Gledao sam Beoviziju sa drustvom i bilo je kako sam pretpostavio,ocaj.
Prvo organizacija ocajna,pesme nikakve.Nista ali bas nista sto bi moglo da bude "in",pevljivo i veselo.Sve usporeno,fazoni od prethodnih godina.
Ziri necu da komentarisem.Kada se Jelena Tomasevic pojavila izasao sam malo da se izluftiram jer nisam mogao da je podnesem,naduvana seljanka koja misli da je neko i nesto.
Pre ovoga sam gledao i hrvatsku Doru,mogu reci bilo je bas ugodno.Lepa organizacija,zanimljivo,dobra i vesela voditeljka.Pesme mogu da kazem da su bile dobre,par lepih pesama koje ce se slusati.Prvom prilikom uzecu disk.
Mislio sam da ce od Oskara biti neka bolja pesma,bolja scenografija itd medjutim kopija i to bas losa Letnjeg Plesa.
Pa onda kao slucajno izbaceni Ana Nikolic i oni drugi,sve slucajnost upm.
Od komsija svidele su mi se pesme od Hrvata,iako je to ocigledno kopija i to dobra ali opet lepa je pesma,covek ima dobar glas.
Regina mi je isto bila dobra,sad sto se ova nasa budaletina uzdize i tvrdi da je to njegova pesma(Dinkic) moze to da okaci macku o rep,jer ako je on to iskomponovao e onda sam ja radio za Sinatru.
Makedonci mi nisu nesto,barem ono sto je bilo na TV-u bilo je ocajno ozvucenje itd.
E montenegro je prica za sebe

lepo su me nasmejali sa onim komentarom da je engleski "njihov" jezik(bez uvrede,nista na nacionalnoj osnovi).Pesma je ok,ali to je dosta puta vidjeno i bice sigurno takvih pesmica.
Taman sam vas htio pitati koja je pobijedila, jer mi nije bilo jasno. Znači ta "Cipela"
Ne znam, imali ste svake godine super pjesmu, a ova...
Ali glavu gore, kao što je kolega Jablan rekao bit će bolje plasirana od naše.
Vi imate Joksimovića, a mi Huljića. Onoliko vriskanja i falširanja nisam odavno čuo, bolja mi je i ona Bugarska koju su sami povukli zbog falširanja. 
Sta smo to imali?
Lane moje i posle toga sve je bila kopija toga,Molitva,Oro.Sve providno.
Bas je bilo "cudno" da smo dobili gomilu glasova par minuta nakon sto je izglasana vlada.