Autor Tema: Beach Girls  (Posjeta: 3793 )

0 članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline daxdavor

  • Ubojica sa šerajzlinom
  • PO moderator
  • Izuzetak
  • *****
  • Postova: 5753
  • Spol: Muški
  • Ni med cvetjem ni pravice
  • Google map koordinata: Moja lokacija
Beach Girls
« : 23.11.2023. 13:32:23 »

Opis:
"Djevojke s plaže" prekrasna je mini serija o snažnim vrijednostima prijateljstva, vječnoj potrazi za ljubavi i srećom, gubitku voljene osobe i novom početku. Priča o dvije generacije, smještena u romantični obalni gradić, istražuje prošlost i realno prikazuje sadašnjost, pokazujući nam kako se nositi gubitkom i otvoriti novo poglavlje sretne budućnosti.
Maddie, Stevie i Emma bile su nerazdvojni trio i najbolje prijateljice koje su kao djevojke ljeto provodile u malenom, tihom gradiću Hubbard's Pointu. Mnogo godina kasnije one su sasvim drugačije žene čiji su se životi u mnogočemu promijenili. Stevie (Julia Ormond) ima velikih problema s alkoholom, Maddie (Katherine Ashby) živi povučeno i daleko od svih, a Emma je izgubila život u tragičnoj prometnoj nesreći. Godinu dana nakon nesreće Emmina kćer Nell (Chelsea Hobbs) inzistira na povratku u maleni gradić kako bi obnovila uspomene na majku, ali i saznala detalje o njezinoj prošlosti. Tako se ona i njezin otac Jack (Rob Lowe) upute u gradić na obali u potragu za prošlosti, istinom i uspomenama na najvažniju osobu svojih života. Odlučna da sazna čitavu priču o tri najbolje prijateljice, poznate kao "djevojke s plaže", Nell će započeti vlastitu pustolovinu preplavljenu nostalgijom i emocijama, ali i novi život na obali koji će joj donijeti uzbudljive prijatelje, zanimljive simpatije i priču koju toliko žudi čuti.


Žanr: drama, ljubavna
Kanal: Lifetime
Godina proizvodnje: 2005.
Glumci: Rob Lowe, Chelsea Hobbs, Julia Ormond, Chris Carmack, Wes Brown, Cloris Leachman, Adam MacDonald...


IMDb
TVDb
Wikipedia
TVmaze

The snooty, snotty, toity, hoity, farty, arty, decaffeinated, fruit-flavored tea-bag, semi-skimmed cream of Gasforth elite.