Ja sam rekao da ima nesto zanimljivih stvari na Prvoj...npr, te emisije humanitarnog karaktera potpuno podrzavam...Ivan Ivanovic koliko god mi je sad iritantan (u pocetku mi je bio skroz ok, sad je strasno prepotentan), ja njemu skidam kapu, jer covek je ugostio Stinga

, Bryana Ferrya, Figa, Djokovica, Serbedziju, Kusturicu...
Ono sto mi se ne svidja na Prvoj je ona odvratna emisija ekskluziv...to je kic i sund u punom sjaju.
Sto se serija tice jednu vrstu sapunica (meksicke), zamenili smo drugim (turske)...da, te serije imaju gledanost...ali gde je alternativa...kad je poslednji put bila neka dobra serija u terminama tih sapunica (pri tom mislim na neku premijernu seriju, a ne reprizu, kao Sopranosi), ili uopste u nekom normalnom terminu?!
Ove domace serije nisam gledao a i ne planiram...znam sta me ceka.
Sto se te emisije "zene" tice...gledao sam je samo jednom, kada je gost bila Marijana Mateus

(to je ona poznata kreatorka....ili knjizevnica...ne ipak poznata supruga)...e ona je bila da isprica kako je u Srbiji ziveti sa prosecnom platom.

Mislim da to dovoljno govori u emisiji...
Nece Prva nikad dostici Pink po kolicini kica i sunda, samo zbog Granda...tu ce Pink uvek pobediti.
Sve to ne bi bilo bitno, da nam nasa drzavna televizija, koju kao placamo, nudi kvalitetan program...a tu mislim na dobre edukativne emisije uz neki dobar film ili seriju...mozda i neka muzicka emisija gde bi se pruzila prilika mladim rock muzicarima...ili neko podsecanje na veliki broj sjajnih rock muzicara sa nasih prostora...i domaci sport...kakav god da je nas je.