Autor Tema: Notes from the Underbelly  (Posjeta: 2002 )

0 članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline daxdavor

  • Ubojica sa šerajzlinom
  • PO moderator
  • Izuzetak
  • *****
  • Postova: 5753
  • Spol: Muški
  • Ni med cvetjem ni pravice
  • Google map koordinata: Moja lokacija
Notes from the Underbelly
« : 27.12.2018. 17:23:03 »

Opis:
Andrew (Peter Cambor) i Lauren (Jennifer Westfeldt), sretan su mladi par koji je upravo saznao veliku vijest - postat će mama i tata! Iako se presretni budući roditelji još uvijek pitaju jesu li spremni za najveći i najljepši posao u životu, nemaju razloga za paniku jer tu su Julie (Melanie Paxson) i Eric (Sunkrish Bala), njihovi prijatelji koji također iščekuju svoje prvo dijete. Oni su pretjerano uzbuđen i pomalo nepodnošljiv par, što se Andrew i Lauren nadaju da nikada neće postati.
Osim Julie i Erica, tu je i Cooper, Laurenina najbolja prijateljica. Cooper je atraktivna odvjetnica specijalizirana za razvode brakova  i žena kojoj je na prvom mjestu karijera. Ova zgodna plavuša ni ne pomišlja na brak i obaveze, a kamoli djecu, te je odlučna u svojoj namjeri da spriječi najbolju prijateljicu u njezinoj preobrazbi u još jednu od dosadnih kućanica i "mamica". Pojačanje muškom timu je prava ljenčina, Danny, Andrewov buddy, koji ima jasnu svakodnevnu misiju - uloviti što zgodnijeg komada.
Htjeli to ili ne, uz sve brige i odgovornosti koje trudnoća donosi, Andrew i Lauren morat će izaći na kraj  i s uvijek različitim mišljenjima, smiješnim iskustvima i ludim savjetima svojih otkačenih prijatelja. Hoće li uspjeti pomiriti apsolutnu slobodu i spontanost svog starog života s novom odgovornosti koja im ispunjava svakodnevicu? Kako će se nositi sa svojim pretjerano brižnim i urnebesno smiješnim prijateljima?

Izvor: mojtv.hr

Žanr: humoristična
Kanal: ABC
Godina proizvodnje: 2007.
Glumci: Jennifer Westfeldt, Peter Cambor, Michael Weaver, Rachael Harris, Melanie Paxson, Sunkrish Bala

IMDb
TVDb
Wikipedia
TVmaze
epguides

« Zadnja izmjena: 28.12.2018. 14:40:24 maksi »

The snooty, snotty, toity, hoity, farty, arty, decaffeinated, fruit-flavored tea-bag, semi-skimmed cream of Gasforth elite.