Ooo pa vidim ima tu ljubitelja stripa koliko hoćeš.. I jedan iz premlade generacije

Ja sam nažalost iz stare generacije pa sa također veliki ljubitelj stripa... I moram vam reć jednu stvar - Ovaj dolazak tableta me je ubacio u stripovski preporod

Ponovo uživam u hrpama stripova...
U jednom trenu količina stripova na hardu mi je prebacila 1 Tb.Skupljam ja njih dugo, ali sad prije par godina kad sam kupio prvi 10 inchni android tablet sam ih opet opako počeo čitati

Pročitam dnevno po strip ili dva. Jedino je šteta što mi je havarija 3 TB diska malo smanjila kolekciju Pogubio sam sve strane stripove pa ih sad ponovo nakupljam. Sreća je što je domaća kolekcija bila na drugom disku pa je to spašeno...
Inače preveo sam i prelomio i neku količinu stripova ali na žalost za sad nemam vremena za to
Pa onda recite koja su vaša iskustva sa digitalnim stripovima? Koji software vam je najdraži? Meni je ComicRack apsolutni pobjednik. Možeš ga instalirati na PCu i sa njim si prekrasno uređivati kolekciju, a na tabletu ga isto instaliraš i upariš sa PCevim i onda sinkroniziraš... Šljaka ko san

Samo mu markiram ili napravim smart grupe i on se wifijem sinka

Sjajno nešto...