Prijevodi - Online

Općenito => Makedonci => Autor teme: OKI OKI - 15.03.2011. 17:09:15

Naslov: Одбиени преводи
Autor: OKI OKI - 15.03.2011. 17:09:15
Тука ќе се образложува зошто некој превод не е прифатен или е избришан.
Naslov: Odg: Одбиени преводи
Autor: OKI OKI - 15.03.2011. 17:10:41
juvemkd, преводите неможам да ти ги прифатам. Кога ги отворам во SW хероглифи ми дава, среди ги па повторно прикачи ги