriminalce-drotove i u slicnim serijama se desi da kad policija otkrije leglo narko dilera ili bilo kojih kriminalaca da ti isti zbog straha pucaju prvi ali ko prezivi BJEZI jer se na njih sruci cijela drzava a ovdje su toliko smjeli da sami napadaju policijsku postaju odajuci svoj identitet i nakon toga kao da nista nije bilo...kao da ta obecana pomoc od sat vremena udaljene druge postaje ne moze stici kasnije sa vecim trupama(cak i helikopterom).. dotle su dosli da nisu sigurni staviti likove u zatvor da ih mafijasi ne bi opkolili svojom "vojskom"od ljudi?! to je pomalo nerealno za moje vidjenje jer i tada su postojali FBI i druge agencije...
I meni je taj dio malo zasmetao. Kad su okružili policijsku postaju, odmah sam pomislio da će biti scene kao u filmu Napad na policijsku postaju Johna Carpentera . :) Osim toga, imao sam par puta osjećaj u nekim sitnicama da se u drugoj sezoni na silu trude biti bolji od prve sezone pa žele izgledati još umjetničkije. Ali zato mi se dopada ovo što sam otkrio da su obje sezone povezane, tako da mi je sad druga dobila još dodatno na težini, iako mi je i dalje prva kvalitetnija iz ovih navedenih razloga, kao i to što ima Lornea Malva, koji je najbolji lik u obje sezone.Usput, uspio sam naći tko su g. Wrench i g. Numbers. Ona djeca na igralištu u zadnjoj epizodi u sceni s Hanzeejem. Možda bi netko tko još ima epizodu mogao napraviti screenshot scene jer je ne mogu nigdje naći.

Poslednja epizoda je solidna, mada su je mogli spojiti, kao finalnu, sa prethodnom u 70-80min trajanja.
Svidela mi se povezanost sa pojedinim likovima iz prve sezone.
-Indijanac je u stvari onaj boss iz Farga, sto ga Malvo ubije
-Dva decaka na terenu, koji su u stvari ona dva hitmena sto su lovili Malva
Možeš me podsjetiti koja dva dječaka? Ako ima neka slika.

Edit: to su ova dvojica iz prve:

http://www.imdb.com/character/ch0418092/?ref_=tt_cl_t9
http://www.imdb.com/character/ch0418093/?ref_=tt_cl_t10
Naslov: Odg: Fargo
Autor: pklat - 18.12.2015. 16:39:50
Meni je zasmetalo sto nisu obratili paznju na odabir glumaca u drugoj sezoni,kad su je vec povezali sa prvu.  Molly,onolika zena a familija mrsava i sitna.Sala mala.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: nenad.d - 20.12.2015. 07:55:44
Pogledano finale 2 sez.
Meni su bii odlični.
Hvala Z. na titlovima.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Silvio - 21.12.2015. 00:07:38
Mene je teško oduševiti, ali ova 2. sezona je stvarno bila fantastična, puno bolja od ionako vrlo dobre 1. sezone.
Dugo je do kraja sezone, ali ovo može u najgorem slučaju podijeliti naslov najbolje serije u sezoni 2015/16 s nekim eventualnim iznenađenjem iz 2. polovice sezone.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Maestro™ - 22.12.2015. 13:05:15
Meni je prva bila mnogo ali mnooogo bolja. Ova mi kako se blizilo kraju bivala sve manje zanimljivo. Klise! Kraj sezone na nivou prave americke patetike!
Naslov: Odg: Fargo
Autor: DeRadicci - 27.12.2015. 19:48:41
Ona djeca na igralištu u zadnjoj epizodi u sceni s Hanzeejem. Možda bi netko tko još ima epizodu mogao napraviti screenshot scene jer je ne mogu nigdje naći.

http://imgur.com/a/7Jp9M
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Muflon25 - 14.01.2016. 02:54:55
Serija je kako je već netko rekao: ljubičanstvena  ;D Obje sezone sam progutao u 3 dana i zaista ne bih se mogao odlučiti koja mi je bolja, možda za mrvicu 2. sezona. I dalje me oduševljava Mulder sa svojim znanjem svega i svačega, tako da sve više mislim kako je neki bot, a ne stvarna osoba  ;D

Hvala prevoditeljima na prijevodima, a najviše zkarlovu jer sam sa njegovim prijevodima gledao  clapp drinks

Što mislite za 3. sezonu kada će se odvijati radnja, još dublje u prošlost, negdje između, sadašnjost ili budućnost i hoće li biti povezana sa prve dvije?  :)
Naslov: Odg: Fargo
Autor: DeRadicci - 14.01.2016. 11:28:54
Odvijace se, najverovatnije, nekoliko godina nakon desavanja iz prve sezone.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: goran83 - 14.01.2016. 19:39:56
Treća sezona će se odvijati u sadašnjosti, to je već potvrđeno (prva se nije odvijala u sadašnjosti već u bliskoj prošlosti), samo što ćemo čekati verovatno do 2017 na nju.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Kaiser17 - 22.01.2016. 22:22:40
Meni je prva bila mnogo ali mnooogo bolja. Ova mi kako se blizilo kraju bivala sve manje zanimljivo. Klise! Kraj sezone na nivou prave americke patetike!

Slažem se! Prva sezona je maestralna  :najbolja: dok druga ipak malo zaostale po kvaliteti  :sef:
Naslov: Odg: Fargo
Autor: HeadBurn3r. - 25.01.2016. 01:42:57
Sve do ukusa. Meni ova druga bila bolja. Progutao je za dva dana.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Dersu - 25.01.2016. 11:59:00
Druga sezona i meni malo bolja, dosta zabavna izuzev prve i poslednje epizode. Ali je isparila brzo, da ne pročitam komentare ovde zaboravio bih i da sam je gledao.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Nikolin univerzum - 26.01.2016. 01:47:09
Isto glasam za drugu.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 10.02.2016. 15:39:06
Počeo sam jučer opet remek djelo od druge sezone  dobar-poso oduševljen samo kako su nam podvalili vrhunski MacGuffin
sa mlađim bratom. I kako se od tog trenutka cijela radnja polagano miče od točke A do točke B i utječe na sve likove.

Predivan razvoj radnje.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: den78 - 21.05.2016. 00:18:53
Ewan McGregor u trećoj sezoni. clapp
http://tvline.com/2016/05/20/fargo-season-3-ewan-mcgregor-dual-role/
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Devil of Hells Kitchen - 22.05.2016. 02:55:12
Ewan McGregor u trećoj sezoni. clapp
http://tvline.com/2016/05/20/fargo-season-3-ewan-mcgregor-dual-role/

Odlican izbor.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Peksijan - 28.05.2016. 10:15:18
ako moze jedna pomoc. pokusavao sam svuda da pronadjem ali bezuspesno. treba mi muzika koja krece nakon prvog minuta finala 2.sezone, kada se u krevetu budi zena od onog policajca. ide neka lagana muzika, klavir, kratko traje... pokusavao sam, kao sto rekoh, svuda da pronadjem, ali na svim soundtrackocima iz 2.sezone i njenog finala, ima 5 numera, medju kojima nema nje. eto, nisam neki optimista, ali ako bi neko pomogao, bio bih puno zahvalan. pozdrav svima.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 28.05.2016. 11:11:09
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Peksijan - 28.05.2016. 11:37:02
ajao, brate moj!!!! hvala ti do neba!
kakva muzika!
Naslov: Odg: Fargo
Autor: amiS - 10.06.2016. 16:31:29
hvala na prijevodima, zoki  smileyNO1

prva sezona - počela je fenomenalno da bi pred kraj (7. epizoda nadalje) izgubila na draži (a pogotovo kad odu u budućnost). billy bob i freeman rasturili. nisam gledao film.

druga sezona - isto odlična, s manje oscilacija. odlični dijalozi i gluma, puno poznatih lica. sjajno su povezali obje sezone. jedino mi je bezveze bilo to s
NLO-ima. mislim da je ono u 9. ep. bilo posve nepotrebno.

u obje sezone su mi smetale glazbeno-usporene sekvence; nije me se dojmio taj dio.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: _Sen - 11.06.2016. 23:38:16
Sad je moderno tripovanje sa paralelnim svetovima i putovanjima kroz vreme...

U.eru svaku seriju, poput Fringe...

Kanda nemaju mašte ili šta god...

Izeš seriju koju gledam dok igram pasijans na računaru...
Naslov: Odg: Fargo
Autor: den78 - 03.11.2016. 20:50:35
Naslov: Odg: Fargo
Autor: bebapecic - 04.11.2016. 01:30:05
hvala na prijevodima, zoki  smileyNO1

prva sezona - počela je fenomenalno da bi pred kraj (7. epizoda nadalje) izgubila na draži (a pogotovo kad odu u budućnost). billy bob i freeman rasturili. nisam gledao film.

druga sezona - isto odlična, s manje oscilacija. odlični dijalozi i gluma, puno poznatih lica. sjajno su povezali obje sezone. jedino mi je bezveze bilo to s
NLO-ima. mislim da je ono u 9. ep. bilo posve nepotrebno.

u obje sezone su mi smetale glazbeno-usporene sekvence; nije me se dojmio taj dio.
Moram da vam kazem da izguglate:Slucaj susreta zamenika serifa sa NLO 1979 god.u Minesoti.Bizarno i uklapa se u tom trenutku u seriju.Ne verujem da bi krenula dalje tim pravcem.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: lemonzoo - 04.11.2016. 02:02:16
To je ovo. http://www.prijevodi-online.org/smf/index.php/topic,18106.msg418784.html#msg418784
Naslov: Odg: Fargo
Autor: amiS - 04.11.2016. 11:01:34
hvala na info. nisam to znao, a nisam ni čitao komentare na ovoj temi
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Goran88 - 22.02.2017. 20:25:39
Treća sezona počinje 19. 4. 2017.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: coadj - 22.02.2017. 22:39:12
e ovo se ceka. hvala za info.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: goran83 - 23.02.2017. 00:10:24
Konačno su objavili datum, čeka se... smileyNO1 clapp
Naslov: Odg: Fargo
Autor: TimeLordHR - 24.02.2017. 23:24:03
Definitivno je reakcija TOO!! iako stvarno nisam očekivao da objave datum manje od 2 mjeseca prije početka. Mislio sam da će se datum znat mjesecima ranije. Pozitivno iznenađenje (ne računajući da mi se milijun serija tad vraća).
Naslov: Odg: Fargo
Autor: sabljarka - 07.03.2017. 20:18:15
tek sada sam otkrio ovu fantastičnu seriju...
stalno me kopka značenje dijaloga šerifa i njegove žene na samom kraju sezone
Betsy: Goodnight, Mr. Solverson.
Lou: Goodnight, Mrs. Solverson. And all the ships at sea.

zašto on kaže baš "all ships at sea"
kakvo to nosi značenje
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 07.03.2017. 20:35:35
Referenca na Waltera Winchella, poznatog američkog radijskog voditelja. Good Evening, Mr. and Mrs. America, and all the ships at sea.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: sabljarka - 07.03.2017. 21:22:21
hvala ti !

Bio sam siguran da ćeš ti to znati. hahahaha
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 12.03.2017. 18:13:28
 :)

Naslov: Odg: Fargo
Autor: coadj - 12.03.2017. 19:19:47
kakva je ribetina meri elizabet.  :o
Naslov: Odg: Fargo
Autor: sabljarka - 12.03.2017. 19:22:59
hahaha
mene tu malo podsjeća na Monicu Belluci
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 12.03.2017. 19:30:13
Ja se nje sjećam još kad je glumila u onoj sapunici Strasti  ;D

(https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/4/44/Mary_Elizabeth_Winstead_-_Jessica_Bennett.jpg/240px-Mary_Elizabeth_Winstead_-_Jessica_Bennett.jpg)
Naslov: Odg: Fargo
Autor: coadj - 12.03.2017. 19:32:17
 u braindead je bila... uh, ne mogu.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Devil of Hells Kitchen - 15.03.2017. 02:07:03
Ima dana.Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mostar - 15.03.2017. 15:47:59
Ovi promo isječci su mi prva liga.
Jedva čekam početak sezone.  ;D clapp
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Commandoguru - 15.03.2017. 21:16:46
Meni je ova fora sa vratima koje joj se ne žale otvoriti a otvore se kad papir proleti ispred njih genijalna...
Naslov: Odg: Fargo
Autor: DžaBuaner - 16.03.2017. 13:47:55
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Devil of Hells Kitchen - 16.03.2017. 21:38:49
Ko ce docekati.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 21.03.2017. 19:33:19
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 22.03.2017. 23:11:31
Opa, imamo i cijeli trailer  :)

Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 07.04.2017. 15:26:12
Evo i duplo dužeg... Naš Goran Bogdan u seriji.  clapp

Najava prevođenja i 3. sezone.

Naslov: Odg: Fargo
Autor: Diesel986 - 08.04.2017. 00:51:54
Aaaaa, još malo, još samo malo  ;D
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Filip991 - 19.04.2017. 20:24:44
zna neko o cemu ce se raditi? i Da li ce biti povezano nekako kao sto je to bilo u prvoj i drugoj sezoni?
Video sam samo negde d aje prica smestena u 201.. godinu.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Goran88 - 19.04.2017. 20:32:12
zna neko o cemu ce se raditi? Da li ce biti povezano nekako kao sto je to bilo u prvoj i drugoj sezoni?Opis treće sezone: McGregor plays the dual lead roles of Emmit and Ray Stussy. Emmit is a handsome, successful self-made man, while his younger brother, Ray, a parole officer, blames Emmit for his misfortunes. Their sibling rivalry leads them into a world of murder, crime, and mobsters.


Video sam samo negde d aje prica smestena u 201.. godinu.


Priča biće smeštena u 2010. godini.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: win32 - 20.04.2017. 19:36:09
Pocelo je!!  kokicekola kokicekola kokicekola
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Devil of Hells Kitchen - 20.04.2017. 21:21:56
Haha, urnebesan zaplet.
Ali scena kada Niki izlazi iz kade gola, ocekujuci da Ron otme pistolj iz ruke onom dzankiju hahaha. Mada i sve nakon toga, drzao sam se za stomak.

Zanimljivi likovi, dobra muzika, primamljiva atmosfera. Iskreno, iako deluje da svaka naredna sezona kopira puno toga iz prethodne, opet postoji dosta svojstvenosti i orginalnosti. Ocekujem jos jedno lepo iskustvo sa Fargom.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: TimeLordHR - 20.04.2017. 22:40:17
Gledanje Farga prava je poslastica.

Za sad je sve cakum pakum, bravo svi. Pjesme u epizodi bih istaknuo, baš su otkačene, a nevjerojatno se uklapaju. Gluma svakoga je super. Trenutci kad ima krvi su odlični. Kratki chitchat dijalozi su izvrsni i urnebesni. Dosta je mračno, ali to je Fargo. Uživam. Dobar početak.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: nenad.d - 22.04.2017. 19:59:38
Hvala Zoki. Alminov sync paše i za 1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-RARBG
Naslov: Odg: Fargo
Autor: DžaBuaner - 22.04.2017. 20:04:48
Početak obećava... smileyNO1
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Dzi - 23.04.2017. 11:06:54
Kida serija. Bez problema odrzavaju kvalitet za sada..
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Neozbiljni pesimista - 24.04.2017. 02:44:46
I meni se sviđa početak ove sezone.
Odličan crni humor...
Naslov: Odg: Fargo
Autor: TimeLordHR - 27.04.2017. 18:37:54
U drugoj epizodi je bilo više set-upa nego kvalitetne radnje, ali sve će se to isplatiti.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Devil of Hells Kitchen - 28.04.2017. 15:45:21
Ko god je osmislio imena VM Varga i Nikki Swango je jebeni car.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: nenad.d - 01.05.2017. 19:46:05
Zoki hvala i titl paše i za 720p.HDTV.x264-FLEET. Druga nam nije nešto bog zna šta donela ali dolazimo do nekih zaključaka. Kraj epizode zatvaraju Gogol Bordello, ruski cigani iz USA.  ;D Slušao sam ih i gledao na EXIT-u, i svakako preporuka svakome da ih vidi uživo, ako ima prilike.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Dzi - 02.05.2017. 21:18:15
Dobra je i druga epizoda. Imamo pricu, ostaje jos da je razrade kako treba. Glumci, atmosfera, muzika su na nivou.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 04.05.2017. 02:56:04
Pogledane prve dvije epizode i zasad mi se manje sviđa od prve sezone, a kamoli od druge. Nisu me likovi impresionirali. Pokušavam naći što mi je tako off jer nešto je i došao sam do zaključka da su mi ti njihovi naglasci, način govora totalno neuvjerljivi za razliku od prve dvije sezone. Kao da i same glumce to koči.

Ewan McGregoru svaka čast što glumi dva lika. David Thewlis je odličan i trenutno glumac koji izvači ovu sezonu, a Mary Elizabeth Winstead isto može proć  ;D

Dakle, dobre su ove dvije epizode, ali nisu me tako impresionirale kao početne epizode prve dvije sezone.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: coadj - 06.05.2017. 01:19:58
meni prva ep. onako. ravnodusan.
druga...
ne pamtim da sam se tako smijao. fantasticno. jebeni fargo.
e ne znam dje je treca.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mostar - 15.05.2017. 17:34:26
Da li samo ja ne mogu otvoriti prevod: Fargo - 03x04 - The Narrow Escape Problem 720p.WEB-DL HR ?
Naslov: Odg: Fargo
Autor: zkarlov - 15.05.2017. 17:36:56
Probaj sa 7-Zipom
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mostar - 15.05.2017. 20:43:59
Snašao sam se. Hvala.
Nije loša epizoda. Zakuhava se.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Perkone - 16.05.2017. 13:55:55
Kako me iritiraju sa tim izvestacenim glasovima  thumb-down . Ne znam koji im je to stos kada toga nije bilo prethodne 2 sezone. Sto se tice sezone naspram prethodne dve jedva prosek neki. Tek od sledece epizode deluje da ce biti zanimljivo na nivou pravog Fargo-a.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Commandoguru - 16.05.2017. 16:48:53
Kako nije bilo, pa u prvoj je pola njih govorilo tim smješnim nordijsko-engleskim naglaskom.
U drugoj je bilo malo manje, no Kirsten Dunst je govorila tim naglaskom samo kaj je to njoj "po domaće" pa nije izvještačeno.

Naslov: Odg: Fargo
Autor: Perkone - 16.05.2017. 20:38:41
Onda sam zaboravio ili mi je vise delovalo prirodno.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: coadj - 23.05.2017. 02:48:29
hmmm....
djavolski komplikovana serija.
nije cw jebi ga.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: TimeLordHR - 23.05.2017. 19:50:57
Radnja polako napreduje, i ništa više. Nadam se vidjeti nešto uzbudljivo i to jako uskoro. Gluma i likovi mi se sviđaju, ali meni se ne čini da se radi puno stvari...
Naslov: Odg: Fargo
Autor: TimeLordHR - 25.05.2017. 16:13:43
Prespora epizoda za ovako dinamičan završetak. Jedva čekam vidjeti što policajke namjeravaju.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Devil of Hells Kitchen - 25.05.2017. 19:21:29
Ali Sy nakon sto je Varga ispricao svoju pricu.
Citat:
...what?!
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Indoctrinator - 01.06.2017. 12:08:57
Meni se treca sezona jos i najvise svidja. Radnja ide nekim mirnijim tokom, nista usiljeno ni preterano. Dobri su likovi ali ne iskacu ispred radnje
kao sto je bilo u drugoj sezoni gde su likovi bili fenomenalni za moj ukus i preterano upecatljivi (kao da su ispod Tarantinovog cekica) - za godinu dana mozda se i necu secati radnje
ali likova sigurno hocu  clapp

Ono kad sednes i pogledas cetiri epizodo u cugu i ni u jednom trenutku ti nije dosadno nego hoces jos. Bravo za Fargo svaka sezona sve bolja i bolja. Meni je i serija bolja od filma.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Dzi - 03.06.2017. 21:39:07
Fantasticna sedma epizoda. Sezona je sve bolja, ostale jos 3 epizode i ako budu dobre, mozemo konstatovati jos jednu odlicnu sezonu.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: TimeLordHR - 06.06.2017. 17:59:46
Fantasticna sedma epizoda. Sezona je sve bolja, ostale jos 3 epizode i ako budu dobre, mozemo konstatovati jos jednu odlicnu sezonu.
Da, ova sedma epizoda je svakako poboljšala stvari.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mister No - 09.06.2017. 11:49:59
Fantasticna osma epizoda! I ova sezona mi je pun pogodak.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: TimeLordHR - 10.06.2017. 07:49:45
Osma epizoda najbolja u cijeloj sezoni. Sve je tako genijalno, a pogotovo prvi dio.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: TimeLordHR - 10.06.2017. 13:19:43
 :o
http://ew.com/tv/2017/06/09/fargo-season-3-last/
Naslov: Odg: Fargo
Autor: toshiro75 - 10.06.2017. 14:27:42
Novi ček će riješiti problem.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mostar - 18.06.2017. 21:28:32
Odlična predzadnja epizoda. Jedva čekam finale.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: TimeLordHR - 21.06.2017. 10:13:06
Odlična predzadnja epizoda. Jedva čekam finale.
Forwardiram. Jako mi se svidjela.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: coadj - 24.06.2017. 00:56:07
vrhunska sezona. je jako malo slabija od prve dvije, ali...
kakva se zaledih kad su pospremali mrcenu meri elizabet.  :o au jebote kakva scena. pi.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Perkone - 24.06.2017. 10:32:33
Za mene je ispod proseka za Fargo, ne moze da se poredi sa prve dve sezone. Ni negativci mi nisu bili tolko upecatljivi kao u prve dve sezone.  Al opet je bilo zanimljivo za gledanje.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Perkone - 24.06.2017. 10:33:59
p.s. ja ne znam zasto mi je sada smanjena recenica do ne citanja, neka moderator izbaci size ako je nekako uspeo da se nadje u recenici.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mostar - 24.06.2017. 12:30:12
Meni je sezona odlična. Jedino mi je finale malo pokvarilo dojam. Nekako mi se čini kao da su nabrzaka nešto smislili, samo da zaokruže priču.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: DeRadicci - 25.06.2017. 11:15:34
Ne mogu da verujem koliko je ovo bilo nezanimljivo. Prica nikakva a likovi ni do kolena onima iz druge sezone.
Jedino Varga je odlican.

Da nisam gledao sve u cugu, verovatno bih batalio nakon trece epizode koja mi je bila i najlosija.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: TimeLordHR - 25.06.2017. 17:39:35
Sezona je bila, ono, zaboravljiva. Dobra, ali ni blizu prve dvije. Svidjela mi se, ali ni blizu koliko su mi se druge svidjele.
Ostajem pri svome da mi je prva sezona najbolja.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Никола - 06.07.2017. 14:02:57
Prva sezona serije mi je bila dovoljno dobra i zanimljiva da sam jedva čekao sledeću.
Druga je bila odlična, bolja od prve, nekako je sve bilo na mestu i baš po mom ukusu, što bi se reklo 10/10.

Finale ove treće pokvarilo je malo utisak o inače slabijoj sezoni, na momente su podsetili na prve dve kroz prvih 9 epizoda, mada neke stvari su mi smetale konstantno (npr. fokus na njegove zube i zbog istih Vargino kreveljenje je prestalo vrlo brzo da mi bude zanimljivo).
U svakom slučaju, serija mi je i dalje draga i gledaće se i iščekivati nova sezona ukoliko je bude.

Sent from my D5503 using Tapatalk

Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 20.12.2017. 04:57:30
Pogledana treća i četvrta :)

Puno bolje epizode od prve dvije, a možda je i do stanke koju sam si uzeo od serije. Volim kad otiđu u tu neku metafizičku kategoriju kao u trećoj epizodi. Samo ne znam kuda ova sezona vodi jer nema mi niti jedne zanimljive radnje kao u prve dvije sezone. Carrie Coon i Mary Elizabeth Winstead blistaju.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mostar - 20.12.2017. 07:22:08
Ima li naznaka za 4. sezonu?
Naslov: Odg: Fargo
Autor: coadj - 20.12.2017. 09:02:07
jos u toku trece sezone sam naisao na clanak dje je, cini mi se noah hawley rekao da nemaju ideja za 4tu sezonu, i da je to to. a inace je on zauzet legionom.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 21.12.2017. 05:34:23
Pogledana peta i šesta  :)

A jadna Mary  :(

Radnja je napokon malo krenula, nisam očekivao da će se dogoditi ona scena ali eto neka je sad imamo seriju.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 28.12.2017. 03:47:11
Pogledana treća sezona  :)

Na kraju ispalo dobro. Kako je sezona odmicala, postojala mi je sve bolja i bolja. Imala je iste probleme kao rani dio sezone, ali kako su se neke stvari počele riješavati tako je postajalo bolje. Kraj se može shvatiti na više načina. U pravu je kad je rekao one stvari oko istine. Drago mi je da je tako završilo
jer samo možemo nagađati jel su ušli drotovi ili neki njegov koji će ga oslobodit. U stvarnosti se to događa da uđe neki i oslobodi kriminalca najbolji primjer je Zdravko Mamić. On je Varga.

Najbolje sezone:
2 - odlična
1 - vrlo dobra
3 - dobra
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Goran88 - 05.01.2018. 21:29:21
Obnovljeno za 4. sezonu.

Emitovaće se u toku 2019. godine.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: coadj - 05.01.2018. 22:08:45
svasta, nijesam ocekivao. po meni nepotrebno.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: DeRadicci - 06.01.2018. 01:17:34
Zasto nepotrebno, kada je ionako antologijska serija u pitanju...
Naslov: Odg: Fargo
Autor: coadj - 06.01.2018. 01:35:48
...jer ja odlazim kroz sume sjevera...
 ;D
hahahahhha
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 06.01.2018. 11:43:40
Ma neka su obnovili. Gledat će se.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: win32 - 07.01.2018. 18:54:32
Odlicna serija, jedna od najjacih i jedva cekam novu sezonu.

Ma samo neka snimaju, mi mozemo biti samo u plusu.  drinks
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mostar - 08.01.2018. 18:48:28
Evan McGregor dobio zlatni globus za ulogu u Fargu.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mulder - 09.01.2018. 00:25:10
Čestitke, ali Kyle je po meni trebao.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: TimeLordHR - 09.01.2018. 01:07:25
Čestitke, ali Kyle je po meni trebao.
Apsolutno se slažem.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: TimeLordHR - 03.08.2018. 22:51:14
Obnovljeno za četvrtu sezonu, Chris Rock u jednoj od glavnih uloga.

https://variety.com/2018/tv/news/chris-rock-fargo-season-4-fx-1202894560/
Naslov: Odg: Fargo
Autor: milanperky - 19.01.2019. 16:15:58
Zna li se kada pocinje sa emitovanjem 4 sezona.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Никола - 19.01.2019. 16:33:16
IMDB kaze expected 2020

Sent from my E5823 using Tapatalk

Naslov: Odg: Fargo
Autor: milanperky - 23.01.2019. 17:27:22
Da video sam. Vidim radnja smestena u 1950.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: pklat - 07.12.2019. 12:17:53
Uželeo sam se Farga,legla bi u ove zimske dane.Nova sezona na proleće,navodno.
Vidim i Jason Schwartzman u novoj sezoni.
Naslov: Odg: Fargo
Autor: DžaBuaner - 13.03.2020. 11:30:47
Naslov: Odg: Fargo
Autor: pklat - 13.03.2020. 13:40:44
 clapp
Za mesec i kusur dana!
Naslov: Odg: Fargo
Autor: thrgovi5 - 18.04.2020. 12:52:59
Počinje  clapp clapp
Naslov: Odg: Fargo
Autor: HeisenbergNS - 19.04.2020. 11:59:24
Ne počinje. Odloženo do daljnjeg.
Nadamo se što pre!
Naslov: Odg: Fargo
Autor: thrgovi5 - 19.04.2020. 20:12:59
Ne počinje. Odloženo do daljnjeg.
Nadamo se što pre!

WTF?   :o :o

zbog ovakvih stvari su nekad pucali u "vjestonoše"
Naslov: Odg: Fargo
Autor: Mostar - 02.05.2020. 12:46:17
Kad će, priča li se šta?
Naslov: Odg: Fargo
Autor: HeisenbergNS - 03.05.2020. 00:19:14
Puno se očekivalo od ove sezone, pa je automatski poslata na jesen (zbog emija, šta li), a nije ni da će snimanja krenuti nešto ranije za bilo koju produkciju, nažalost. Gledajte propušteno. Fargo će svakako doći. Kad - tad.