Općenito > Makedonci

Општо

(1/4) > >>

OKI OKI:
Тука можете да дискутирате на сите теми а за кои нема отворено посебна тема. Можете да предложувате идеи, поврзани за форумот, за страната и за се останато но во рамките на правилникот.

Dexter`s Lab:
кога ќе го испратите нов поднаслов, за тоа пишуваат на  главната страница од серија

Гледам многу нови македонски преводи, но нема најава за тоа

OKI OKI:

--- Citat: Dexter`s Lab - 17.03.2011. 21:08:49 ---кога ќе го испратите нов поднаслов, за тоа пишуваат на  главната страница од серија

Гледам многу нови македонски преводи, но нема најава за тоа

--- Kraj citata ---


Нема најава затоа што тие преводи се претходно преведени, уште пред да ја имаме таа можност да ги поставуваме нашите преводи тука.

Dexter`s Lab:
тоа не е важно. само велат "Додадени преводи за сезона 1 на македонски јазик" или нешто слично

OKI OKI:
Брат не те сваќам, што треба да направиме?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju