Razno > Offtopic

Zanimljivosti

<< < (2/269) > >>

Šćepo:
Američki Nacionalni arhiv zaturio je kompjuterski hard disk iz vremena mandata bivšeg predsjednika SAD Bila Klintona, i nudi nagradu od 50.000 dolara za svaku informaciju koja bi omogućila nalaženje diska.

Eksterni hard disk korišćen za skladištenje podataka Bijele kuće u vrijeme dok je Klinton bio na čelu države, nestao je u martu sa polica Nacionalnog arhiva u Koledž parku, u američkoj državi Merilend.

Prema riječima predstavnice tog arhiva, hard disk tipa "maj buk" (MY BOOK) kapaciteta dva terabajta - najveći koji se može naći na tržištu - sadrži lične informacije, mnoštvo imena i privatnih brojeva.


Arhiv, kako je rekla, ne može da utvrdi koliko se tačno podataka nalazi na disku koji je koristila kancelarija predsjednika.

Dok tajne službe istražuju slučaj, Nacionalni arhiv u saopštenju navodi da "za sada nema dokaza da je nestali hard disk bio meta zbog svoje sadržine" i dodaje "da nema indicija da je ukraden".

"Nagrada u kešu koja može da dostigne 50.000 dolara biće poklonjena za svaku informaciju koja će dovesti do nalaženja diska", navodi se u saopštenju.

Šćepo:
Suzan Bojl, pjevačka senzacija koja se pročula u svijetu zahvaljujući "anđeoskom" glasu, izgubila je u finalu takmičenja "Britain's Got Talent", javile su svjetske agencije.

Pobjednik je, poslije glasanja publike u subotu uveče, grupa od 10 uličnih plesača "Diversity", kojoj pripada ček na 100.000 funti (160.000 dolara) i pravo da nastupi na jednom spektaklu za britansku kraljicu Elizabetu II.

Grupa "Diversity" je na kladionicama bila šesti favorit, a za njihov nastup sudija Sajmon Kauel je rekao da je "sušto savršenstvo".

"Kad bi trebalo da dajem ocjene, ovo je jedini nastup večeras kojem bih dao 10", rekao je poslije njihovog nastupa.


Suzan Bojl (48), koja je bila favorit, i sinoć je pjevala pjesmu "I Dreamed a Dream" iz mjuzikla "Jadnici" koja joj je donijela globalnu slavu kad je u aprilu postavljena na internet, od kad je "skinuta" više od 150 miliona puta.

Poslije završetka telefonskog glasanja publike, ona je pohvalila grupu "Diversity", a uoči finala je rekla da je iskustvo koje doživjela takmičeći se "bilo vrijedno truda".

Uprkos tome što nije pobijedila nego bila drugoplasirana, vjeruje se da će joj neka diskografska kuća ponuditi veoma povoljan ugovor, zbog slave koju je stekla i impresivnog glasa.

radrad:
Pogledao sam i jasno mi je zasto su pobedili...

Stvarno savrseno.
http://www.youtube.com/watch?v=PtwVfJqBfms

SuperSerb:
Evo nesto interesantno:

http://www.youtube.com/watch?v=3SNYtd0Ayt0&feature=player_embedded

Odgledajte obavezno!

SuperSerb:
Jedna Izraelka greškom je bacila dušek sa milion dolara skrivenih u njemu, što je rezultiralo frenetičnom pretragom kroz tone smeća na nekoliko deponija, javili su u sredu izraelski mediji.Žena je Armijskom radiju ispričala da je u ponedeljak kupila nov dušek staroj majci da je iznenadi, a stari bacila. Tek tada je saznala da je majka u dušeku skrivala životnu ušteđevinu.
Kad je otišla po bačeni dušek, utvrdila je da su ga đubretari već odneli, a pretraga po tri deponije nije dala rezultata. Upravnik jedne od deponija izjavio je da njegovi zaposleni pomažu u potrazi ženi koja je "potpuno očajna", ali je napomenuo da je teško pronaći dušek u 2,5 tone smeća koje se tamo izbaci svaki dan.

LOL

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju