Slazem se sa ovim linkovima i tako to, super je, ali ja bih predlozio neke druge stvari:
Kao sto vidite ovde vecina ljudi skida titlove, prevodioci su u velikoj manjini, sto znaci da vecina njih i ne zna nesto engleski, (mislim na ove sto ne prevode) i sada, sta ce tim prosecnima da znaci neki link, gde je sve totalno na ENG, tako da ja bih predlozio, da u kratkim crtama, tipa onako nekoliko recenica, moze se naci, moze i da napise neko, nema ovde milion serija, da se napise o seriji na nasem jeziku, da kada neko pogleda, ukratko u tipa 10 recenica vidi o cemu se tu radi...
Sledeca stvar, moram da objasnim na primeru, npr pisem u temi tri serije, i nalazim se u podforumu serije, kada sa desne strane vidim da nije moj poslednji post, tada udjem u temu da vidim sta je ko napisao, ali da bih to uradio, treba da se sa ono kolone pomerim na serije levo, da obratim paznju da kliknem na poslednju stranicu, a zatim sa vrha stranice da se spustiim do dna, to i nije tako mrkotrpno, ali za stalne clanove to jeste neko oduzimanje vremena, zato predlazem, da kao u glavom delu foruma, postoji pored nicka, ko je poslednji post napisao, da moze da se klikne, i da spusti na Dno stranice!!! A ono sa brojevima neka ostane za vrh, pa kome vise odgovara, mislim da je vecini bolje ovo prvo!
Poruke, bice kao neki chat, ok, ali treba da bude omogucena bolja komunikacija sa PP tj, treba da postoji neki odeljak, arhiva ili tako nesto, i da mozes u taj deo da stavis a da to ne bude u primljenim, ili ako hoces moze na oba mesta! I da tu kao covek cuvas nesto trenutno sto je bitnije! Takodje je nepotrebno da kada ides stalno na Replay, tj odgovori da svaki put, stoji potpis ispod i slika, sta vec ko ima, npr da bude nesto nalik FB kako se tamo poruke...Ovde nesto pitam, odgovori mi 3-4 poruke, cela strana, a u njima ima 4 recenice! To bi po meni trebalo da se sredi...
Zahvalnice, glupo je da se onako pise, ako neko hoce nesto da napise, od prevodioca moze tamo, prevodioci su otvorili u tom delu, pa tu neka dobiju komentare od "strucnijih" a ovako neka se naprave pored prevoda, ili na profilu clana da mozes da se zahvalis, i da se to sabira, kao npr poruke koliko je neko napisao..Ovako tipa ima 10 strana zahvalnica, i sada ako je neko pohvaljen na trecoj strani, kao i da nikada nije, ovako neka stoji pored, pa neka se vidi koliko neki ljudi rade...A moze da se odradi tipa neko ogranicenje, ako si uplaodovao 10 titlova ne moze da ti se jedan clan zahvali vise od 10-15 puta ! Tako da se spreci, da neka budala ne klikce 200 puta !