Volim kad gledam filmove da mi titl bude centriran, čak i u ovakvim situacijama
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
- Bbbbb.
Mnogo je prijatnije
U traženju načina da budem nezavisan od podešavanja plejera, palo mi je na pamet da pokušam sa centriranjem teksta titla u EmEditor-u. Mislio sam da bi makro možda to mogao da sredi. Pitao sam to g. Yutaka Omuru, i on mi dao ovaj link
http://homepage1.nifty.com/kksoftware/files/recycled.htmli savet da probam sa AlignCenter pluginom za EmEditor (možete naći njegovu portabl verziju, da ne instalirate. 14.8.1 je zadnja verzija za XP). Raspakujte zip pa AlignCenter.dll ubacite u Plugin folder EmEditor-a.
Ne treba vam AlignCenter.txt, pretpostavljam da je to kod za plugin.
Nažalost, plugin je pisan na japanskom
Pokušao sam nešto sa selekcijom linije (ili 2, 3 najviše) da vidim radi li i uspeo, a da ni sam ne znam šta sam radio. Dakle plugin radi. A kako su srt i sub asocirani sa SW, rezultat je više nego zapanjujući. Kao da je SW zapamtio podešavanja iz onog fajla koji sam sređivao, pa je sad svaki fajl koji učitam u SW automatski centriran.
Čak je i ovo centrirano
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
- Bbbbb. - Bbbbb.
Može li neko da skonta šta se to dešavalo?
I sad sam potpuno ubeđen da može da se napiše skripta za SW koja bi radila isto.
Svaki plejer koji imam prikazuje centriran titl,
osim Pot Player-a.Takođe nisam siguran je li potrebno raditi ovo ako plejer ima u postavkama mogućnost da prikaže centriran tekst. Bilo bi lepo da negde na jednom mestu bude post za centriranje titla u svim značajnijim plejerima, GOM, BS, MPC-HC, VLC, VMP...