Posto imamo teme za televizore, kompjutere, knjige, filmove itd, mislim da ni ova tema nece smetati.
Ovde mozemo da komentarisemo o telefonima koje imamo, koje smo koristili, koje preporucujemo, kao i o operativnim sistemima samih telefona (Android, Symbian, WP ... ), korisnim aplikacijama itd.
Evo recimo ja trenutno imam Nokiju 5530 XpressMusic i ona nije nesto ispunila moja ocekivanja. Ima neke greske koje me strasno nerviraju (uglavnom bagovi softvera), Symbian uopste nisam mogao da iskoristim kao sto je to ranije bilo. Nameravam da predjem na HTC mozda, ili eventualno neki Samsung. Sto se tice HTC-a, prednost je u vecim displejima, boljim odzivom na dodir, i jos pored dosta toga korisnog (ili ne), dosta telefona koristi Windows Phone operativni sistem. Nisam imao prilike sa njim da se sretnem dosad, medjutim u Symbian sam polagao velike nade, a dobio corak. Sa druge strane opet imam, recimo, Samsung sa Androidom, sa kojim se takodje nisam susretao, ali opet mi nekako WP deluje pouzdaniji...
Kakva su vasa iskustva?
P.S. Sto se mene tice, ocekivanja mi nisu mnogo velika. Voleo bih da ima malo veci ekran, zbog citanja knjiga i eventualnog gledanja nekog filma, serije i da mu softver bude funkcionalan, da ne baguje i sl.