Serije > O serijama

La que se avecina

(1/61) > >>

danny75:

Opis:
Ova serija govori o svakodnevnih problemima jedne pomalo specifične zajednice koja živi u "luksuznoj" zgradi Mirador de Montepinar. Govori o teškoćama s kojima se suočavaju mladi pri kupovini stana, u zgradi koja je sve,  samo ne luksuzna. Govori o ljudima koji se bore da prežive hipoteku od 40 godina, kojima samo ostaje nada da će dolazak u ovu zgradu promeniti njegov život. I svima bude potpuno promenjen.

U ovoj zgradi od samo deset stanova, komšije se susreću sa problemima kojih nema ni u jednoj drugoj zgradi u zemlji. U prizemlju žive Enrike Pastor (Jose Luis Gil) i Araseli Madarijaga (Isabel Ordaz) koji se bore da  očuvaju svoj brak i svoju porodicu, čiji mir narušavaju sin tinejdžer (Eduardo García Martínez), dementna tašta (Emma Penella) i problematičan svekar.

U stanu preko puta dve starice Mari Tere (Gemma Cuervo) i Isaskun (Mariví Bilbao) okupirale su kancelariju građevinske firme koja pokušava da proda stanove pre nego što bankrotiraju. Uprkos upornim prodavcima Hoakinu (Guillermo Ortega), Eriku (Elio González)  i njihovom zgodnom šeficom Rakel(Vanesa Romero), starice ne odustaju od svoje želje da ostatak svog života provedu u luksuzu.

Na drugom spratu nalaze se tri sprata. U stanu 1C živi bračni par Resio, Antonio (Jordi Sánchez) i Berta (Nathalie Seseña) koji pokušavaju da svoj dosadan život ispune zagorčavajući život drugima. U stanu pored živi Leonardo (Luis Miguel Seguí), dosadan neženja zaljubljen u Kristinu (Malena Alterio ) koja je iznajmila 1C sa gej Kubancem (Roberto San Martín) nakon što ju je verenik ostavio mesec dana pred venčanje.

Na drugom spratu se nalaze tri stana. U 1C žive Goja (Beatriz Carvajal ) i Visente (Ricardo Arroyo), penzioneri koji su došli u zgradu da proganjaju tek
oženjenog sina Havijera (Antonio Pagudo) i snaju Lolu (Macarena Gómez) koji su kupili stan u potkrovlju.  Pored njih živi mladi bračni par sa troje dece, Amador (Pablo Chiapella) i Majte (Eva Isanta) koji uprkos novčanim teškoćama pokušavaju da održe imidž bogatog i uspešnog para.

U stanu 2C živi Tvrdica, misteriozni komšija koji  im potajno zagorčava život. I kao da im nisu dovoljni svakodnevni problemi srednje klase, u potrkovlje im se uselio mlad i lep glumac (Adrià Collado), čija uspešnost izaziva zavist u zgradi  kod svih, a naročito kod njegovog brata Hoakina. A kada problema nema, uvek su  tu portir Maksi (Eduardo Gómez ) i baštovan Koke (Nacho Guerreros) da unesu nemir u zgradu.

Žanr: komedija

IMDb
TVDb
Wikipedia

Titlovi

Pripremila: tamaraj90

tamaraj90:
Ćao svima!

Ova serija je neka vrste nastavka serije Aqui no hay quien viva. Kome se svidela ta serija, sigurno će i ova biti zabavna.  Kod nas se nikada nije davala, ali lako može da se pronađe.

Nadam se da ćete uživati u njoj, onoliko koliko sam i ja. Ja je gledam kad god želim da se malo nasmejem.

pantagruela:
po stoti put (što u mislima, što u slovima): Tamara hvala ti na prijevodima (i preporukama)  : )

sviđa mi se serija, čak su i neki likovi (npr senjor kuesta, bakice, itd.) zadržali neke svoje karakteristike iz anhqv, samo se treba prilagodit novim imenima i ulogama. doduše, fale mi mauri i emilio, ali ne možeš imat sve ;)

blistava:
Takođe, pohvalila bih seriju, zasad sam odgledala 5 epizoda - kome se svidjela ANHQV, i ova će  :aha:, a posebno se zahvaljujem Tamari na prevodu!  clapp

belgrey:
Obožavam ovu seriju isto kao i Moje drage komšije. Odgledao sam prvih deset epizoda koje imaju prevod, ali izgleda da niko dalje ne prevodi. Da li postoji negde da se nađe makar engleski prevod?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju