Razno > Offtopic

NZB (USENET)

(1/2) > >>

Saky:
Ima li tko pozivnicu viška za kakav kvalitetan NZB indexer i news server?
Pokušavam si podesiti auto downloader za serije i filmove na Synology NAS-u koji sam nabavio. Za sada sam još novi u tome, pa ne bi htio plaćati nešto što na kraju možda niti neće raditi.

Također primam i preporuke ako netko ima iskustva s tim.

nenad.d:
https://www.prijevodi-online.org/smf/index.php/topic,432.0.html

Ja koristim Usenet. Imaš indexera i koji su free. Ja koristim SABnzbd program kao klijent i uplaćen nalog na usenetserver.com bila je neka akcija na crni petak pa sam iskoristio, zadovoljan sam sa njima. https://www.reddit.com/r/UsenetInvites/ tu se može ižicati pozivnica za indexere. Sad sve zavisi za šta ti treba.. Kakav materijal uzimati sa Useneta.. Ja sam na 4TB HDD i uglavnom idu filmovi i serije u najboljoj mogućoj kvaliteti, HDD na TV i preko njega sve teramo. Nisam probao još BR diskove iako imam izvor koji samo to radi, bez ripova od scena. Ni ne znam dal bi ga Android Box terao, nisam još probao..

nenad.d:
Evo jedne ponude https://www.eweka.nl/en/landing/speciaal-deal, iskoristi je ako već imaš u planu koristiti Usenet.

Saky:
Koliko sam vidio okolo, ovo je dosta povoljno. Hvala na infu.

Saky:
Sklepao sam stvar i radi dosta dobro.
Programi:
Sonarr (za serije) i Radarr (za filmove) sami traže što skidati (odabrane filmove i serije) po postavljenim parametrima.
Koristim Eweka po preporuci.
Nakon što sam koristio besplatne indexere, platio sam godinu na Drunken Slug jer sam htio neke stare filmove i serije koje je bilo teško naći.
SABnzbd koristim za skidanje, a Plex za gledanje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju