Novi postovi

 Str: [1] 2 3 ... 10
1
O serijama / Odg: False Flag
« zadnji post bf1947 Jučer u 22:22:53 »
Actress Uma Thurman will star in “Suspicion,” the AppleTV+ remake of the Israeli thriller drama “False Flag,” originally called “Kfulim”
2
O serijama / Odg: False Flag
« zadnji post zoranp Jučer u 17:32:08 »
Gdje ima skinuti prvu sezonu?
Ovo što nađoh nema seedova. Kfulim S01 SrbSubs 720p HDTV x264 SbR.
Hvala.
3
O serijama / Odg: Losing Alice
« zadnji post bf1947 Jučer u 16:23:37 »
Kak se ono veli? San snova? Ovaj izraelski bonbončić je krasan. Kao i obično gluma na visini. Dobro ne baš svaka uloga, ali to zadire u ukuse. Za Ayelet Zurer se zna, ona je mega zvijezda i van Izraela, ali Lihi Kornowski je savršena. Uloga po mjeri, koju je odigrala maestralno. Kasnije ćemo saznati da ovo "uloga po mjeri" i nije fraza koja bi mogla okarakterizirati, u punom obimu, ono što Lihi može. Mlada, ali velika je to glumica, od onih koji se takvim rađaju, pa tek onda školovanjem nastaju. Lihi je jednom riječju, maestralna. A serija više nego dobra.
4
Losing Alice
5
The Catherine Tate Show
6
O dokumentarcima / Exterminate All the Brutes
« zadnji post zzoe Jučer u 14:20:36 »

Opis:
Četvorodelni igrano-dokumentarni serijal poznatog reditelj Raoula Pecka pruža vizualno zapanjujuće putovanje kroz vreme, u najmračnije doba čovečanstva. Pek dekonstruiše stvaranje i maskiranje istorije, zadirući duboko u eksploatatorske i genocidne aspekte evropskog kolonijalizma, od Amerike do Afrike, i njegove uticaje na današnje društvo.


Žanr: dokumentarna, istorijska
Kanal: HBO
Godina: 2021


IMDb
TVDb
Wikipedia

Titlovi

7
O serijama / Odg: False Flag
« zadnji post tachijana Jučer u 13:09:22 »
Odlicna prva sezona...Gledace se i druga obavezno...Hvala za prevode :)
8
O serijama / Losing Alice
« zadnji post zzoe Jučer u 12:35:53 »

Opis:
Izraleski psihološki triler o Alis, 48-godišnjoj rediteljki čija karijera usporava, dok ona oseća sve veći umor pred beskrajnom energijom svoje tri ćerke koje odgaja sa Dejvidom, uspešnim glumcem. Jednog dana Alis slučajno upoznaje Sofi, 24-godišnju fatalnu scenografkinju, i ubrzo postaje opsednuta njom. Serija kroz faustovski zaplet istražuje teme kao što su krivica, ljubomora, strah od starenja, bes i složene odnose koje žene mogu imati jedna sa drugom.

Izvor: TVDb

Žanr:drama, triler
Kanal: HOT, Apple TV+
Godina: 2020.


IMDb
TVDb
Wikipedia

Titlovi

9
O serijama / Odg: False Flag
« zadnji post bf1947 Jučer u 08:15:51 »
Evo i prvih epizoda 2. sezone ove odlične izraelske serije. Dosta sam takvih prevodio, ova je svakako u samom vrhu. Da ne pričam o sadržaju, obrazac je isti kao i u prvoj sezoni. Nekolicina ljudi, s dovoljno vlastitih životnih problema, optužena je za nedjelo. Ono što mene posebno oduševljava je gluma. Od najmlađeg do najstarijeg člana postave čisti glumački vrhunac. Nema tu preglumljavanja, nepotrebnih poteza i sličnih gluposti, svojstvenih onima koji nisu pazili u školi  u_jeeeeeeeeee u_jeeeeeeeeee u_jeeeeeeeeee. Pravi vrhunski profesionalci. I da, kad sam vidio da se nitko ne hvata serije, odlučio sam se ja. Zbog Lihi Kornowski, mlade izraelske zvijezde. Tko je gledao seriju Losing Alice, zna o čemu se radi. :) Toliko za uvod. Tko se ovo odluči gledati, neće pogriješiti.
10
Prijedlozi serija i dokumentaraca / El tiempo que te doy
« zadnji post Tweegy Jučer u 00:16:56 »

Opis:
Kada se veza Line i Nika okonča, Lina počinje borbu sa sopstvenim osećanjima. Svaki minut koji ne misli na Nika je još jedan minut koji posvećuje sebi. Počinje život iznova, seli se, traži novi posao i istražuje nova iskustva. Ali ono što Lina zaista pokušava jeste da zaboravi ljubav iz prošlosti, svoju prvu ljubav. Putovanje kroz vreme gde će uspomene i slomljeno srce učiniti da osetite da je njihova priča i vaša.

Međunarodni naziv: The Time It Takes
Žanr: romantična drama
Jezik: španski
Kanal: Netflix
Godina: 2021.
Scenario: Pablo Fernández, Inés Pintor Sierra, Pablo Santidrián
Režija: Inés Pintor Sierra, Pablo Santidrián
Uloge: Álvaro Cervantes, Nadia de Santiago, Susana Abaitua, Cala Zavaleta, Nico Romero, Carla Linares, Moussa Echarif, Prince Ezeayim


IMDb
TVDB
Wikipedia


 Str: [1] 2 3 ... 10