Razno > Televizija

Satelitska: Novi kanal Sky Atlantic HD u paketu Sky DE

(1/2) > >>

Almin:
Visoka kvaliteta televizijske zabave

U maju mjesecu u njemačkom Sky paketu počinje novi kanal koji će ići u isključivo HD rezoluciji pod nazivom Sky Atlantic HD. Na ovom kanalu će se prikazivati najnovije serije iz produkcije najuspješnijeg američkog premium kanala - HBO-a. Vrhunac je naravno ekskluzivna televizijska premijera 2. sezone "Game of Thrones", najgledanije i najbolje serije prošle godine (u anketi stranice i foruma "prijevodi online" je zauzela ubjedljivo prvo mjesto, op.a.).

U nadolazećim mjesecima će uslijediti TV premijere i drugih serija, kao što je 3. sezona serije "Boardwalk Empire". Osim toga, na Atlantic Sky HD će se prikazivati i popularne nagrađivane serije iz produkcije HBO-a poput: "The Sopranos", "Entourage", "The Wire", "Angels in America", "Band of Brothers" i još mnogo toga.

Sve serije na ovom kanalu će biti dostupne u izvornom engleskom i njemačkom jeziku.

Izvor: h**p://www.sky.de/web/cms/de/film-news-120312-der-neue-sender-sky-atlantic.jsp

POZDRAV

Aleks@:
Svaka čast što će biti i originalni zvuk, a ne samo odvratno kokodakanje na nemačkom kao što nemci imaju običaj da urade. smileyNO1

nenad.d:
To kokodakanje se zove, zaštiti svoj jezik od uticaja drugog jezika. Nije to bez veze urađeno. To samo kod nas, može da dođe gost u jutarnji program i da ga voditeljka najavi da se bavi advertajzingom?! Moji mater i ćaća ne znaju šta je to, ali znaju šta je reklama..
Super. Onda će scene izabacivati i te verzije na tržište. Biće u izobilju.

Aleks@:
U redu je ovo što kažeš, ali ne bih mogao da gledam strane filmove sinhronizovane na srpskom ili hrvatskom da mi neko plati. Oni ladno ne znaju kakvi su stvarni glasovi glumaca koje godinama gledaju u filmovima i serijama.

Plus što naučiš dosta dok upoređuješ izrečeno i ono što piše u titlu.

nenad.d:
Istina Aleks, ali takva su društva prinuđena na to. Veliki je broj stranaca, raznih jezika je prisutno dosta i još da puste audio engleski na TV, pa i ovako su već amerikanizovani Spoiler for Hiden: klinci su svi pod uticajem MTV-a i Tokio Hotela(u švaba, u društvu gledaju da se na svaki način isprdaju sa njima).. a u samom interesu je društva i ljudi da se što pre nauči taj jezik, sa druge strane oni koji ga moraju učiti, dosta im pomaže gledanje TV. Kod nas je to još uvek ne zamislivo ali sad kad raja iz EU krene kod nas masovno da se useljava, prebacujemo sve na sihronizaciju. ;D
Nemci rade titlove, to je po meni dobar izbor, ljudima koji moraju da nauče taj jezik, a imaju "podlogu" jezika drugog, engleskog. Za serije, izbacuju titlove, kao što ova zajednica ovde radi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju