Serije > O serijama
Taxi
branicevac:
Simpatična komedija sa ultra ćaknutom ekipom. Svaki lik je priča za sebe, ali je Latka nešto što se retko viđa u TV serijama. Uloga života Endija Kofmana, ako tako može da se kaže, pošto je ceo život proveo u zajebanciji, igri i glumi. Povezano sa ovom serijom je i igrani film Man on the Moon, koji vredi pogledati nakon serije.
Serija sama po sebi je klasičan sitkom, sa kratkim ali efektnim gegovima, upadicama, igrama reči, kao i malo body comedy, sa dodatkom satire i društvene kritike zaodenute u pametan humor.
Preteča mnogih sitkoma tog tipa, gde u jednoj poslovno-prijateljskoj zajednici obitava više likova i frikova, sa puno gostujućih glumaca i glumica.
Ako volite Prijatelje, a, realno, malo ko ih ne voli, dopašće vam se i uvrnuta ekipa iz Taxi.
Istina, sezone bez Latke su, po meni, nešto slabije, MEĐUTIM, zameniće ga (donekle) maestralni Kristofer Lojd, u ulozi časnog Džima Ignatovskog.
Iako je ovo čista komedija, Taxi je otvorio i pokrenuo mnoge ozbiljne teme, na manje ili više komičan način.
Sve u svemu, jaka 8 od 10, za opuštanje i (malo) razmišljanja. drinks
Armati:
Hvala za jedinu prevodjenu epizodu. Cuo sam dobre reci o ovoj komediji. Nasao sam epizodu veom lako za download. :pevusi:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju