Opis: Nakon što je Djed Božićnjak (kodno ime: Crveni) otet, šef sigurnosti Sjevernog pola mora se udružiti s najzloglasnijim svjetskim lovcem na glave u misiji prepunoj akcije kako bi spasili Božić.
Izvor: themoviedb.org
Žanr: akcija, avantura, komedija, fantazija, misterija Zemlja: SAD Jezik: engleski Trajanje: 123 min Režija: Jake Kasdan Scenario: Chris Morgan, Hiram Garcia Uloge: Dwayne Johnson, Chris Evans, Lucy Liu, Kiernan Shipka, Bonnie Hunt, Kristofer Hivju, Nick Kroll, Wesley Kimmel, J. K. Simmons...
Opis: U finalnom nastavku trilogije, Venom 3: Posljednji ples, Tom Hardy vraća se kao Venom, jedan od najvećih i najkompleksnijih likova. Eddie i Venom su u bijegu. Progonjeni od oba njihova svijeta, dvojac je prisiljen donijeti razornu odluku koja će spustiti zavjese na Venomov i Eddiejev posljednji ples.
Izvor: cinestarcinemas.hr
Žanr: akcija, avantura, znanstvena fantastika, triler Zemlja: SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo, Meksiko Jezik: engleski Trajanje: 110 min Režija: Kelly Marcel Scenario: Kelly Marcel, Tom Hardy, Kelly Marcel Uloge: Tom Hardy, Juno Temple, Alanna Ubach, Stephen Graham, Rhys Ifans, Cristo Fernández, Chiwetel Ejiofor, Clark Backo, Hala Finley, Ivo Nandi, Peggy Lu, Otis Winston, Dash McCloud
Opis: Britanska miniserija o intervjuu koji je princ Endru 2019. dao novinarki 'Newsnighta' Emili Mejtlis nakon što je optužen za umešanost sa Džefrijem Epštajnom i Virdžinijom Žifre. Serija prati Emilin profesionalni i lični put koji je doveo do čuvenog intervjua koji je šokirao svet.
Žanr: drama, miniserija Kanal: Prime Video Godina: 2024 Glumci: Rut Vilson, Majkl Šin
Opis: Miniserija prati vješticu Agathu Harkness (Kathryn Hahn), negativku miniserije WandaVision koja se prikazivala 2021. godine. Agatha je na kraju WandaVisiona, tijekom borbe s Wandom Maximoff, ostala bez svojih moći, a u novoj seriji pokušat će ih vratiti.
Žanr: akcija, avantura, komedija, drama, fantazija, znanstvena fantastika Kanal: Disney+ Godina proizvodnje: 2024. Glumci: Kathryn Hahn, Joe Locke, Debra Jo Rupp, Aubrey Plaza, Sasheer Zamata, Ali Ahn, Okwui Okpokwasili, Patti LuPone, Maria Dizzia, Paul Adelstein, Miles Gutierrez-Riley
Pa da, ja sam mislio "nesto novo" u smislu da nije bilo prevodjeno. A znaci sad mozemo reci 100% ako taj Nickmas je samo naslov. Volim ovu seriju, 2 puta sam je gledao od pocetka do kraja.