S Tarkom ga zeznuše. Previše neuvjerljivo na kraju, iako je Doyle pružio dobru glumu.
S Bookom mi je previše rastegnuto i prekasno "dođe tobe". Imao je bolju priču u 3. sezoni.
Većina scena s Reno je snimana u jednom "takeu", pa su ubacivane po potrebi, zbog svih onih restrikcija je mogla doći samo jednom u Toronto. Iako služi priči do neke mjere, zbog navedenog je nema smisla ni komentirati.
Ona generalica sa Zemlje (Je l' Ndoye ili kako god): Zapravo mi je taj lik bio zanimljiv, ali neke stvari u zadnje dvije epizode joj nisam "kupio".
Znam da je Mary Wiesman (Tilly) bila odsutna ranije neko vrijeme zbog zdravlja, ali ona scena gdje su Tilly i Vance je fantastična.
Sarua su malo reducirali u odnosu na prošlu sezonu (i sam Doug je tako htio valjda), ali OK, tu je i ono s T'Rinom je sveukupno uvjerljivo.
A što se Soneque (Burnham) tiče, šta god neko tvrdio, ta žena je fantastično odradila svoj posao.
Moram još spomenuti pokušaj jačeg etabliranja posade mosta - to je djelimično uspjelo. Moglo je bolje. Npr. kod ovo su uspjeli po mom mišljenju.
Neću komentirati ostale
Uglavnom dobra sezona. Mislim da je treća bolja (gdje mi se ne sviđa kraj - to je gdje nas je odvelo ono s "Burnom"), ali ova ima možda više odličnih epizoda (pogotovo na početku). S tim što je, bez obzira na samu prijetnju, sam ton sezone nekako optimističniji.