Općenito > Makedonci

Општо

<< < (4/4)

Lazarovski:
тие преведените за никита шо ги имам , ги ставив, на чекање се  ;D


Одобрено  clapp clapp clapp

Dzoole:
Мала помош, ми треба синоним за очигледно?

prijatel-MKD:
Хмм! Нема.
 
Евентуално: Јасно, или “Очи ќе ти истера“ зависно од ситуацијата во која треба да се употреби.

Dzoole:
Го употребив видливо по предлог на демон.

Mladen Jakimov:
Имам предлог да се одвојат преведените серии на пример македонски превод во  македонски и кога ќе се кликне на македонски да се отвори линкот и под линк да има серии филмови и кога ќе се кликне на линкот серии да се појават сериите што се преведени на македонски

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju