Far Cry 4 sam sa zadovoljstvom obrisao nakon završenih glavnih misija, nisam ni završio sve sporedne misije, dosadno i glupo. Mislio sam da je Far Cry 3 najbolja dok nisam juče prešao na Far Cry Primal. Ono je strava, ubija koliko navlači, kao i kvalitet igrice, jedva čekam da nastavim. Na početku mi je bilo čudno, volim pucačine, a ovde nema vatrenog oružja.

Al sam posle skontao da može i bez njega i navikao na butnu kost i koplje s kamenim vrhom. Rešavam sporedne misije, pomažem članovima plemena u nevolji i nadograđujem sve da bih olakšao sebi igru. Tu sam naišao na nešto veoma zanimljivo, pripitomljavanje zveri!
Beastmaster.

To je vrh! Trenutno vodim sa sobom tigra i jedva čekam da otključam pripitomljavanje medveda, on će mi biti od velike pomoći, rasparčaće sve neandertalce i kromanjone iz protivničkih plemena.

E jedino mi smeta što treba večnost da se ode do neke lokacije jer nema prevoznih sredstava. Probaću nekako da ishakujem brzinu trčanja na 2-3x. Cheat Engine može samo celu igru da ubrza 2-20x, al to ne ide, divlje zveri bi me raskomadale za tren, i ovako su prebrze, ponekad ne uspem da ih se otresem.

Kasno sam skontao da je vatra zakon, zapalim baklju i ispečem ih, ali se požar proširi i na okolinu i na glavnog protagonistu.

Edit: Nađoh lagano čit.
https://www.wemod.com/cheats/far-cry-primal-trainers