Općenito > Makedonci

Одбиени преводи

(1/1)

OKI OKI:
Тука ќе се образложува зошто некој превод не е прифатен или е избришан.

OKI OKI:
juvemkd, преводите неможам да ти ги прифатам. Кога ги отворам во SW хероглифи ми дава, среди ги па повторно прикачи ги

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju